Klimaatneutral

2.725 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Tafeldisplays berekenen

Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
 • Downloads
 • Werktekening voor Tafeldisplays

  Hier kan je een werktekening voor het opmaken van het gekozen product kostenloos downloaden. Je kan de layout naar eigen wens invullen en opmaken.

  De werktekening bevat een masker in de orginele grote van het drukwerk. Maak je eigen opmaak naar wens binnen dit aangegeven masker en sla dit onder een zelfgekozen bestandsnaam op. Het hiermee zelfgemaakte drukbestand kan je gelijk bij jou bestelling uploaden.


   Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


   Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
  Vragen over het product?
  Offerte op maat aanvragen
  Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
  wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
  Niet het product gevonden wat je zocht?
  Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
  Technische beschrijving
  Druk
  4-kleuren full colour
  Materiaal
  300 g/m² houtvrij gestreken
  Afwerking
  Optioneel met druklak/persvernis of Laminaat glanzend of mat.
  Opmaakservice
  Tegen meerkosten mogelijk.
  Verwerking
  In vorm gestanst en uitgebroken, plano geleverd.

  Technische wijzigingen voorbehouden!

  Tafeldisplays bedrukken om uw gasten stijlvol te informeren

  Iedereen kent ze en bijna niemand gaat eraan voorbij zonder er tenminste een korte blik op te werpen: tafeldisplays zijn een ware blikvanger op toonbanken en tafels en het lukt hen altijd om hun informatie aan de man of vrouw te brengen. Geen restaurant, bistro of gezellig café op de hoek kan zonder persoonlijk vormgegeven naamkaartjes. Maar ook buiten de horeca zetten vele bedrijven waar veel publiek op afkomt in op de kleine en praktische advertentiedragers. In onze online shop kunt u uw eigen tafeldisplays vormgeven en deze in de beste kwaliteit laten drukken tegen een lage prijs. Wij leveren alles wat u zich maar kunt wensen: tafeldisplays A4, tafeldisplays A5, gestanst en uitgedrukt in verschillende standaardformaten en diverse bijzondere vormen. In de particuliere sector zijn tafeldisplays bijzonder populair voor bruiloften en geven de mooiste dag van het jaar een zeer bijzonder tintje. Ze dienen als plaats- of naamkaartjes en zorgen zo in stijl voor een vlekkeloos verloop van het feest. Wij zijn ervan verzekerd dat u bij ons voor ieder doel en iedere gelegenheid een passende tafeldisplay vindt - bestel vandaag nog uw favoriet!

  Veelzijdig uitgevoerde tafeldisplays: wat mag het voor u zijn?

  Om ervoor te zorgen dat uw tafeldisplay zijn effect niet misloopt, heeft hij een bijzondere boodschap nodig. Om uw verzoek vakkundig uit te voeren, bieden wij u talloze mogelijkheden! Bepaal allereerst hoe groot uw tafeldisplays moeten zijn. Tafeldisplays in A4-formaat kunnen op smalle toonbanken een tikje te opdringerig lijken, terwijl tafeldisplays in A5-formaat op brede tafels gemakkelijk over het hoofd kunnen worden gezien. Welke vorm bevalt u het beste? Op onze productpagina's tonen we u enkele creatieve voorbeeldontwerpen, zodat u zich het mogelijke eindproduct beter kunt voorstellen. Wat wij op uw tafeldisplays drukken bepaalt u natuurlijk helemaal zelf - wij zien uw aanvraag graag tegemoet! Bij tafeldisplays voor bruiloften heeft u meteen meerdere mogelijkheden: tafeldisplays die de blijde gebeurtenis benadrukken, naamkaartjes waaraan uw gasten zich kunnen oriënteren, menukaarten die het diner verraden om de voorpret van uw gasten te laten toenemen. U heeft een globaal idee maar vindt de uiteindelijke vormgeving lastig? Laat u dan door onze professionals helpen. Tegen een kleine vergoeding neemt ons betrokken team de gehele uitwerking van het grafisch ontwerp van u over. U heeft een doel voor ogen, en wij weten hoe u dit kunt bereiken!

  Tafeldisplays bedrukken is kinderspel bij PRIMUS

  Met PRIMUS kiest u voor weergaloze kwaliteit tegen een topprijs. Profiteer van onze jarenlange ervaring en de mogelijkheden van moderne offset-druktechniek! Wij drukken uw tafeldisplays op zuiver 300 grams wit papier dat bijzonder geschikt is voor het kleurvast afdrukken van afbeeldingen. Uw motieven stralen in full colour Euroscala en worden naar wens afgewerkt met een hoogwaardige druklak of laminaat, glanzend of mat. Uw producten worden kant-en-klaar gestanst, uitgedrukt en ongevouwen geleverd, waardoor uw tafeldisplays minder ruimte innemen in hun verpakking zodat het transport zo nog handzamer en voordeliger is. Het ineen knutselen en opstellen gaat gemakkelijk en snel en kost tijd noch moeite. Ook het gereedmaken van uw bestelling verloopt bij ons snel en betrouwbaar - doorgaans hebben we na het vrijgeven van de druk slechts een paar dagen nodig voor de uitvoering. Zo kunt u met een gerust geweten ook kort van tevoren tafeldisplays bestellen voor uw bruiloft, feest of speciale evenement! Wat u ook nodig heeft: bij ons vindt u prachtig uitgevoerde toonbank- en tafeldisplays tegen voordelige prijzen. Gegarandeerd.