Klimaatneutral

2.715 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Magneetplaten berekenen

Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
 • Downloads
 • Werktekening voor Magneetplaten

  Hier kan je een werktekening voor het opmaken van het gekozen product kostenloos downloaden. Je kan de layout naar eigen wens invullen en opmaken.

  De werktekening bevat een masker in de orginele grote van het drukwerk. Maak je eigen opmaak naar wens binnen dit aangegeven masker en sla dit onder een zelfgekozen bestandsnaam op. Het hiermee zelfgemaakte drukbestand kan je gelijk bij jou bestelling uploaden.


   Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


   Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
  Vragen over het product?
  Offerte op maat aanvragen
  Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
  wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
  Niet het product gevonden wat je zocht?
  Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
  Technische beschrijving
  Formaat
  Ingeven van een eigen formaat -
  met minimaal formaat: 20cm x 20cm

  Het maximaal formaat aan de korte zijde is afhankelijk van het gekozen materiaal.

  • 0,4mm dikte = maximal 55cm
  • 0,85mm dikte = maximal 95cm
  • lange zijde: maximaal 300cm

  Grotere formaten op aanvraag.
  Druk
  Eenzijdig 4/0 Full colour bedrukt.
  Materiaal

  Magneetplaten / Magneetfolie (PERMAFLEX®) bestaat uit een magnetischelaag en een PVC-coating, samen met de magnetischelaag vast gelast is.

  Wij bieden magneetplaten/magneet folie in twee verschillende uitvoeringen aan:

  • 0,4mm dikte - PVC-coating in het wit, glanzend
  • 0,85mm dikte – PVC-coating in het wit, mat
  De dikte van het materiaal zorgt voor de sterkte van de hechting van het product.
  Voor gebruik op een auto adviseren wij het gebruik van het sterkere materiaal.

  Instructies voor het juiste gebruik van PERMAFLEX® magneetplaten/ magneetfolie, raadpleegt dan de instructies onder 'Downloads' bj onze calculator pagina voor magneetfolie.

  Afwerking
  Wij kunnen de magneetplaten/magneetfolie voorzien van een beschermlaag. Dit zorgt voor een langere UV-bestendigheid.

  De afwerking met bescherm laminaat wordt bij mat gestreken papier met een matte laminaat aangebracht. Handmatig brengen wij de gekozen beschermlaag voor glanzend gestreken papier met een glanzende laminaat aan.
  Verwerking

  Naar wens kunnen wij de magneten naar een eigen gewenste contourvorm binnen het gekozen formaat maken. De gewenste contourvorm mag niet groter zijn dan het gekozen formaat.

  Leg de contour aan als een extra steunkleur "Contourvorm" aan, die je als alternatieve kleur van CMYK 0/100/0/0 defineert. Later moet de steunkleur compleet op overdruk (OPM1), anders wordt deze als witte lijn in het drukbeeld zichtbaar. De contour mag alleen uit een gesloten vector ruimte bestaan . Verwerk de contour al in het bestand, een apart bestand de contour kunnen wij niet verwerken.


  Technische wijzigingen voorbehouden!

  Persoonlijke magneetborden drukken: zodat uw reclame altijd blijft hangen

  Ze zien er mooi uit en zijn handig in gebruik, ze hoeven niet te worden bevestigd met schroeven, spijkers of lijm, ze zijn robuust en blijven op iedere ondergrond van metaal hangen: magneetborden zijn als reclamedrager populair en trendy. Vooral magneetborden voor op de auto zijn een fantastische manier om een reclameboodschap al rijdend onder de aandacht te brengen van een groot publiek. Deze geweldige kans mag u niet laten liggen! Laat magneetborden drukken om uw boodschap bekend te maken. In onze onlineshop bieden wij alles wat u hiervoor nodig hebt. U kunt helemaal zelf kiezen met welke motieven u uw magneetborden laat bedrukken. Ons assortiment omvat vele varianten en iedere variant heeft zo zijn eigen voordelen om uw boodschap perfect te presenteren. Blader op uw gemak door onze productpagina's en laat u inspireren! Een speciale attractie zijn onze fotomagneten die wij bedrukken met een van uw favoriete kiekjes. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag en leggen uit waarop het bij het drukken van magneetborden aankomt. U hebt het idee, wij voeren het uit. Probeer het uit!

  Hoogwaardige lay-out op basis van uw wensen

  De eerste indruk telt en de eerste indruk van uw reclame hangt af van welk motief u kiest. Daarom laten wij u helemaal de vrije hand bij het drukken van uw magneetborden. Wat heeft u voor ogen? Welk motief vindt u het mooist? Wees creatief - u bepaalt zelf wat u op uw magneetborden laat zetten. U levert ons de drukbestanden aan en wij verwerken deze zorgvuldig. Dat kan van alles zijn: tekst, logo's of foto's. Kortom, alles wat u mooi vindt en wat erop moet. Als u bijvoorbeeld fotomagneten wilt bestellen, dan hebben wij uw foto nodig als printsjabloon. Klinkt dat te ingewikkeld voor u, bent u niet zo handig met lay-outen of hebt voor de vormgeving gewoon niet genoeg tijd? Geen probleem! Wij verzorgen voor u de vormgeving van het motief, waarmee wij uw magneetborden bedrukken. U betaalt hiervoor alleen een laag vast bedrag. Wij werken uw ontwerp in nauw overleg met u verder uit. U kunt ook kiezen voor een opvallende contoursnede, zodat uw motief een nog levendigere uitstraling krijgt. Om ervoor te zorgen dat alles klopt, voeren wij in ieder geval een basischeck uit voordat wij uw magneetborden drukken. Tegen een laag tarief controleren wij de verzonden data ook graag tot in alle details en stellen u dan snel per e-mail op de hoogte van eventuele fouten. Mocht u met vragen zitten waarop u op onze website of via de onlinecalculator geen antwoord vindt, dan kunt u met uw vragen ook altijd bij ons terecht. Onze betrokken medewerkers zien uw bericht graag tegemoet en geven snel en vakkundig antwoord.

  Luxe materialen, eersteklas afwerking

  Voor uw magneetborden bedrukken wij witte pvc-folie in mat of glanzend, die is voorzien van een vaste magnetische laag. Het resultaat is een hoogwaardige PERMAFLEX®-magneetfolie die sterk hechtend en duurzaam is: een echt premium-product voor dagelijks gebruik. Om ervoor te zorgen dat u en uw klanten lang plezier hebben van onze hoogwaardige producten, bieden wij u optioneel nog een beschermende veredeling aan. Een afwerking met laminaat is vooral aan te raden als u magneetborden voor buiten laat drukken. Voor gebruik binnen is het handig, maar niet echt nodig. Tussen het moment van vrijgave van uw drukbestanden en levering van de kant-en-klare magneetborden liggen maar enkele werkdagen. Onze jarenlange ervaring in het drukkersvak staat samen met onze moderne drukmachines borg voor uitstekende kwaliteit en voordelige prijzen. Reclame van kleiner formaat, maar daarom zeker niet minder effectief, vormen de koelkastmagneten. Via onze onlineshop kunt u heel voordelig koelkastmagneten laten bedrukken en als relatiegeschenk weggeven. Op de productpagina's voor magneten vindt u met een paar muisklikken nog meer informatie. Kijk zelf maar eens wat de mogelijkheden zijn, het verplicht u tot niets.