Klimaatneutral

2.715 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Rollup banner Dubbel berekenen

Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
 • Downloads
 • Werktekening voor Rollup banner Dubbel

  Hier kan je een werktekening voor het opmaken van het gekozen product kostenloos downloaden. Je kan de layout naar eigen wens invullen en opmaken.

  De werktekening bevat een masker in de orginele grote van het drukwerk. Maak je eigen opmaak naar wens binnen dit aangegeven masker en sla dit onder een zelfgekozen bestandsnaam op. Het hiermee zelfgemaakte drukbestand kan je gelijk bij jou bestelling uploaden.


   Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


   Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
  Vragen over het product?
  Offerte op maat aanvragen
  Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
  wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
  Niet het product gevonden wat je zocht?
  Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
  Technische beschrijving
  Formaat
  2 drukdelen- boven ca 10mm door het profiel afgedekt, onderaan ca. 150mm niet zichtbaar in de cassette- 2 verschillende ontwerpen mogelijk.
  Druk
  1 zijdig 4/0 full colour bedrukt
  Materiaal
  Uit 3 verschillende materiaal soorten te kiezen:

  • 500 g/m² PVC-Folie

   • Wit, PVC-Bannermateriaal
   • Voldoet aan de beste stabiliteit, treksterkte en is vlak.
   • mat
   • Watervast en afwasbaar
   • Brandvertragend (klasse B1) - met B1 certificaat. Zowel binnen als buiten te gebruiken/li>

  • 280 g/m² Polyester geweven

   • 100% Polyester
   • Kreukvrij
   • Duurzaam en anti-statisch
   • Brandvertragend (klasse B1) - met B1 Certificaat. Zowel binnen als buiten te gebruiken

  • 175 µm Polyester-Folie

   • PET folielaag met satijn, hoog witte Inkjet- speciaal coating
   • zilvere achterkant (tegen het doorschijnen van licht)
   • Door de hoge stevigheid en manier van weven zeer geschikt voor gebruikt bij Roll-ups
   • Hoge resolutie afdrukken
   • Uitstekende beeldscherpte
  Materiaal System
  Geanodiseerd aluminium - zilver
  Uitvoering
  De keuze tussen "Compleet systeem", "Alleen drukwerk" of "Alleen een systeem".
  Compleet systeem inclusief 2 drukdelen- kant en klaar gemonteerd.

  • Bubbelzijdig aanzicht
  • Stevige cassette met opslagmogelijkheid voor de telescoop stang
  • Rolmechanisme voor het oprollen van het drukwerk
  • Boven aan een klemsysteem voor het bevestigen van het drukwerk
  • Kwalitief hoogwaardig kliksysteem
  • Opbergtas
  • Afmetingen voor transport (1 stuk) ca. 26 x 14 x 96 cm

  Technische wijzigingen voorbehouden!

  Rollups drukken bij PRIMUS: wij zijn uw ideale reclamepartner

  U wilt hoogwaardige rollups laten drukken en bent nog op zoek naar een betrouwbare partner die reclamebanners van topkwaliteit tegen een voordelige prijs levert? Dan kunt u nu ophouden met zoeken, want wij bieden u alles op het gebied van uitmuntend reclamedrukwerk. Onze rollup-displays kunt u voor talloze gelegenheden gebruiken om aandacht te vestigen op uw bedrijf en uw aanbod. Of dat nu is op beurzen of tentoonstellingen, of in de entreehal van uw bedrijf of bij interne meetings - laat moderne rollups drukken in onze onlineshop om uw bedrijfssucces te maximaliseren!

