Klimaatneutral

2.725 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Brochures (Wire-O) berekenen

Product
Omslag
Binnenwerk
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
 • Werktekening voor Brochures (Wire-O)

  Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


  Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
 • Product informatie
Vragen over het product?
Offerte op maat aanvragen
Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
Niet het product gevonden wat je zocht?
Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
Technische beschrijving
Druk
Beide zijdig 4 kleuren Full colour bedrukt - alternatief 1 kleur zwart bedrukt
Materiaal omslag
Verschillende soorten karton
Afwerking omslag
De volgende alternatieve opties zijn beschikbaar:

 • Druklak/persvernis – beide zijden
 • Glanslaminaat – eenzijdig (buitenzijde)
 • Matlaminaat – eenzijdig (buitenzijde)
 • Krasbestendig laminaat mat – eenzijdig (buitenzijde)
 • Soft-touch-laminaat – eenzijdig (buitenzijde)
Voor verdere soorten van afwerking zoals bijvoorbeeld Spot UV lak kunt u een individueele aanvraag stellen.
Materiaal binnenwerk
Verschillende papiersoorten mogelijk
Afwerking binnenwerk
Beide zijden voorzien van druklak al optie mogelijk.

Voor afwijkende afwerkingen, zoals bijv laminering of UV-lak kan je een vrijblijvende offerte aanvragen

Verwerking
Wire-O binding met de keuze uit zwart, wit of zilverkleurig handzaam verpakt

Technische wijzigingen voorbehouden!

U zult versteld staan van onze wire-o-brochures!

Wire-o brochures of brochures met spiraalbinding hebben veel pluspunten. Ten eerste vallen ze meteen op dankzij de hoogwaardige afwerking, en ten tweede bieden ze voldoende ruimte om alle informatie die u kwijt wilt op een mooie manier te presenteren. Om die reden zijn wire-o brochures bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld personeelsmagazines, reclamecatalogussen, schoolkranten en ander drukwerk met een inhoud die meer beslaat dan slechts een paar pagina's. Als u kiest voor drukwerk van PRIMUS, dan profiteert u bovendien van vele andere voordelen, want wij zijn al heel lang gespecialiseerd in het drukken van wire-o brochures. Overtuig uzelf van de kennis van onze experts, onze waanzinnig voordelige prijzen en een prima service van a tot z!

Wire-o brochures online maken: snel, eenvoudig en voordelig

Wire-o brochures zijn bij uitstek geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen en maken dankzij de luxe uitstraling meteen een goede indruk. Dit type brochures zal de meesten van ons doen denken aan een ander bekend artikel: de gewone notitieblokken. Wire-o brochures worden natuurlijk gedrukt in een veel betere kwaliteit en voorzien van een luxe, hoogwaardige afwerking. Vooral zakelijke gebruikers kiezen daarom voor onze wire-o brochures, omdat die een elegante vormgeving combineren met een voordelige prijs. Daarbij komt nog dat deze makkelijk doorbladerbaar zijn en compleet geopend en omgeslagen kunnen worden. Zo kunt u heel comfortabel een bepaalde bladzijde openslaan en geopend laten liggen zonder dat de brochure weer dichtklapt. Dit gebruiksgemak is vooral ideaal als u meerdere dingen tegelijk wilt afhandelen. Wilt u bijvoorbeeld iets nakijken en tegelijk iets op de computer typen? Met een wire-o brochure is dat een peulenschil! Niet in de laatste plaats wordt de wire-o binding daarom beschouwd als een superhandige manier van binden die voor veel printproducten graag wordt gebruikt. Voor het opmaken van bedrijfsbrochures, schoolkranten, jaarboeken, verenigingstijdschriften of statuten: kies voor onze wire-o brochures en verheug u op een eersteklas product voor een voordelige prijs.

Brochures online drukken was nog nooit zo eenvoudig als nu

In onze webwinkel kunt u wire-o brochures en vele andere brochurevarianten vormgeven volgens uw eigen wensen en ideeën. En dat met maar een paar muisklikken! Was brochures drukken vroeger nog tijdrovend en omslachtig, omdat u vaak meerdere keren naar de drukkerij moest, tegenwoordig kunt u uw eigen brochure binnen een handomdraai maken. Maak gewoon uw keuze uit een van de formaten en oplagen en bepaal of u een brochure in staand of liggend formaat wilt hebben. Vóór het drukken worden uw drukgegevens natuurlijk zorgvuldig gecontroleerd door onze professionals en u nog eens toegestuurd voor een definitieve controle en vrijgave. Nadat u akkoord hebt gegeven om te drukken, voltooit ons team uw brochures binnen enkele werkdagen en worden ze gratis bij u thuis of op kantoor bezorgd. Gewoon online vormgeven en het perfecte printresultaat gratis geleverd krijgen. Zo eenvoudig was het maken van wire-o brochures nog nooit!Kwaliteitsbelofte: welk design u ook kiest voor uw brochures, u kunt er altijd op vertrouwen dat u de beste kwaliteit krijgt. En mocht u ondanks de ruime keuze in onze webwinkel niet vinden wat u zoekt, kunt u ons graag uw aanvraag sturen. Wij kijken ernaar uit uw persoonlijke project te mogen realiseren!

Wire-o brochures maken, catalogussen drukken en nog veel meer

Wij staan ver buiten de grenzen van Duitsland bekend om de uitstekende kwaliteit van onze producten en onze aantrekkelijke aanbiedingen, niet alleen op het gebied van brochures drukken. Wilt u voor uw bedrijf of producten graag reclame maken, maar uw marketingbudget niet onnodig belasten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken steeds op hoog niveau, maar bieden u altijd de scherpste prijzen. Onze jarenlange ervaring heeft ons tot de drukkerij gemaakt die wij vandaag de dag zijn. Zoek dus niet langer naar de beste aanbieder voor het drukken van brochures, want met PRIMUS hebt u die al gevonden. Of het nu gaat om het maken van wire-o brochures, het drukken van catalogussen of rollup banners, onze prijs-kwaliteitsverhouding zal u gegarandeerd overtuigen!

Brochures laten drukken tegen waanzinnig scherpe prijzen: uw voordelen op een rij

 • Wire-o brochures drukken tegen blijvend lage prijzen
 • Hoogwaardige druk van bedrijfsbrochures, personeelstijdschriften en nog veel meer
 • Ruime keuze, uitstekende materialen
 • Uitgebreide service, aantrekkelijke voorwaarden
 • Geen betaling vooraf, gewoon op rekening
Voor privé of zakelijk: als u hoogwaardige brochures online wilt laten drukken, is PRIMUS uw partner! Ons uitgebreide aanbod, de diverse mogelijkheden voor personalisering en de ongecompliceerde bestelprocedure spreken voor ons, net als onze betrouwbare service van a tot z en de regelmatige acties.