Klimaatneutral

2.725 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Presentatiemappen zonder tabbladen berekenen

Product
Accessoires en toebehoren
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
 • Downloads
 • Werktekening voor Presentatiemappen zonder tabbladen

  Hier kan je een werktekening voor het opmaken van het gekozen product kostenloos downloaden. Je kan de layout naar eigen wens invullen en opmaken.

  De werktekening bevat een masker in de orginele grote van het drukwerk. Maak je eigen opmaak naar wens binnen dit aangegeven masker en sla dit onder een zelfgekozen bestandsnaam op. Het hiermee zelfgemaakte drukbestand kan je gelijk bij jou bestelling uploaden.


   Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


   Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
  Vragen over het product?
  Offerte op maat aanvragen
  Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
  wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
  Niet het product gevonden wat je zocht?
  Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
  Technische beschrijving
  Materiaal
  3 varianten om uit te kiezen:
  • 300g/m² Mat MC
  • 300g/m² Gesatineerd MC
  • 300g/m² Chromosulfaat karton beide zijden mat
  Afwerking

  Uw presentatiemappen worden standaard afgewerkt met een vuilafstotende matte coating.

  Ook bieden wij verschillende laminaat soorten als afwerking aan.

  • glanzend laminaat
  • mat laminaat
  • Krasbestendig laminaat
  • Soft-touch-laminaat

  Zo krijgt Uw presentatiemap een bijzonder edele look en touch.

  Opmaakservice
  Voor maar 49,– Euro excl. btw. Voeren wij de grafische opmaak voor de opmaakruimte uit. Niet in de prijs inbegrepen is het nieuw of het nabouwen van een Logo. Logo's, beelden en teksten moeten zelf worden aangeleverd.
  Venster
  twee varianten om uit te kiezen: :
  • Met venster
  • zonder venster
  Verwerking
  Gestanst, plano geleverd

  Technische wijzigingen voorbehouden!

  Presentatiemappen drukken voor een overtuigend optreden

  Een bijzonder project heeft een bijzondere omlijsting nodig. Bij PRIMUS kunt u presentatiemappen laten vervaardigen die uw project een geheel eigen charme verlenen. Onze premium mappen bekoren met hun sierlijke design en een hoogwaardige uitvoering, waarmee ze perfect zijn voor hoge eisen. Kies uit een breed assortiment vol bijzondere uitvoeringen, om uw klanten en zakenpartners op unieke en onvergetelijke wijze aan te spreken. Blijf positief in gesprek door uw presentatiemappen smaakvol en individueel te laten bedrukken! Onze A4 presentatiemappen worden vervaardigd uit hoogwaardig karton, wat er niet alleen chic uitziet, maar ook zorgt voor een aanzienlijk lange levensduur. Laat in onze onlineshop niet zomaar eenvoudige mappen drukken - voor uw documenten leveren we ook een aantrekkelijk venster, om de blikken van uw klanten te trekken en uw project langdurig in het middelpunt van de belangstelling te zetten. Maar gebruik van de talloze mogelijkheden bij PRIMUS en profiteer van speciaal op u afgestemd reclamedrukwerk tegen een onovertrefbaar voordelige prijs!

  Mappen laten bedrukken en belangstelling wekken

  Wij willen uw mappen zodanig bedrukken dat de nieuwsgierigheid van uw klanten wordt gewekt en er een positief verwachtingspatroon wordt opgebouwd. Maar omdat u het beste weet wat succes heeft bij uw klanten, richten we ons bij de vormgeving geheel naar uw wensen - alleen zo kunnen we de perfecte presentatiemappen creëren voor uw project! Wij bieden u onze beproefde mappen zonder tabbladen in de uitvoeringen 4 zijden met venster, 4-zijdig zonder vensters, 4-zijdig met variabele rug 1-8mm en 6-zijdig zonder vensters. Dat betekent dat u zelf bepaalt of uw voorkeur uitgaat naar een map met of zonder zichtvenster, u geeft aan of u een vulhoogte nodig heeft, en u configureert ook helemaal zelf eventuele speciale opties. Indien gewenst kunt u ook mappen laten drukken die wij voor u voorzien van een zelfklevend hechtmechanisme, handige driehoekige insteekvakken of visitekaartvakjes, of een houder voor cd's en dvd's. Wat u ook in gedachten hebt, wij zorgen er altijd voor dat het professioneel wordt uitgevoerd, zodat u bij uw klanten een blijvend goede indruk maakt. Daar draagt ook de vuilafstotende veredeling aan bij, die naar keuze kan bestaan uit een laag van glanzend laminaat of matte beschermlak. Wanneer wij uw presentatiemappen bedrukken, ontvangt u een geheel gebruiksklaar product: gestanst, uitgebroken, plano geleverd - u hoeft ze alleen nog te vullen en aan uw klanten of zakenpartners te overhandigen. Dat kan overigens ook simpelweg per post. Al onze A4 presentatiemappen passen perfect in een standaard DIN-C4-envelop en kunnen zo voordelig en zonder veel moeite worden verstuurd.

  Presentatiemappen bedrukken volgens uw wensen

  Wanneer u presentatiemappen bij ons laat vervaardigen, bepaalt u niet alleen de vorm maar ook het design. Laat uw creativiteit de vrije loop en bedenk precies wat onze ervaren professionals op uw mappen moeten drukken. Mag het een pakkende reclameleus zijn of liever een toepasselijke afbeelding die uw project op aansprekende manier weerspiegelt? Voor het vormgeven van uw eigen drukontwerp kunt u op onze productpagina's een handige stansvorm downloaden - zo kunt u gemakkelijk een sjabloon voor het drukwerk genereren. Onze krachtige offset-machines zorgen daarbij voor een eersteklas weergave in heldere sierkleuren. Het maakt niet uit met welke elementen u de mappen laat bedrukken, onze moderne techniek laat alles er haarscherp en kleurecht uitzien. En om ervoor te zorgen dat u niet alleen tevreden bent met het drukresultaat, maar ook met onze service, bieden we u dit alles met een meer dan aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding. Bij PRIMUS kunt u uw mappen tegen een voordelige fabrieksprijs laten drukken. Wij ontzien uw budget en schroeven uw kwaliteit op door uw presentatiemappen exact te drukken zoals u het wenst. Probeer het uit en plaats vandaag nog uw order voor een geheel persoonlijk reclameproject!