  Onze rollups in premium-uitvoering staan garant voor een doelgerichte marketing

  Zie af van onnodige kosten, niet van kwaliteit. Wanneer u met een imposante rollup interesse wilt wekken bij uw doelgroep en daarbij belang hecht aan maximaal gebruiksgemak, moet u zeker kiezen voor onze rollups in premium-uitvoering. Het rollup-systeem 'Premium' is dubbelzijdig bedrukt en overschaduwt daarmee alle systemen die momenteel in de markt te verkrijgen zijn. De mogelijkheid om beide zijden met een ander design te bedrukken is onder onze klanten zeer geliefd. Met zo'n dubbelzijdige opdruk bereikt u een nog grotere doelgroep - die kans mag u niet laten lopen! Zoals ook bij onze rollup-uitvoeringen 'Standaard' en 'Exclusief' het geval is, kunt u bij het premium-model ervoor kiezen een compleet bedrukt systeem te bestellen, alleen het systeem zonder drukwerk, of juist alleen het drukwerk. Bepaal zelf welke variant het beste aansluit bij uw wensen en eisen. Het systeem zelf, zonder drukwerk, weegt ca. acht kilogram en is daarmee uiterst stabiel - ideaal dus om uw reclameboodschap stevig te positioneren. Een weldoordacht rolmechanisme zorgt ervoor dat de bedrukte banner snel kan worden ingetrokken. Het telescoopstatief kunt u bovendien heel eenvoudig in de sokkel opbergen, zodat er geen extra opbergruimte nodig is wanneer de rollup niet wordt gebruikt.Design-tip: de afmetingen van onze banners in premium-kwaliteit bedragen 85 bij 215 centimeter. Voordat u de rollups laat drukken, dient u erop te letten dat aan de bovenrand van uw ontwerp ongeveer tien millimeter door het profiel wordt bedekt, en 15 millimeter aan de onderrand. Voor het materiaal van de rollup-banners bieden wij u de keuze uit drie verschillende varianten. Het kreukvrije, duurzame polyesterdoek en de uiterst weerbestendige pvc-folie zijn moeilijk ontvlambaar en optimaal geschikt om zowel binnen als buiten te worden ingezet. De hoogwaardige polyesterfolie overtuigt daarentegen vooral met krachtige kleuren, een uitstekende beeldscherpte en drukwerk in hoge resolutie. Als alternatief voor onze rollups in standaardformaat hebben we ook mini-rollups. Deze zogenaamde tafel-rollups kunt u geheel volgens eigen wens laten bedrukken om decent en nagenoeg ongemerkt een reclameboodschap op uw bureau, ontvangstbalie of in de vergaderruimte te plaatsen. Bovendien zijn de mini-rollups optimaal geschikt als relatiegeschenk voor medewerkers en zakenpartners.

  Eenvoudig, voordelig, betrouwbaar - het drukken van rollups bij PRIMUS

  Wij van PRIMUS zijn de betrouwbare partner voor al uw drukwerk. Bij het plannen van een bezoek aan een beurs of tentoonstelling dient u er tijdig aan te denken indrukwekkende rollups te laten drukken. Op een goede plek geplaatst naast uw verkoopstand kunt u er zeker van zijn hiermee op te vallen bij uw doelgroep. Wanneer u ervoor kiest rollups te laten drukken via onze onlineshop, profiteert u van talrijke voordelen. Zo bent u bijvoorbeeld niet gebonden aan een bepaalde minimale afnamehoeveelheid, zodat u rollups al vanaf een enkel stuk voordelig kunt laten drukken. Tegen een kleine meerprijs beschikt u bovendien over onze beproefde vormgevingsservice, zodat u zich met uw nieuwe reclamemiddel bekwaam kunt onderscheiden van de concurrentie. Een basischeck is overigens inbegrepen bij de prijs van uw nieuwe banner; tegen een kleine meerprijs kunt u een professionele check aanvragen. Als u niet aan één design gebonden wilt zijn, kunt u gewoon tot drie oplages creëren! Voorzie deze van duidelijke projectnamen, zodat u ze later goed uit elkaar kunt houden. Ongeveer zes werkdagen na drukvrijgave leveren wij de banners bij u thuis - uiteraard zonder verzendkosten. Als u haast hebt kunt u kiezen voor spoedverzending, u krijgt het drukwerk dan binnen twee werkdagen bezorgd. En ook bij speciale wensen staan wij graag voor u klaar. Vertel ons gewoon hoe u uw drukwerk graag wilt hebben en wij zullen er alles aan doen om uw wensen te vervullen.Kortom: ook in het digitale tijdperk is het bijzonder belangrijk voor bedrijven om effectief wervende rollups te laten drukken. Bij PRIMUS verkrijgt u hoogwaardige rollups van mini-model tot standaard-variant tot premium-uitvoering; en dat tegen een onovertrefbaar voordelige prijs. Profiteer van onze jarenlange ervaring en bestel vandaag nog rollup-banners van hoogwaardige kwaliteit om uw reclamesucces te maximaliseren!