Klimaatneutral

2.715 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Laat uw flyers voordelig drukken

Flyers zijn een populair type drukwerk voor reclame en zakelijke doeleinden en uiterst geschikt om de aandacht te vestigen op uw bedrijf, producten of reclameacties. Flyers worden bij evenementen en op beurzen gebruikt of worden in zaken gepresenteerd bij een point of sale. Flyers zijn reclamemiddelen die met weinig moeite en voordelig een groot effect hebben omdat u er veel mensen mee kunt bereiken. Met flyers overtuigt u potentiële klanten van uw aanbiedingen en vergroot u de naamsbekendheid van uw bedrijf.

Bij Primus-Print.nl vindt u voor elke gelegenheid een grote keuze aan verschillende flyerformaten. Als professionele online-drukkerij bieden wij u bovendien de mogelijkheid om brochures te laten drukken. Bekijk ook de talrijke andere producten uit ons assortiment ,zoals de professionele posterdruk.


Laat uw flyers voordelig drukken

Flyers bestellen in onze webwinkel is doodgemakkelijk en wij bieden u talloze keuzemogelijkheden. U besluit of u het klassieke staande of liggende formaat wilt hebben, of misschien toch liever een uiterst trendy vierkante vorm, en u geeft aan voor welke afmetingen u kiest. U kunt kiezen uit de formaten A2, A3, A4, A5, A6, A7 of lang, afhankelijk van het doel van uw flyers. Of u kiest uw eigen droomformaat door de hoogte en breedte vast te leggen. U heeft de keuze uit gesatineerd of mat kunstdrukpapier. Kunstdrukpapier overtuigt met stralende kleuren omdat dit papier het licht beter reflecteert dan andere papiersoorten. Wij bieden u talrijke papiergewichten. Van de 90 g/m² zware variant tot en met 300 g/m² zwaar papier. De laatst genoemde papiersoort is bijzonder stevig en scheurvast en voldoet aan de hoogste eisen. Met de keuze voor ons recycling papier, scoort u op milieugebied.

De voordelen van onze webshop in het kort:

 • lange bereikbaarheid, van maandag t/m zondag van 7.00 tot 24.00 uur.
 • deskundig advisering door onze experts
 • kopen op rekening, met een betalingstermijn van 60 dagen
 • gratis druksjablonen en ontwerpservice
 • 5 % onlinekorting

Onze service en voordelen
Aanbiedingen & Oplages

Simpel zelf samenstellen

altijd de beste aanbieding

Vanaf 1 tot 20.000 exemplaren

in alle oplages mogelijk

Bestandscontrole & verwerking

Optionele uitgebreide controle

door ons serviceteam van grafische specialisten

Instructies en werktekeningen

beschikbaar voor jouw drukwerk

Kostenloze standaard controle

en optimalisatie van de bestanden

Aannemen en verwerken

van PDF- , JPEG- of TIFF-bestanden

Bestellen & Betalen

Flexible betalingsmethoden

inclusief kopen op rekening

Online bestelbaar

24 uur per dag / 7 dagen in de week

Verzenden & Leveren

Gratis verzending

bij standaard levering

Neutrale verpakking

met jouw adres als afzender


Ontwerp uw eigen, gepersonaliseerde flyers

In onze webwinkel kunt u gevouwen en ongevouwen flyers bestellen en uit verschillende uitvoeringen kiezen voor een uiterst succesvolle reclame. Bij de ongevouwen flyers gaat het om een blad dat u dubbelzijdig kunt laten bedrukken. De gevouwen flyers zijn wat uitgebreider: u kunt 16 pagina's bewerken en meer informatie verwerken. U besluit zelf welke uitvoering het beste bij u en uw bedrijf past.

Wij geven u de mogelijkheid gebruik te maken van onze ontwerpservice. In dat geval ontwerpen wij uw flyers geheel volgens uw wensen. Als u ons uw afbeeldingen, teksten of logo's toestuurt, maken wij een professionele lay-out. Voordat het werk wordt gedrukt, krijgt u natuurlijk een inzage-exemplaar ter correctie en vrijgave.

