Klimaatneutral

2.725 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

X-Banner berekenen

Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
 • Downloads
 • Werktekening voor X-Banner

  Hier kan je een werktekening voor het opmaken van het gekozen product kostenloos downloaden. Je kan de layout naar eigen wens invullen en opmaken.

  De werktekening bevat een masker in de orginele grote van het drukwerk. Maak je eigen opmaak naar wens binnen dit aangegeven masker en sla dit onder een zelfgekozen bestandsnaam op. Het hiermee zelfgemaakte drukbestand kan je gelijk bij jou bestelling uploaden.


   Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


   Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
  Vragen over het product?
  Offerte op maat aanvragen
  Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
  wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
  Niet het product gevonden wat je zocht?
  Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
  Technische beschrijving
  Formaat
  55 cm x 150 cm, Drukwerk aan de hoeken voorzien van oogjes
  Grootte
  Geschikt voor drukwerk met formaat 55 x 150cm
  Druk
  1 zijdig 4/0 full colour bedrukt
  Materiaal
  Te kiezen uit 2 verschillende materialen:

  • 500 g/m² PVC-Folie

   • Wit, PVC-banner materiaal
   • Stabiel, vlak en sterk
   • Mat
   • Watervast en afwasbaar
   • Brandvertragend (klasse B1) - mit B1 Certificaat zowel binnen als buiten te gebruiken

  • 280 g/m² Polyestergeweven

   • 100% Polyester
   • Extra glad, rimpel vrij
   • Duurzaam en antistatisch
   • Brandvertragend (klasse B1) - mit B1 Certificaat zowel binnen als buiten te gebruiken
  Materiaal System
  Aluminium met zwarte poedercoating
  Uitvoering
  Compleet systeem inclusief drukwerk

  • Makkelijk te monteren
  • Opvouwbaar
  • Opbergtas
  • Gewicht ca. 414g
  • Afmetingen voor transport (1 stuk) ca. 4 x 4 x 94 cm

  Technische wijzigingen voorbehouden!

  Mobiele reclame met de X-banner display

  Op schatkaarten geeft de X aan waar er gezocht moet worden en ook met onze hoogwaardige X-banners wijst u uw klanten de juiste weg: de weg naar u en uw aanbiedingen! Wanneer u ook snel stabiele reclame wil neerzetten, zijn onze X-banners de juiste keuze! X-displays bestaan uit luxe metaal, zijn hoogwaardig afgewerkt en worden gekenmerkt door een hoge mate van stabiliteit. Daarbij kunt u uw eigen X-banner laten drukken die uw boodschap effectief en opvallend naar voren brengt. Onze X-banner displays zijn niet alleen gemakkelijk te transporteren, maar ook de montage verloopt snel - de ideale oplossing voor alle mobiele gebruiksdoeleinden. Of u nu beursstands wilt decoreren of een tijdelijke reclameactie wilt uitlichten, onze X-displays zijn het gepaste antwoord op al uw reclamevragen en bieden u een stevig fundament voor uw promotie. Onze banner displays staan voor kwaliteit en flexibiliteit en kunnen vanaf nu meteen uw betrouwbare partner worden. Ontwerp uw eigen reclamebanners in onze onlineshop en installeer ze overal waar u interesse wilt wekken.

  Wij bieden u de reclame waar u naar op zoek bent

  Kwaliteitsbewustzijn, een veelzijdig aanbod en topservice zijn de belangrijkste pijlers van PRIMUS. Daarom laten we de keuze aan u of u een compleet systeem, een nieuwe bedrukte banner of een systeem zonder banner bestelt - bij ons krijgt u altijd hetgeen u daadwerkelijk nodig heeft! Wanneer u een complete X-banner display nodig heeft, vindt u op onze productpagina een handige online calculator waarmee u het project kunt samenstellen zoals u dat wilt. Bepaal naar welk materiaal uw keuze uitgaat. Op de witte ondergrond van onze pvc-folie komen drukkleuren bijzonder goed tot hun recht, bovendien scheurt dit materiaal niet, is het zeer stevig en ligt het altijd vlak. Verder heeft dit materiaal als voordeel dat het weerbestendig is en moeilijk ontvlambaar. Dit laatste punt geldt ook voor ons fijne polyesterdoek dat bovendien geheel kreukvrij, antistatisch en duurzaam is. Beide materiaalsoorten zijn geschikt om zowel binnen als buiten te worden ingezet en worden enkelzijdig in full colour bedrukt. Om uw drukontwerp correct te kunnen creëren, vindt u op onze homepage een gemakkelijk te begrijpen afbeelding met daarin alle afmetingen weergegeven. Uw zelfontworpen design stuurt u ons het liefst als drukklaar pdf-bestand toe, maar het is uiteraard ook mogelijk deze taak tegen een kleine toeslag aan ons enthousiaste serviceteam uit te besteden. Wij staan altijd klaar voor uw vragen en zullen deze snel en deskundig beantwoorden. Samen vinden we de perfecte oplossing om precies de X-banner displays te vervaardigen die u zich voorstelt!

  Wij produceren hoogwaardig, voordelig en snel

  Wanneer u voor banners uit onze onlineshop kiest, kiest u voor een beproefde traditie. Reclameproducten van PRIMUS maken een professionele indruk en zorgen voor vertrouwen bij uw klanten! Uw X-banner displays vervaardigen we met veel liefde en zorgvuldigheid. Niet alleen ons drukwerk, maar ook de display-systemen zijn afkomstig van gerenommeerde fabrikanten. Ze bestaan uit aluminium met zwarte poedercoating, zijn gemakkelijk te monteren en eenvoudig in te klappen. De systemen worden altijd met een handige opbergtas geleverd, waarin u uw reclamebanner heel gemakkelijk kunt vervoeren. Zo blijft u steeds flexibel en kunt u spontaan ingaan op alle nieuwe uitdagingen. We werken niet alleen betrouwbaar, maar ook nog eens snel. In de regel duurt het na het doorgeven van drukvrijgave nog geen week, voordat uw artikelen bij u worden bezorgd. Onze tip: als uw voorkeur uitgaat naar een groter formaat, kunnen wij u aanraden onze L-banners eens te bekijken. Samen met de bijpassende L-displays vormen deze een bijzonder stabiel en hoogwaardig banner-product dat zijn reclamedoel bij uw klanten niet zal missen.