Klimaatneutral

2.715 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Brochures (Gelijmd) berekenen

Product
Omslag
Binnenwerk
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
 • Werktekening voor Brochures (Gelijmd)

  Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


  Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
 • Product informatie
Vragen over het product?
Offerte op maat aanvragen
Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
Niet het product gevonden wat je zocht?
Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
Technische beschrijving
Druk
Beide zijdig 4 kleuren Full colour bedrukt - alternatief 1 kleur zwart bedrukt
Materiaal omslag
Verschillende soorten karton
Afwerking omslag
De volgende alternatieve opties zijn beschikbaar:

 • Druklak/persvernis – beide zijden
 • Glanslaminaat – eenzijdig (buitenzijde)
 • Matlaminaat – eenzijdig (buitenzijde)
 • Krasbestendig laminaat mat – eenzijdig (buitenzijde)
 • Soft-touch-laminaat – eenzijdig (buitenzijde)
Voor verdere soorten van afwerking zoals bijvoorbeeld Spot UV lak kunt u een individueele aanvraag stellen.
Materiaal binnenwerk
Verschillende papiersoorten mogelijk
Afwerking binnenwerk
Beide zijden voorzien van druklak als optie mogelijk. Voor afwijkende afwerkingen, zoals bijv laminering of UV-lak kan je een vrijblijvende offerte aanvragen

Verwerking
PUR gelijmd gebrocheerd in gerilde omslag, handzaam verpakt

Technische wijzigingen voorbehouden!

Lijmbinding brochures maken - snel en eenvoudig bij PRIMUS!

Brochures met lijmbinding scoren altijd goed dankzij hun hoogwaardige en professionele uitstraling en zijn altijd een blikvanger. Vaak worden ze gebruikt voor het maken van bedrijfsbrochures, informatieve gidsen en magazines evenals feestbundels, kronieken en jaarboeken. Wilt u voor een speciale gelegenheid of voor marketingdoeleinden een brochure met lijmbinding laten maken? Dan kijken wij uit naar uw bestelling! Of het nu gaat om het drukken van catalogussen, het maken van brochures of schoolkranten, al dit soort drukwerk verzorgen wij graag. Met meer dan twintig jaar ervaring in het vak garanderen wij van oudsher een maximum aan klanttevredenheid. Ontwerp met slechts een paar muisklikken een brochure die optimaal is afgestemd op uw behoeften en doelgroep, en overtuig uzelf van de eersteklas kwaliteit van onze producten!

Lijmbinding brochures laten drukken - een breed aanbod voor individueel vormgegeven magazines

Voor het drukken van brochures kunt u kiezen uit verschillende soorten papier en karton voor de omslag. U kunt afhankelijk van uw wensen kiezen voor ofwel enkel- of dubbelzijdige druk in zwart-wit of full colour. Om de omslag een exclusieve uitstraling te geven bieden wij u diverse methoden voor veredeling aan. Een dubbelzijdige druklak behoort net als enkelzijdig laminaat in de uitvoeringen glad of glanzend tot de mogelijkheden. Optioneel kunt u ook het binnenwerk dubbelzijdig laten voorzien van druklak. Als u belangstelling hebt voor andere veredelingen zoals laminaat of uv-lak, dan kunt u dat op het contactformulier aangeven. Graag gaan wij in op speciale wensen om het ontwerp van de brochures exact af te stemmen op uw persoonlijke ideeën.

Lijmgebonden brochures maken bij de drukwerkexpert - in verschillende formaten en stijlen voor iedere smaak

Bij ons kunt u kiezen uit de meest uiteenlopende formaten brochures zoals A4, A5 of A6. Alle formaten zijn uiteraard verkrijgbaar in zowel staand als liggend formaat. A4-brochures kunnen daarnaast tevens in carré worden geleverd. Bovendien bieden wij het smalle formaat DIN lang aan in de maten 21 x 10 cm (liggend) of 10 x 21 cm (staand). Dankzij de omvangrijke keuze kunt u voor iedere gelegenheid passende brochures laten maken, want hier vindt gegarandeerd iedereen het juiste formaat voor zijn toepassing. Vertrouw bij het drukken van brochures op onze jarenlange kennis en ervaring en profiteer van ons gevarieerde aanbod!

