Klimaatneutral

2.715 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Koelkastmagneten berekenen

Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
 • Downloads
 • Werktekening voor Koelkastmagneten

  Hier kan je een werktekening voor het opmaken van het gekozen product kostenloos downloaden. Je kan de layout naar eigen wens invullen en opmaken.

  De werktekening bevat een masker in de orginele grote van het drukwerk. Maak je eigen opmaak naar wens binnen dit aangegeven masker en sla dit onder een zelfgekozen bestandsnaam op. Het hiermee zelfgemaakte drukbestand kan je gelijk bij jou bestelling uploaden.


   Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


   Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
  Vragen over het product?
  Offerte op maat aanvragen
  Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
  wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
  Niet het product gevonden wat je zocht?
  Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
  Technische beschrijving
  Formaat
  Te kiezen uit een van de bestaande vormen of geef een eigen wensformaat door -
  met minimale formaat: 4cm x 4cm

  Het maximale formaat van de korte zijde hangt af van het gekozen materiaal.

  • 0,4mm dikte= maximal 55cm
  • 0,85mm dikte = maximal 95cm
  • lange zijde: maximaal 300cm

  Grotere formaten op aanvraag.
  Druk
  Eenzijdig 4/0 Full colour bedrukt.
  Materiaal

  Magneetplaten / Magneetfolie (PERMAFLEX®) bestaat uit een magnetischelaag en een PVC-coating, samen met de magnetischelaag vast gelast is.

  Wij bieden magneetplaten/magneet folie in twee verschillende uitvoeringen aan:

  • 0,4mm dikte - PVC-coating in het wit, glanzend
  • 0,85mm dikte – PVC-coating in het wit, mat
  De dikte van het materiaal zorgt voor de sterkte van de hechting van het product.
  Voor gebruik op een auto adviseren wij het gebruik van het sterkere materiaal.

  Instructies voor het juiste gebruik van PERMAFLEX® magneetplaten/ magneetfolie, raadpleegt dan de instructies onder 'Downloads' bj onze calculator pagina voor magneetfolie.

  Verwerking

  Naar wens kunnen wij de magneten naar een eigen gewenste contourvorm binnen het gekozen formaat maken. De gewenste contourvorm mag niet groter zijn dan het gekozen formaat.

  Leg de contour aan als een extra steunkleur "Contourvorm" aan, die je als alternatieve kleur van CMYK 0/100/0/0 defineert. Later moet de steunkleur compleet op overdruk (OPM1), anders wordt deze als witte lijn in het drukbeeld zichtbaar. De contour mag alleen uit een gesloten vector ruimte bestaan . Verwerk de contour al in het bestand, een apart bestand de contour kunnen wij niet verwerken.


  Technische wijzigingen voorbehouden!

  Koelkastmagneten bedrukken om de koelkast als promotiemiddel in te zetten!

  Een keuken zonder koelkast is ondenkbaar - en een koelkast zonder magneten is voor veel mensen eveneens onmogelijk voor te stellen. Voor u is het een uitstekende mogelijkheid effectief te promoten Laat koelkastmagneten bedrukken die uw boodschap dragen, of kies voor een fotomagneet voor particulier gebruik waarmee een foto naar keuze een leuk accessoire voor op de koelkast wordt. Als zakelijk reclameartikel of particulier cadeau-idee - voor het bedrukken van uw koelkastmagneten bent u bij ons aan het juiste adres. In onze onlineshop vindt u magnetische bordjes en fotomagneten van de beste kwaliteit, geheel op u wensen afgestemd en volgens uw ideeën vormgegeven en ontworpen. Reclamemagneten van PRIMUS zijn unieke en onmiskenbare producten die wij speciaal voor u produceren in de door u gewenste vorm. Probeer het uit! Laat uw eigen individuele koelkastmagneten bij ons bedrukken en breng uw reclame dagelijks onder de aandacht van uw doelgroep. Onze koelkastmagneten zijn een populair reclameproduct dat ook door uw doelgroep zeker goed wordt ontvangen.

  Bij PRIMUS is de keuze aan u!

  Uw koelkastmagneten drukken we exact zoals u dat wilt. En om ervoor te zorgen dat u uw wensen zo gemakkelijk mogelijk kunt doorgeven, stellen wij u een handige online calculator ter beschikking, waarmee u heel gemakkelijk uw ideale product kunt samenstellen. Kies de vorm die u het meest aanspreekt. Naast eenvoudigere geometrische figuren zoals cirkel, vierkant, zeshoek en rechthoek, bieden wij u ook talrijke bijzondere formaten die direct in het oog springen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een kopje, een telefoon of auto, een geschenk of een snoepje? Uiteraard kunt u ook uw eigen, geheel persoonlijke formaat definiëren. Wij kunnen de magneten op basis van het gekozen formaat ook in een vorm snijden die precies bij de door u gekozen afbeelding past zodat die er nog levendiger uitziet. Het juiste motief in originele vorm kan al snel een felbegeerd verzamelobject worden! Uw koelkastmagneten drukken wij enkelzijdig in full colour op glanzend of mat afgewerkte pvc-folie die van een vaste magnetische laag is voorzien. Daarop komt uw ontwerp altijd het beste tot zijn recht! Tegen een kleine vergoeding kunnen we ook de complete vormgeving van u overnemen - uiteraard geheel volgens uw eisen, tenslotte willen wij magneten bedrukken waarmee u zich identificeert en die u met een goed gevoel verder kunt verspreiden. Daarom staat ons vakkundige serviceteam ook klaar voor individuele aanvragen - wij zien uw ideeën graag tegemoet en verheugen ons erop uw project van begin tot einde te mogen ondersteunen!

  Particulier geschenk of populaire giveaway en reclameartikel

  Wanneer u bij ons magneetbordjes laat bedrukken, bent u verzekerd van hoge kwaliteit en voordelige prijzen. Voor het bedrukken van uw koelkastmagneten gebruiken we uitsluitend de allerbeste materialen, waardoor onze magneten ook bijzonder duurzaam zijn en stevig houden. Uw project wordt binnen enkele dagen na drukvrijgave uitgevoerd. Om onnodige fouten te voorkomen onderwerpen we de door u ingevoerde gegevens altijd aan een gratis basischeck; tegen een kleine meerprijs breiden we onze controle uit en informeren wij u per e-mail over eventuele fouten. Op die manier zorgen wij ervoor dat we uw koelkastmagneten precies zo kunnen bedrukken als u van ons verwacht: in weergaloze kwaliteit! Onze tip: ook magneetborden voor op de auto doen het goed en bereiken een fantastisch reclame-effect! In onze onlineshop kunt u daarom ook voor dit doeleinde magnetische borden laten drukken - werp eens een vrijblijvende blik op de betreffende productpagina!