Klimaatneutral

2.725 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

L-Banner berekenen

Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
 • Downloads
 • Werktekening voor L-Banner

  Hier kan je een werktekening voor het opmaken van het gekozen product kostenloos downloaden. Je kan de layout naar eigen wens invullen en opmaken.

  De werktekening bevat een masker in de orginele grote van het drukwerk. Maak je eigen opmaak naar wens binnen dit aangegeven masker en sla dit onder een zelfgekozen bestandsnaam op. Het hiermee zelfgemaakte drukbestand kan je gelijk bij jou bestelling uploaden.


   Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


   Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
  Vragen over het product?
  Offerte op maat aanvragen
  Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
  wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
  Niet het product gevonden wat je zocht?
  Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
  Technische beschrijving
  Formaat
  85 cm x 202 cm
  boven en onder beide ca. 10 mm door het profiel afgedekt
  Grootte
  Geschikt voor drukwerk met formaat 85 x 202cm
  Druk
  1 zijdig 4/0 full colour bedrukt
  Materiaal
  Te kiezen uit 2 verschillende materialen:

  • 500 g/m² PVC-Folie

   • Wit, PVC-banner materiaal
   • Stabiel, vlak en sterk
   • Mat
   • Watervast en afwasbaar
   • Brandvertragend (klasse B1) - mit B1 Certificaat zowel binnen als buiten te gebruiken

  • 280 g/m² Polyestergeweven

   • 100% Polyester
   • Extra glad, rimpel vrij
   • Duurzaam en antistatisch
   • Brandvertragend (klasse B1) - mit B1 Certificaat zowel binnen als buiten te gebruiken
  Materiaal System
  Geanodiseerd aluminium - zilver
  Uitvoering
  Een compleet systeem inclusief drukwerk

  • Boven en onder een klemmechanisme voor het bevestigen van het drukwerk
  • Versterkt voor extra stabiliteit
  • Simpel te monteren
  • Draagtas
  • Gewicht ca. 2,2kg
  • Afmetingen voor transport (1 stuk) ca. 14 x 13 x 93 cm

  Technische wijzigingen voorbehouden!

  Zodat u gezien wordt: L-banner displays in topkwaliteit

  Ondanks een uitgekiende marketingstrategie is het niet altijd eenvoudig om de belangstelling van klanten en belangstellenden te wekken. Maar met de geweldige L-banner displays uit onze onlineshop trekt u gegarandeerd de aandacht van uw doelgroep! Onze L-displays zijn uiterst stabiel, hoogwaardig afgewerkt en bestand tegen een stootje. Zo staan uw reclamebanners pas echt stevig. Bij ons vindt u banner-displays precies in de uitvoering die u zoekt: laat uw persoonlijke L-banner drukken en zorg ervoor dat uw boodschap wordt gezien. Bepaal zelf of u een compleet systeem, een nieuw motief of alleen een display zonder banner wilt bestellen. Op die manier betaalt u alleen voor iets wat u ook echt nodig hebt. Met banner-displays van PRIMUS kunt u snel en eenvoudig grote reclamebanners neerzetten, en net zo snel weer afbreken. Voor beurzen, reclamecampagnes en speciale acties zijn onze L-banner displays de ideale oplossing. Maak hiervan handig gebruik, ontwerp uw eigen reclamebanner en maak een sterk statement. Wij bieden u alle mogelijkheden en staan u graag met raad en daad terzijde.

  Geef uw reclame de passende vormgeving

  Onze L-banner displays zijn een hoogwaardig product, waarvan u het motief zelf kunt vormgeven om uw boodschap een heel persoonlijke uitstraling te geven. Wij drukken uw ontwerp enkelzijdig, prachtig in full colour. Zo krijgt ieder motief de aandacht die het verdient. Met behulp van onze intuïtief bedienbare onlinecalculator kunt u alle mogelijke opties 24/7 laten doorrekenen en het door u gewenste product op ieder gewenst moment samenstellen. Als drukmateriaal kunt u kiezen uit pvc-folie en polyester. Beide materialen zijn moeilijk ontvlambaar en prima geschikt voor zowel binnen als buiten en hebben daarnaast nog een hele reeks pluspunten: pvc-folie is bijzonder scheurvast, stevig en stabiel, bovendien weerbestendig en eenvoudig te reinigen, terwijl polyesterweefsel volledig kreukvrij, antistatisch en duurzaam is. Bij het maken van uw eigen ontwerp voor het drukwerk kunt u gebruikmaken van het handige sjabloon dat wij op onze productpagina's ter beschikking stellen als template, compleet met alle belangrijke maten. Uw individuele design ontvangen wij bij voorkeur als high-resolution pdf-bestand. Als bijzondere dienst bieden wij u onze betrouwbare vormgevingsservice aan: desgewenst verzorgt ons vakkundige serviceteam de volledige grafische vormgeving voor u. U betaalt hiervoor slechts een klein bedrag. Individuele aanvragen kunt u ons het best via ons contactformulier sturen. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet en geven zo snel mogelijk antwoord op uw vragen!

  Onze producten overtuigen door duurzame kwaliteit

  Voor de productie van uw L-banner displays zetten wij in op onze jarenlange ervaring in het vak, moderne techniek en bekende toeleveranciers. Alle L-displays bestaan uit zilver geanodiseerd aluminium, en dankzij de speciale klemmen kan de banner snel een eenvoudig worden bevestigd. Om de stabiliteit van het display te verhogen is het onderstel extra versterkt. Toch is het eenvoudig te transporteren en kan moeiteloos worden opgebouwd en afgebroken. Bij de prijs inbegrepen is altijd een handige opbergtas, waarin u uw display heel gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Daarvoor zorgt ook het relatief lage gewicht van circa 2,2 kilogram. Uw opdrachten voeren wij altijd zorgvuldig en snel uit, zodat u niet lang op uw bestelling hoeft te wachten en uitsluitend eersteklas artikelen ontvangt. In de regel duurt het nog geen week, voordat uw artikelen bij u worden bezorgd. Kies voor onze banner displays en profiteer van de kwaliteit van een echt premiumproduct, dat gegarandeerd indruk zal maken op uw klanten! Onze tip: als u liever een iets kleiner en lichter bannerdisplay wilt, dan kunnen wij u onze eveneens absoluut hoogwaardige X-banners en X-displays aanbevelen. Bekijk op uw gemak de productpagina's met onze banners, vergelijk de verschillende modellen en kies het product dat het beste bij u en uw project past!