Klimaatneutral

2.725 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Doordruksets berekenen

Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
 • Downloads
 • Werktekening voor Doordruksets

  Hier kan je een werktekening voor het opmaken van het gekozen product kostenloos downloaden. Je kan de layout naar eigen wens invullen en opmaken.

  De werktekening bevat een masker in de orginele grote van het drukwerk. Maak je eigen opmaak naar wens binnen dit aangegeven masker en sla dit onder een zelfgekozen bestandsnaam op. Het hiermee zelfgemaakte drukbestand kan je gelijk bij jou bestelling uploaden.


   Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


   Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
  Vragen over het product?
  Offerte op maat aanvragen
  Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
  wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
  Niet het product gevonden wat je zocht?
  Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
  Technische beschrijving
  Omvang
  De doordruksets kunnen als 2-voud, 3-voud, 4-voud, 5-voud of 6-voud sets bestellt worden.
  Druk
  De druk kan 1/0 zwart of 4/0 Full colour of 1/0, 2/0 , 3/0 of 4/0 Steunkleuren plaatsvinden. Kies de speciale kleuren.
  Voor formulierproducten mag de oppervlaktebedekking (bv. achtergrondafbeelding) op de volgende vellen niet meer dan 25% bedragen, aangezien de kopieerbaarheid van het zelfkopiërende papier negatief kan worden beïnvloed.
  Bij een rondom aflopend drukbeeld alstublieft 2 mm overvul aanleggen.
  Materiaal
  Het topvel is in verschillende gramgewichten verkrijgbaar.
  De Middenvellen en het Eindvel zijn in wit, geel, roze, groen en blauw verkrijgbaar.
  Verwerking
  Aan de kant verlijmd bovenaan of links.
  Met of zonder opberggaten. (Ø 5,5 mm standaard)
  Met of zonder nummering. (max. 7 cijfers mogelijk)

  Technische wijzigingen voorbehouden!

  Doorschrijfsets drukken en tevens tijd en geld besparen

  Vindt u lopendebandwerk leuk? Wij in ieder geval niet, en daarom zijn wij altijd blij als we dubbel of driedubbel werk kunnen vermijden. Doorschrijfpapier en doorschrijfformulieren zijn hiervoor bij uitstek geschikt, want daarmee wordt het mogelijk om in één keer één of meerdere kopiën te maken. Vindt u dat een goed idee? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij PRIMUS hebt u keus uit een groot aantal hoogwaardige doorschrijfsets die het dagelijks werk stukken eenvoudiger maken. Bepaar tijd en geld door doorschrijfsets te laten drukken! Hebt u bonnenblokken nodig, wilt u overmaakformulieren drukken of doorschrijfsets bestellen? Wij bieden u uitsluitend gecertificeerde merkkwaliteit tegen uiterst scherpe prijzen. Bekijk op uw gemak alle producten en laat u door ons aanbod inspireren. Natuurlijk staan wij u ook graag persoonlijk tot uw beschikking en werken wij samen met u een oplossing uit die geheel is afgestemd op uw eisen en wensen. En vergeet niet: door het gebruik van doorschrijfsets gaat het werk bijna vanzelf!

  Doorschrijfblokken werken heel eenvoudig

  Werken met doorschrijfpapier is helemaal niet moeilijk. Het is zelfs zo eenvoudig, dat u daarvoor niet eens een moderne (en vaak dure!) printer nodig heeft, laat staan een computer. Want daarvoor zorgen wij namelijk: bij ons kunt u een geheel op uw wensen afgestemde doorschrijfset laten drukken. Om uw doorschrijfformulieren in te vullen is een gewone balpen of een voordelige maxtrixprinter al voldoende. De exacte kopieën kunnen makkelijk worden afgescheurd en opgeborgen of aan klanten worden meegegeven. Raakt uw voorraad langzamerhand op, dan kunt u bij PRIMUS snel en eenvoudig nieuwe doorschrijfsets bestellen. Wij doen altijd ons uiterste best voor een snelle levering en laten onze klanten nooit lang wachten op goederen die ze hard nodig hebben. Het beste is als u gewoon een paar bonnenblokken op voorraad houdt, zodat u uw klanten niet ophoudt door het invullen van allerlei formulieren en het maken van kopieën. De zakenwereld was nog nooit zo snel als tegenwoordig en doorschrijfsets laten drukken betekent dat u een betere service kunt bieden. Laat klanten dus niet onnodig wachten, maar wees proactief. Wij willen uw doorschrijfsets drukken, zodat u beter kunt inspelen op de wensen van uw klanten en uw werkzaamheden sneller kunt afhandelen.

  Doorschrijfsets volgens uw wensen

  Al onze producten zijn van formaat - namelijk het formaat dat u nodig hebt! Hier bij PRIMUS drukken wij niet zomaar doorschrijfsets, maar precies de doorschrijfsets die voldoen aan uw eisen. Groot of klein, in staand of liggend formaat, in full colour CMYK of in speciale aantrekkelijke kleuren, met een gelijmde kant, met of zonder perforatie of met optionele nummering. U bepaalt zelf wat u wilt, en wij vertalen uw wensen naar correct drukwerk. Persoonlijke doorschrijfblokken met uw bedrijfslogo zijn allang niet meer voorbehouden aan grote bedrijven met een dito budget. Ook u kunt bij ons doorschrijfsets laten drukken die uw organisatie of bedrijf een eigen stijl geven en ervoor zorgen dat u professioneel voor de dag komt. Op die manier versnelt u niet alleen uw arbeidsprocessen, maar laat u bij al uw zakenpartners ook een duurzame indruk achter! Wij hebben jarenlange ervaring in het drukken van doorschrijfsets en beschikken over een eigen drukkerij met ultramoderne offsetmachines. Zo houden we alles in eigen beheer en kunnen onze artikelen altijd zelf produceren. Daarmee waarborgen wij dat u als klant precies de kwaliteit krijgt die wij zelf ook willen. Bestel vandaag nog hoogwaardige doorschrijfsets met uw reclame en overtuig uzelf!