Klimaatneutral

2.715 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Brochures (Oognieten) berekenen

Product
Omslag
Binnenwerk
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
 • Werktekening voor Brochures (Oognieten)

  Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


  Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
 • Product informatie
Vragen over het product?
Offerte op maat aanvragen
Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
Niet het product gevonden wat je zocht?
Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
Technische beschrijving
Druk
Beide zijden 4-kleurig Fullcolour of 1-kleurig zwart
Materiaal omslag
Verschillende kartonsoorten
Afwerking omslag
De volgende alternatieve opties zijn beschikbaar:

 • Druklak/persvernis – beide zijden
 • Glanslaminaat – eenzijdig (buitenzijde)
 • Matlaminaat – eenzijdig (buitenzijde)
 • Krasbestendig laminaat mat – eenzijdig (buitenzijde)
 • Soft-touch-laminaat – eenzijdig (buitenzijde)
Voor verdere soorten van afwerking zoals bijvoorbeeld Spot UV lak kunt u een individueele aanvraag stellen.
Materiaal binnenwerk
Verschillende papiersoorten
Afwerking binnenwerk
Tweezijdige druklak/persvernis als optie leverbaar. Vraag een individuele offerte aan voor andere afwerkingsopties, zoals cellofaneren of uv-lakken.
Verwerking
geniet gebrocheerd met oognieten, aan drie zijden schoongesneden, handzaam verpakt.
Let op: vanaf een productdikte van ca. 4 mm - kunnen er bij het afknippen van de tailleband aan de kop en de voet scheurtjes ontstaan! Dit is technisch onvermijdelijk en daarom geen reden voor een klacht.

Technische wijzigingen voorbehouden!

Brochures met oognietjes: de voordelige alleskunners voor iedere wens

Bent u op zoek naar een mogelijkheid om uw onderneming en uw diensten of productassortiment professioneel en uitgebreid weer te geven? Of wilt u schoolkranten, examenklasbladen of verenigingsmagazines laten drukken? Bij PRIMUS hebben we daarvoor een passende oplossing: hoogwaardige brochures in alle soorten en maten. Bij ons kunt u zeer eenvoudig uw brochures samenstellen, uiteraard geheel hoe u het voor zich ziet. Laat uw brochures online drukken, comfortabel vanuit huis of vanaf kantoor - en dat alles op ieder gewenst tijdstip en tegen onovertrefbaar voordelige prijzen.

Brochures laten drukken voor professionele bedrijfsinformatie

Geslaagde brochures bieden genoeg plaats voor het aantrekkelijk en overzichtelijk presenteren van informatieve teksten, foto's, tabellen en prijslijsten. Zo kunt u zowel belangstellenden als jarenlange klanten een uitvoerig overzicht van uw bedrijf en aanbod geven. Hecht u waarde aan individualiteit? Wij ook! Daarom kunt u bij PRIMUS geheel individuele brochures creëren en deze vrij naar eigen voorkeur vormgeven. U ontwerpt eenvoudigweg de inhoud zoals u het zich voorstelt, waarna wij uw brochures of catalogi voor u drukken. En ook examenklas- of schoolkranten, feestalbums of verenigingsmagazines zijn zeer geschikt om als brochure te worden gedrukt. Want ook particuliere bladen waar u grotere aantallen van nodig heeft, kunt u bij ons voordelig als brochure laten drukken. Wij bieden u bij het drukken van brochures steeds weer de hoogste kwaliteit tegen bijzonder scherpe prijzen - laat u overtuigen!

De duizendpoot voor op kantoor: onze brochures met oognietjes

Wanneer u fotobrochures of catalogi wilt laten drukken die voordelig zijn maar wel lang meegaan, pak dan onze brochures met oognietjes aan. Deze bestaan uit grote vellen papier die in het midden worden gevouwen. Op deze vouw, de zogenaamde rug, worden ze met draad gebonden en ze worden voorzien van kleine oognietjes waarmee de brochures kunnen worden opgeborgen. De oognietjes voldoen aan de DIN-normering en maken het mogelijk de brochure in alle gebruikelijke ordners en mappen op te bergen. Brochures met oognietjes zijn dus uiterst geschikt om bijvoorbeeld catalogi, jaarverslagen of ook magazines te archiveren. Deze eigenschap maakt brochures met oognietjes juist voor dergelijke doeleinden ideaal. Jaarverslagen of feestalbums kunnen worden gearchiveerd en het verzamelen van schoolkranten of examenklasbladen en verenigingsmagazines wordt vergemakkelijkt. Als ondernemer biedt het u echter nog veel meer voordelen. Wanneer u brochures met oognietjes vervaardigt voor uw catalogi of fotobrochures, kunnen uw (potentiële) klanten deze brochures overzichtelijk opbergen na ze te hebben bestudeerd. Zo belanden uw brochures niet in de prullenmand en raken ze niet kwijt bij het dagelijks werk op kantoor, maar worden ze veilig bewaard voor toekomstige opdrachten. Laat uw brochures voordelig online drukken en profiteer van de vele voordelen van brochures met oognietjes uit onze onlineshop.

Hoogwaardige brochures met oognietjes vervaardigen en voordelig laten drukken bij PRIMUS

Om ervoor te zorgen dat u geheel tevreden bent met uw aankoop uit onze shop, bieden wij naast een voordelig geprijsd aanbod uiteraard ook een aantrekkelijke service. Met slechts enkele muisklikken kunt u bij ons uw brochures met oognietjes samenstellen en direct het gewenste aantal brochures laten drukken. Allereerst kiest u het gewenste formaat uit. Daarbij heeft u de keuze uit DIN A4, DIN A5 en DIN A6. Daarnaast heeft u steeds de keuze uit een staand of liggend formaat. Eventueel kunt u onze brochures met oognietjes ook in vierkant formaat bestellen of bijzondere formaten laten maken. Het maakt dus niet uit voor welk doeleinde u de brochures nodig heeft, bij PRIMUS vindt u altijd wat u zoekt. Het aantal pagina's evenals het ontwerp van de omslag bepaalt u ook helemaal zelf wanneer u uw brochures met oognietjes samenstelt. Ook heeft u de keuze uit papier met verschillende diktes en eigenschappen. Het drukken van de brochures verloopt geheel volgens uw wensen in kleur of zwart-wit, met matte of glanzende afwerking. Gebruik de online calculator om de verwachte prijs te berekenen voordat u de brochures definitief online laat drukken. De calculator helpt u bij het samenstellen van de brochures en biedt u een uitstekend overzicht van de kosten voor het drukken van de brochures. Als u nog vragen heeft over onze producten of een individueel project wilt realiseren dat niet beschikbaar is via de online calculator, kunt u ons ook een bericht sturen. Ons team helpt u graag verder en zet zich volledig in om uw bijzondere wensen te vervullen - ongeacht of u bij ons brochures wilt laten drukken of voor een andere vorm van drukwerk kiest.