Klimaatneutral

1.876 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Folder (gevouwen) berekenen

Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.

Verdere Info

 • Downloads
 • Werktekening voor Folder (gevouwen)


  Hier kan je een werktekening voor het opmaken van het gekozen product kostenloos downloaden. Je kan de layout naar eigen wens invullen en opmaken.

  De werktekening bevat een masker in de orginele grote van het drukwerk. Maak je eigen opmaak naar wens binnen dit aangegeven masker en sla dit onder een zelfgekozen bestandsnaam op. Het hiermee zelfgemaakte drukbestand kan je gelijk bij jou bestelling uploaden.


   Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


   Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
  • Folder (gevouwen)

   Technische beschrijving

   Druk Bedrukking 1/1 zwart of 4/4 full colour. Bij aflopende druk zorgen voor 2 mm Afloop.
   Papierkwaliteit Keuze uit vier soorten:

   • Gesatineerd MC papier
   • Mat MC papier
   • Offset papier
   • Recycling Offset papier
   Papiergewicht Keuze uit 13 soorten:

   • 90g/m² MC (glanzend of mat gestreken)
   • 100g/m² MC (glanzend of mat gestreken)
   • 115g/m² MC (glanzend of mat gestreken)
   • 135g/m² MC (glanzend of mat gestreken)
   • 150g/m² MC (glanzend of mat gestreken)
   • 170g/m² MC (glanzend of mat gestreken)
   • 200g/m² MC (glanzend of mat gestreken)
   • 250g/m² MC (glanzend of mat gestreken)
   • 300g/m² MC (glanzend of mat gestreken)
   • 80g/m² Offset papier
   • 120g/m² Offset papier
   • 150g/m² Offset papier
   • 80g/m² Recycling Offsett papier
   Afwerking De volgende alternatieve opties zijn beschikbaar:

   • Druklak/persvernis
   • Glanslaminaat
   • Matlaminaat
   • Krasbestendig laminaat mat
   • Soft-touch-laminaat
   Voor verdere soorten van afwerking zoals bijvoorbeeld Spot UV lak kunt u een individueele aanvraag stellen.
   Verwerking Gevouwen naar eindformaat
   Technische wijzigingen voorbehouden!

  Offerte op maat aanvragen

  Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
  wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
  Niet het product gevonden wat je zocht?
  Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.

  Gevouwen flyers drukken: goede reclame voor uw bedrijf

  Of u nu een pizzeria met bezorgservice hebt, een kapperszaak runt of uitbater bent van een gezellig eetcafé, professionele reclame is ook bij een goedlopende zaak essentieel. Uit de praktijk blijkt dat vooral het drukken en uitdelen van kwalitatief hoogwaardige gevouwen flyers aan klanten en belangstellenden uiterst effectief is. Vraagt u zich misschien af waarom u uitgerekend gevouwen flyers zou moeten laten maken? Nou, die hebben heel wat voordelen waarvan u niet alleen op korte termijn maar ook nog langer kunt profiteren. Het waarschijnlijk grootste voordeel van een flyer is het handige formaat. Als u kiest voor drukwerk in A6- of A7-formaat, dan wordt de flyer een bijzonder effectief reclamemiddel. Uw klanten en andere belangstellenden kunnen deze namelijk heel makkelijk in de zak steken en meenemen, aan anderen doorgeven of thuis of op kantoor op het prikbord hangen. Heel handig is daarnaast dat een flyer dankzij de geringe afmetingen in iedere brievenbus past, achter iedere ruitenwisser kan worden gestoken en in iedere wachtkamer kan worden neergelegd. Als u brochures laat drukken, dan kunt u er heel eenvoudig een van uw flyers als losse bijlage insteken. Niet in de laatste plaats spelen ook de kosten bij het drukken van flyers een belangrijke rol. Reclame maken met flyers is nog altijd stukken goedkoper dan bijvoorbeeld met affiches of met een advertentie in de krant.

  Flyers bieden ruimte voor alle relevante informatie

  Als u gevouwen flyers laat drukken kunt u bovendien aanzienlijk meer informatie kwijt dan bijvoorbeeld op een affiche of poster, die vaak alleen maar ruimte bieden aan een korte reclameboodschap. Maak van uw flyers iets bijzonders met een paar mooie foto's die de aandacht trekken. Visuele impulsen zorgen voor afwisseling en worden door de hersenen van de lezer veel sneller opgeslagen dan gewone tekst. In principe zijn alle foto's goed, het belangrijkste is dat u ze mooi vindt en dat ze uw doelgroep aanspreken.

  Gevouwen flyers drukt u bij PRIMUS in eersteklas kwaliteit

  In onze webwinkel vindt u zowel gevouwen als ongevouwen flyers. Onze gevouwen flyers zijn in diverse formaten en uitvoeringen verkrijgbaar. Kies uit onze opties gewoon de variant die het beste past bij uw filosofie en uw actie of aanbieding. Naast de klassieke flyers in staand formaat vindt u bij ons ook aparte varianten in liggend formaat en moderne flyers in carrévorm. In staand en liggend formaat zijn alle gangbare formaten zoals A5 en A4, maar ook A6 en A7 leverbaar. Daarnaast hebt u keus uit meerdere bekende vouwwijzen zoals wikkelvouw, zigzagvouw of parallelvouw, en kunt u kiezen uit twee papierkwaliteiten. Geeft u de voorkeur aan opvallend glanzend fotopapier of hebt u liever een matte kwaliteit papier die heel elegant overkomt? Om zelfs aan de hoogste eisen te kunnen voldoen omvat ons assortiment bovendien diverse gramsgewichten. Van eenvoudig 90 gram per vierkante meter zwaar papier tot luxe papier met een gramsgewicht van 250 gram in een heel stevige kwaliteit krijgt u bij ons alles.

  Uw voordelen bij PRIMUS

  Weet u nog niet zeker hoe uw flyers eruit moeten zien? Of weet u niet hoe u reclameflyers kunt opmaken? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en helpen u om echt alles uit uw drukwerk te halen. Op basis van de hoeveelheid informatie die u aan uw klanten en belangstellenden wilt presenteren, adviseren wij u een flyer met vier, zes of zelfs acht zijden en bieden wij drukwerk in zwart-wit of full colour. Vanaf een oplage van 1000 stuks worden uw nieuwe flyers al na vier werkdagen bezorgd. Hebt u de flyers nog sneller nodig? Maak dan gewoon gebruik van onze betrouwbare spoedservice. Spoeddrukwerk wordt supersnel binnen drie werkdagen bezorgd. Tip: u kunt bij PRIMUS overigens niet alleen flyers bestellen, maar ook folders, displays en zelfs bierviltjes met een gepersonaliseerde reclameopdruk. U profiteert daarbij zowel van de gratis levering rechtstreeks bij u thuis of op kantoor, als van een aantrekkelijke betalingstermijn van maar liefst 60 dagen. Vindt u gevouwen flyers bestellen ingewikkeld? Dat valt reuze mee, want bestellen bij PRIMUS is echt heel eenvoudig. Wij realiseren ook graag individuele aanvragen en bewerken deze met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Overtuig uzelf: wij zijn uw betrouwbare partner voor professioneel reclamedrukwerk en nog veel meer!