Klimaatneutral

2.725 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Deurhangers berekenen

Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
 • Downloads
 • Werktekening voor Deurhangers

  Hier kan je een werktekening voor het opmaken van het gekozen product kostenloos downloaden. Je kan de layout naar eigen wens invullen en opmaken.

  De werktekening bevat een masker in de orginele grote van het drukwerk. Maak je eigen opmaak naar wens binnen dit aangegeven masker en sla dit onder een zelfgekozen bestandsnaam op. Het hiermee zelfgemaakte drukbestand kan je gelijk bij jou bestelling uploaden.


   Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


   Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
  Vragen over het product?
  Offerte op maat aanvragen
  Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
  wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
  Niet het product gevonden wat je zocht?
  Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
  Technische beschrijving
  Druk
  Beide zijdig een of vier kleuren in Full colour.
  Materiaal
  300g mat MC – ander papier op aanvraag mogelijk
  Afwerking
  Optioneel met Druklak/persvernis of Laminaatlaag Mat/glanzend
  Verwerking
  In vorm gestanst en uitgebroken.

  Technische wijzigingen voorbehouden!

  Deurhangers drukken - de smaakvolle deurklinkboodschap

  De klassieke deurhangers met het opschrift "Niet storen s.v.p." heeft iedereen wel eens gezien. In oude films worden veel liefdesscènes weergegeven door op het nuttige accessoire in te zoomen en ook vandaag de dag zijn de om rust vragende accessoires vanzelfsprekend in hotels. In onze online shop kunt u deurhangers laten drukken die meer zijn dan slechts een eenvoudige aanduiding. Breng een vriendelijke groet uit of geef uw gasten een stem - waar u ook voor kiest, onze individueel bedrukte deurhangers maken van iedere deurklink een originele boodschapper voor hun gebruikers. Het grote voordeel: deurhangers geven een opvallend signaal af, maar ze zijn niet opdringerig. Uw gasten en medewerkers nemen de op deze manier overgebrachte boodschap in acht, zonder zich onder druk gezet te voelen. Dit zorgt voor een goede verstandhouding waarbij de ontspannen sfeer in uw bedrijf niet in het gedrang komt. Tegelijkertijd schept u een eenduidige standaard voor de communicatie tussen gasten en personeel, om zo misverstanden te voorkomen. Wat u ook wilt zeggen, met deurhangers van PRIMUS drukt u het stijlvol uit!

  Deurhangers drukken voor individueel gebruik

  Wij produceren deurhangers in diverse varianten. In ons assortiment vind u de klassieke haakvorm, maar ook rechthoekige en ronde designs. Om het vormgeven van uw eigen drukontwerp zo gemakkelijk mogelijk te maken, kunt u bij ons handige sjablonen downloaden. Bovendien laten wij u op onze productpagina's enkele prikkelende voorbeeldontwerpen zien. Laat u inspireren en ontwerp uw eigen design, welke wij in één kleur of in full colour Euroscala dubbelzijdig op uw deurhangers drukken. U bepaalt kleur, lettertype, afbeelding en tekst en heeft zo ieder detail in eigen hand - al onze deurhangers bieden voldoende ruimte voor iedere boodschap die u maar kunt bedenken. Onze gemakkelijk te gebruiken online rekenhulp staat op ieder gewenst tijdstip voor u klaar met een veelvoud aan mogelijkheden. Wanneer u voor een speciale afwerking kiest, blijven uw zelf ontworpen deurhangers nog langer bruikbaar - een toevoeging die wij zeker aanraden, aangezien deurhangers in hotels veelvuldig aan verschillende deurklinken worden gehangen en er weer afgehaald worden. U kunt ervoor kiezen het drukwerk te laten lakken of het product mat gestreken of glanzend te laten lamineren. Het resultaat getuigt op eerste blik al van een hoogwaardige kwaliteit en zal u en uw gasten zeker aanspreken. Bij voorkeur drukken wij uw deurhangers op hoogwaardig karton dat bijzonder geschikt is voor het afdrukken van foto's. Indien gewenst, kunnen we echter ook andere papiersoorten gebruiken. Ons betrokken serviceteam staat open voor al uw verzoeken.

  Deurhangers drukken naar professionele maatstaven

  De naam PRIMUS staat voor topkwaliteit tegen lage prijzen. Hiervoor zorgt onze jarenlange beroepservaring en de ultramoderne druktechniek die wij inzetten bij de uitvoering van uw opdrachten. Wij verwerken niet alleen uitsluitend hoogwaardige grondstoffen, maar leveren uw deurhangers ook nog eens zo goed als gebruiksklaar op - ieder exemplaar is al gestanst en uitgedrukt, alleen het vouwen van het betreffende model laten we aan u over. Heet uw gasten welkom, wens hen een prettig verblijf, informeer uw personeel over de taken die een bepaalde ruimte betreffen - het is allemaal mogelijk door uw eigen deurhangers te laten drukken. Met onze professioneel uitgevoerde producten vermijdt u provisorische oplossingen, in plaats daarvan geeft u uw gasten, klanten en medewerkers een waardevol gevoel van organisatie en structuur. Zorg voor een duidelijke verstandhouding in uw horecabedrijf - met deurhangers van PRIMUS! Overigens kan het drukken van deurhangers ook de moeite waard zijn wanneer u geen kamers verhuurt - bedrukt met een leuke slogan of fraaie afbeelding zijn de hangers ook een graag gezien relatiegeschenk waarmee de gebruiker iedere dag opnieuw aan u wordt herinnerd.