Klimaatneutral

2.330 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38


Papiergewicht berekenen

Bereken aan hand van onze papiergewicht rekenmodule handig en gemakkelijk het gewicht van het drukwerk.

Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?

Neem dan contact met ons op wij helpen je graag: + 31 (0) 53 7 44 00 38


Onze service en voordelen

Aanbiedingen & Oplages

Simpel zelf samenstellen

altijd de beste aanbieding

Vanaf 1 tot 20.000 exemplaren

in alle oplages mogelijk

Bestandscontrole & verwerking

Optionele uitgebreide controle

door ons serviceteam van grafische specialisten

Instructies en werktekeningen

beschikbaar voor jouw drukwerk

Kostenloze standaard controle

en optimalisatie van de bestanden

Aannemen en verwerken

van PDF- , JPEG- of TIFF-bestanden

Bestellen & Betalen

Flexible betalingsmethoden

inclusief kopen op rekening

Online bestelbaar

24 uur per dag / 7 dagen in de week

Verzenden & Leveren

Gratis verzending

bij standaard levering

Neutrale verpakking

met jouw adres als afzender

Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
Niet het product gevonden wat je zocht?
Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.

Met blanco kaarten in wit bent u overal op voorbereid

Plastic kaarten zijn niet meer weg te denken uit het moderne leven en worden op talloze plekken ingezet voor de meest uiteenlopende doeleinden. Er zijn varianten verkrijgbaar met chips, magneetstrips, barcodes en andere handige bijzonderheden. Ook in onze onlineshop bieden wij u kaarten van hoogwaardig pvc aan met een ruime keuze aan opties. Daarnaast passen wij plastic kaarten ook visueel precies aan uw wensen aan en bedrukken wij ze met een door u gecreëerd design. In veel gevallen is dat ook een bijzonder goede oplossing, maar het is niet altijd mogelijk om alle details vooraf helemaal vast te leggen. Soms is het nodig om spontaan op omstandigheden te reageren en op korte termijn kaarten voor een bepaald doel te maken. Indien u zelf over een geschikte thermoprinter beschikt en alleen op zoek bent naar bijpassend materiaal, hebben wij met onze blanco kaarten in wit precies het juiste aanbod voor u!

Witte blanco kaarten bieden u veel flexibiliteit

Nagenoeg alle plastic kaarten uit ons assortiment kunnen wij u ook als witte blanco kaarten aanbieden! Ons voordeligste model is de eenvoudige uitvoering zonder extra's en is in diverse diktes verkrijgbaar. Deze kaarten vormen een goede basis voor visitekaartjes, reclameflyers, tegoedbonnen en alles waar geen gegevensoverdracht of andere identificerende kenmerken voor nodig zijn. De witte blanco kaarten kunt u zelf bedrukken met een thermotransferprinter of een re-transferprinter, waarbij u de beschikking heeft over de gehele voor- en achterkant van de kaart. Let daarbij wel op de afmetingen die uw druksjabloon niet mag overschrijden. Onze blanco's met extra functionaliteit zijn iets geavanceerder in gebruik, maar bieden dan ook bredere toepassingsmogelijkheden. Een beschrijfbaar veld kan met potlood of balpen worden ingevuld, magneetstrips of streepjescodes kunnen belangrijke gegevens versleutelen en deze gemakkelijk overdragen. Dergelijke kaarten zijn uiterst geschikt voor toegangscontroles, als betaalmiddel of legitimatiebewijs. Hetzelfde geldt ook voor onze kaarten met RFID-chip, waarmee de door u opgeslagen gegevens bovendien contactloos ontvangen en verzonden kunnen worden. Hologramkaarten zijn meer dan een visueel spel en zijn dankzij de zeer complexe en uitgebreide persdruktechniek nagenoeg onvervalsbaar. Al deze varianten voeren wij ook als blanco kaarten in wit, welke u zoals u gewend bent gewoon met uw printer kunt bedrukken wanneer u de betreffende speciale velden vrijlaat.

Onze kaarten voor ieder toepassingsgebied

Met onze witte blanco kaarten bent u perfect voorbereid op alle mogelijke gebeurtenissen en u kunt zich verheugen op de hoogste kwaliteit tegen een topprijs. Uw blanco's vervaardigen we even zorgvuldig als onze compleet vormgegeven en bedrukte uitvoeringen. De kunststof die daarbij wordt gebruikt, is afkomstig uit hoogwaardige productie, vormt geen risico voor de gezondheid en is absoluut milieuvriendelijk. Datzelfde geldt voor alle chips die we desgewenst in uw kaarten plaatsen. Op onze overzichtelijke productpagina vindt u een gedetailleerde lijst met alle types en fabrikanten. Bestel uw blanco kaarten in de door u gewenste oplage met of zonder extra's en vertrouw daarbij op een snelle en betrouwbare levering. We versturen uw kaarten kant-en-klaar verlijmd en direct drukklaar - zodat u meteen aan de slag kunt, wanneer u maar wilt.