Klimaatneutral

1.876 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Flyer

Folder (gevouwen)


Papiergewicht berekenen

Bereken aan hand van onze papiergewicht rekenmodule handig en gemakkelijk het gewicht van het drukwerk.

Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?

Neem dan contact met ons op wij helpen je graag: + 31 (0) 53 7 44 00 38


Onze service en voordelen

Aanbiedingen & Oplages

Simpel zelf samenstellen

altijd de beste aanbieding

Vanaf 1 tot 20.000 exemplaren

in alle oplages mogelijk

Makkelijk oplages vergelijken

altijd de huidige prijs in één oogopslag

Bestandscontrole & verwerking

Optionele uitgebreide controle

door ons serviceteam van grafische specialisten

Instructies en werktekeningen

beschikbaar voor jouw drukwerk

Kostenloze standaard controle

en optimalisatie van de bestanden

Aannemen en verwerken

van PDF- , JPEG- of TIFF-bestanden

Bestellen & Betalen

Flexible betalingsmethoden

inclusief kopen op rekening

Online bestelbaar

24 uur per dag / 7 dagen in de week

Verzenden & Leveren

Gratis verzending

bij standaard levering

Neutrale verpakking

met jouw adres als afzender


Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
Niet het product gevonden wat je zocht?
Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.

Flyers drukken als alternatief voor uitnodigingen of presentatiemappen

Bedrijven gebruiken onze flyers graag om nieuwe acties en aanbiedingen te presenteren. Daarnaast worden hoogwaardige flyers steeds vaker ingezet wanneer bedrijven zichzelf op exclusieve wijze willen presenteren en hun filosofie en diensten willen benadrukken. Toch winnen flyers ook onder particulieren steeds aan populariteit. Wanneer u bijvoorbeeld een groot feest organiseert, waarbij u geen standaard uitnodigingskaarten wilt gebruiken, zijn flyers een welkom alternatief. Deze hebben het voordeel dat ze bijzonder handig zijn en praktisch overal kunnen worden neergelegd of uitgedeeld - een eigenschap die zowel door bedrijven als particulieren wordt gewaardeerd. Laat bij ons aantrekkelijke flyers drukken om daarmee uw doelgroep te bereiken - dat kan op traditionele wijze per post, als reclamemiddel op beurzen, als folder op bedrijfsevenementen of via een andere vorm van marketing.

Welke voordelen biedt het adverteren met flyers?

Een flyer springt direct positief in het oog, want bij PRIMUS kunt u alle denkbare kleuren gebruiken voor uw ontwerp. Bovendien is het drukken van flyers veel voordeliger dan bijvoorbeeld het drukken van een complete brochure, het publiceren van een advertentie in de reguliere dagbladen of het drukken van grote aanplakbiljetten. Als u voor het voordelig drukken van flyers kiest, wekt u daarmee zeker de interesse van potentiële klanten en motiveert u hen om verdere actie te ondernemen. Misschien vraagt een nieuw gewonnen geïnteresseerde zelfs uw gehele productcatalogus aan, nadat hij u en uw aanbod heeft leren kennen via een flyer?

Verbazingwekkend veel keuze bij PRIMUS Laat u overtuigen!

Vraagt u zich af welke verschillende flyervarianten u bij ons kunt bestellen? Zoals al eerder genoemd, kunt u kiezen uit gevouwen en ongevouwen flyers. Wanneer u zoveel mogelijk informatie op uw flyer wilt presenteren, is de gevouwen flyer voor u de beste keuze. Maar als een flyer met één of twee pagina's voldoende is voor u, volstaat de ongevouwen flyer zeker. Als u bij ons flyers wilt laten drukken, kunt u vanzelfsprekend vertrouwen op een exclusieve service en een ongecompliceerde afwikkeling. Kies om te beginnen het gewenste formaat uit, zoals een staand of liggend formaat of een vierkante vorm. Wanneer u een van deze afmetingen heeft gekozen, beschikt u over verdere opties. Het maakt niet uit of uw keuze valt op een enkele vouw, wikkelvouw, zigzagvouw, luikvouw of op een ongevouwen variant. U ontvangt alle flyers in een fantastische kwaliteit, zodat u nog lange tijd positief in herinnering blijft bij uw klanten en zakenpartners. Kies nu uw favoriet uit verschillende soorten druk. In onze shop kunt u de flyers zowel mat als glanzend laten drukken. Bepaal zelf welke drukvariant u het meest aanspreekt! Ook op het gebied van papiergewicht kunt u kiezen uit meerdere mogelijkheden, waarbij bijvoorbeeld het papier van 250 gram per vierkante meter bijzonder stevig en hoogwaardig is. Kies vervolgens de door u gewenste oplage (tip: let steeds op de minimale afname, die per product kan variëren. In principe geldt natuurlijk dat de eindprijs voordeliger wordt naarmate u meer bestelt!), het materiaal, de veredeling en afwerking van uw flyers, voordat u de bestelling in opdracht geeft. Als u het product volledig heeft samengesteld, wordt de prijs voor uw opdracht per onderdeel getoond, want transparantie wat de kosten betreft staat bij ons hoog in het vaandel. Vaak kunt u op dit punt nog profiteren van exclusieve online kortingen en prijsacties, waarmee onze offerte nog voordeliger wordt voor u. Na een succesvol verloop van de druk, worden de flyers gratis verzonden; voor de betaling heeft u 60 dagen de tijd. Als u ondanks ons omvangrijke assortiment niet vindt wat u zoekt, kunt u ons uiteraard ook een individuele aanvraag sturen. Graag voeren wij waar mogelijk al uw speciale wensen uit, zodat u exact het drukwerk krijgt zoals u het zich voorstelt.

Waar moet u op letten bij het drukken van flyers?

Bij het samenstellen en vormgeven van flyers is er nagenoeg onbegrensd ruimte om uw fantasie de vrije loop te laten. Probeer echter om uw klanten met zo weinig mogelijk tekst te overtuigen en ze in plaats daarvan met aantrekkelijke foto's aan te spreken. Roep uw klanten actief op om actie te ondernemen om zo de aanzet te geven tot een eerste interactie. Een mooie mogelijkheid hiervoor is bijvoorbeeld het ontwerpen van een flyer die tegelijkertijd als tegoedbon dient.Hier nog eens de belangrijkste voordelen van PRIMUS op een rijtje:
  • briljant drukwerk
  • hoogwaardige offset-kwaliteit
  • aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding
  • achteraf betalen, betaaltermijn van 60 dagen
Conclusie: het bestellen van flyers bij PRIMUS biedt u en uw potentiële klanten talrijke voordelen. Bereken zelf uw aankoopprijs en kies uw persoonlijke wensproduct uit veel verschillende formaten, kleurvariaties en talrijke mogelijkheden tot veredeling.