Verder bestaat er de mogelijkheid om verschillende motieven voor uw flyer te kiezen. In dat geval kiest u individuele projectnamen zodat u weet om welke flyer het gaat. Alle drukbestanden worden onderworpen aan een gratis basiscontrole. U kunt echter ook een professionele controle laten uitvoeren. Om na te gaan voor wanneer de levering ongeveer staat gepland, kunt u gebruik maken van de praktische calculator. De standaardproductietijd bedraagt vier werkdagen, een spoedproductie twee dagen. Een dag telt als werkdag als wij uw drukbestanden vóór 10.00 uur in huis hebben.


Vaak gebruikt: flyers in de praktijk

 • Informatiebladen
 • Productgegevensbladen
 • Prijslijst
 • Partij flyer
 • Marketing flyer
 • Promotionele folders
 • Speciale aanbiedingen
 • Bedrijfsvlieger
 • Materiaallijsten
 • Voorbeeld flyer
 • Mailers en mailers
 • Onroerend goed flyer
 • Overzichtsbladen

Vragen die klanten veel stellen

Kan ik na vrijgave nog nieuwe gegevens aanleveren?

Nee, dat kan niet. Als wij uw vrijgave hebben ontvangen, gaat uw opdracht in productie. Vanaf dit moment is het niet meer mogelijk wijzigingen aan te brengen in de gegevens of opdracht, omdat wij anders de aflevertermijn niet kunnen garanderen. Een aanpassing van het leveringsadres is daarentegen zonder meer mogelijk, ook bij lopende productie.

Kan ik mijn flyers laten veredelen?

Ja, de veredeling van flyers is geen probleem. Vanaf een gewicht van 135 g/m² kunnen wij voor- en achterkant van uw flyers met een drukvernis een extra tintje geven. Bovendien biedt de vernis extra stabiliteit. Vanaf 200 g/m² is er ook de optie van cellofaneren. Wij kunnen u vier soorten aanbieden: glanzend, mat, mat en krasvast of soft touch. U moet eraan denken dat hoge papiergewichten niet voor alle folders leverbaar zijn. Met name bij de hogere gewichten bestaat het risico dat het papieroppervlak open kan breken.

Welke keuzemogelijkheden heb ik voor flyers?
Varieer het formaat: kies een klassiek DIN-formaat of voer uw eigen formaat tot op de millimeter in. Een andere manier voor een eigen stijl is het materiaal. Wat denkt u bijvoorbeeld van een dikker 250 g/m² fotopapier met extra coating of opvallend karton met een gewicht van maar liefst 580 g/m²?

De juiste flyer voor elke gelegenheid.

Met flyers spreekt u specifieke doelgroepen aan. Om een zo groot mogelijk succes te scoren, moet u het ontwerp en de lay-out aanpassen aan de doelgroep. Daarom gebruikt u voor klassieke reclameflyers voor winkels, speciale aanbiedingen of flyers voor feesten en evenementen, veel kleur en sprekende afbeeldingen. Voor bedrijfsflyers kunt u beter kiezen voor eenvoudige, serieuze kleuren en meer tekst. U doet er goed aan uw bedrijfsflyer in corporate design in teamverband te plannen om de beste resultaten te halen.

Flyers worden traditioneel gebruikt voor de marketing van een nieuw product, voor winkel- en filiaalopeningen, aankondigingen van kortingsacties en het promoten van evenementen. Flyeren is een populair marketinginstrument dat op straat wordt ingezet. Hierbij is het belangrijk dat de flyers op de juiste plaats worden verdeeld.

Bij de keuze van het formaat is de plek waar de flyers zullen worden verdeeld ook van belang. Kies voor de kleinere formaten zoals A7 als u ze uitdeelt en de grotere formaten als A4 en A5 om bij points of sale in bakkerijen of kapsalons neer te leggen. Voor evenementen zijn opvallende varianten in een lange vorm of maxi-formaat A2 zeer geschikt. Gevouwen flyers zijn erg geschikt als u uw bedrijf onder de aandacht wilt brengen, omdat ze meer plaats bieden voor informatie.

Let er bij het ontwerpen van uw flyer vooral op dat u opvallende en interessante teksten en afbeeldingen kiest en niet dan twee lettertypes gebruikt. Verder zijn een sprekende titel en een concrete aansporing tot handelen belangrijk. Verder bevatten uw flyers uw contactgegevens en een verwijzing naar uw activiteiten op de sociale media.