Catalogussen drukken tegen blijvend lage prijzen

Wilt u individueel vormgegeven catalogussen laten drukken en hebt u gekozen voor een brochure met lijmbinding? Een uitstekende keuze, want onze lijmgebonden brochures zijn de koningsklasse onder alle brochures! Om van de catalogus een effectief marketinginstrument te maken, is een aantrekkelijke lay-out een eerste vereiste. Maar ook een perfecte kleurweergave is een absolute must voor een professionele catalogus. Door de diverse grafieken en complexe lay-out stelt het drukken van brochures bij catalogussen speciale eisen aan de drukkerij. Maar wees niet ongerust, onze experts weten precies waar ze op moeten letten! Eersteklas brochures online laten drukken was nog nooit zo eenvoudig voor u!

Bedrijfsbrochures: dat is brochures drukken op het allerhoogste niveau

Bedrijfsbrochures met lijmbinding zijn ideaal om klanten en belangstellenden op een aantrekkelijke manier te informeren over het eigen bedrijf, en de diensten en producten die men aanbiedt. Voor een geslaagd effect van de brochures is het echter essentieel dat alleen professionals uw brochures met lijmbinding maken, zodat het eindresultaat ook echt de beste kwaliteit heeft. Bent u nog op zoek naar een betrouwbare partner bij wie u uw bedrijfsbrochures kunt laten drukken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U bepaalt hoe u uw bedrijf wilt presenteren, wij verzorgen het drukwerk. Denk eraan dat u klanten en belangstellende alle relevante informatie in compacte vorm moet presenteren. In een bedrijfsbrochure zijn overzicht en een professionele opmaak dus heel belangrijk. Laat u van uw beste kant zien en laat professionele brochures online drukken!

Schoolkranten: brochures laten drukken voor scholieren, ex-leerlingen, leraren en ouders

Ondanks de voortgaande digitalisering spelen schoolkranten nog steeds een bijzondere rol op scholen. Ze dienen nog net als vroeger als spreekbuis van de scholieren. Het is dus des te belangrijker om met een professionele schoolkrant te komen. Via de schoolkrant kunnen leerlingen verslag doen van belangrijke gebeurtenissen op school, communiceren met andere leerlingen, leraren en ouders, anderen inspireren en tot nadenken bewegen - en natuurlijk is het ook gewoon leuk om een schoolkrant te maken. In onze onlineshop kunt u brochures voordelig laten drukken, ook schoolkranten in verschillende formaten. U kunt kiezen uit het A4-formaat in klassieke, rechthoekige vorm, carré en het handige A5-formaat. Als u bij ons uw brochures laat drukken, kunt u erop vertrouwen dat wij u altijd een perfecte kwaliteit leveren. Probeer het vandaag nog uit!Onze tip: hebt u in onze shop niet helemaal gevonden wat u zocht? Ook met speciale wensen kunt u altijd bij ons terecht. Wij doen ons best om al uw wensen en ideeën te realiseren. Want de naam PRIMUS staat niet alleen voor topkwaliteit voor een scherpe prijs, maar ook voor de beste service. Kortom: hoogwaardige brochures met lijmbinding drukken tegen een scherpe prijs is voor ons vanzelfsprekend. Profiteer van de vele voordelen die onze onlinedrukkerij te bieden heeft en laat individueel vormgegeven lijmgebonden brochures maken die uw verwachtingen zelfs nog zullen overtreffen. Dat kan met maar een paar muisklikken: makkelijker, eenvoudiger en professioneler kan online drukken niet zijn!