Klimaatneutral

2.725 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Rollup banner Standaard berekenen

Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
 • Downloads
 • Werktekening voor Rollup banner Standaard

  Hier kan je een werktekening voor het opmaken van het gekozen product kostenloos downloaden. Je kan de layout naar eigen wens invullen en opmaken.

  De werktekening bevat een masker in de orginele grote van het drukwerk. Maak je eigen opmaak naar wens binnen dit aangegeven masker en sla dit onder een zelfgekozen bestandsnaam op. Het hiermee zelfgemaakte drukbestand kan je gelijk bij jou bestelling uploaden.


   Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


   Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
  Vragen over het product?
  Offerte op maat aanvragen
  Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
  wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
  Niet het product gevonden wat je zocht?
  Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
  Technische beschrijving
  Formaat
  1 Drukdeel - boven ca. 10mm door het profiel afgedekt, onderaan ca. 150mm niet zichtbaar in de cassette
  Druk
  1 zijdig 4/0 full colour bedrukt
  Materiaal
  Uit 3 verschillende materiaal soorten te kiezen:

  • 500 g/m² PVC-Folie

   • Wit, PVC-Bannermateriaal
   • Voldoet aan de beste stabiliteit, treksterkte en is vlak.
   • mat
   • Watervast en afwasbaar
   • Brandvertragend (klasse B1) - met B1 certificaat. Zowel binnen als buiten te gebruiken/li>

  • 280 g/m² Polyester geweven

   • 100% Polyester
   • Kreukvrij
   • Duurzaam en anti-statisch
   • Brandvertragend (klasse B1) - met B1 Certificaat. Zowel binnen als buiten te gebruiken

  • 175 µm Polyester-Folie

   • PET folielaag met satijn, hoog witte Inkjet- speciaal coating
   • zilvere achterkant (tegen het doorschijnen van licht)
   • Door de hoge stevigheid en manier van weven zeer geschikt voor gebruikt bij Roll-ups
   • Hoge resolutie afdrukken
   • Uitstekende beeldscherpte
  Materiaal System
  Het Rollup systeem is van ganodiseerd aluminium in volgende kleuren verkrijgbaar: zwart en zilver
  Uitvoering
  Compleetsysteem (incl. drukwerk kant en klaar gemonteerd)

  Technische wijzigingen voorbehouden!

  Rollups drukken: aantrekkelijk reclame maken met PRIMUS

  Rollup-banners zijn een populaire manier om producten, diensten en aanbiedingen te promoten. Dankzij hun afmetingen van tot twee meter hoog zijn ze echte eyecatchers en vallen meteen in het oog - ideaal dus om uw reclameboodschap zichtbaar en onvergetelijk te verspreiden. Net zoals bij posters of affiches moet u er bij het drukken van rollups ook op letten de reclamebanners niet te vol te maken. Denk goed na over welke boodschap u erop wilt vastleggen en met welke afbeeldingen u de aandacht van uw doelgroep kunt trekken. Meer dan vijf woorden is niet aan te raden; een korte maar krachtige slogan wordt daarentegen door de kijker onthouden. Wanneer u ervoor kiest uw rollups online bij PRIMUS te laten drukken, kiest u voor een betrouwbare, hoge kwaliteit. Al onze modellen zijn bijzonder licht en kunnen niet alleen binnen enkele tellen worden op- of afgebouwd, maar zijn ook gemakkelijk te transporteren. Doordat u de rollups ruimtebesparend kunt opbergen, kunt u dit marketingmiddel zelfs meenemen op uw volgende zakenreis. In het vliegtuig heeft u de banner als handbagage altijd in de buurt, en ook in de auto neemt hij niet onnodig veel ruimte in beslag. Wanneer u uw bedrijf regelmatig op beurzen of tentoonstellingen presenteert, moet u vanaf nu onze rollup-systemen als vaste partner meenemen.

  Rollups drukken in de varianten 'Standaard', 'Exclusief' en 'Premium'

  In onze onlineshop bieden wij u rollup-banners in drie uitvoeringen. De meest voordelige variant is het 'Standaard'-model. Hoewel u dit complete systeem al voor een onovertrefbaar voordelige prijs bij ons kunt bestellen, betreft het een absoluut hoogwaardig reclameproduct dat wij uitsluitend uit de beste materialen vervaardigen. De pvc-folie weegt 500 gram per kubieke meter en voldoet aan de hoogste eisen op gebied van stabiliteit en scheurt niet. Dit hoogwitte materiaal is bovendien afwasbaar en ook nog eens weerbestendig - ideaal dus voor presentaties buitenshuis en evenementen in de openlucht. Ook onze producten van polyester gaan bijzonder lang mee en zijn kreukvrij. Wanneer uw keuze op een product van polyesterfolie valt, zult u onder de indruk raken van het drukwerk in hoge resolutie en de uitmuntende beeldscherpte. Prof-tip voor kleine ruimtes: wist u dat deze reclamedragers ook in mini-formaat bestaan? Onze zogenaamde mini-rollups, die ook wel tafel-rollups worden genoemd, zijn zo'n 20 bij 30 centimeter groot en laten uw reclameboodschap goed tot zijn recht komen op bureau, vensterbank of ontvangstbalie. Bovendien zijn ze zeer geschikt als relatiegeschenk voor klanten en zakenpartners.

  Rollups: naar keuze met of zonder drukwerk of als handig compleet systeem

  Wanneer u voordelig rollups wilt laten bedrukken, bent u bij PRIMUS precies aan het juiste adres. In onze onlineshop bieden wij u talloze mogelijkheden en we hebben diverse pakketten voor u gereed, zodat u precies datgene krijgt wat u wilt. De meeste van onze klanten kiezen voor een compleet bedrukt systeem. Waar nodig kunt u echter ook alleen het rollup-systeem zonder drukwerk bestellen. Dit uit aluminium vervaardigde frame is geschikt voor drukwerk met een afmeting van 85 x 215 centimeter. Het 2,2 kilo zware model wordt in een handige opbergtas geleverd, waarmee u ook verzekerd bent van een veilig transport. Wanneer u daarentegen voor alleen het drukwerk kiest, ontvangt u een hoogwaardige, enkelzijdig bedrukte banner die u in uw eigen rollup-systeem kunt spannen.Design-tip: let er bij het ontwerpen van uw individuele rollup-banners op dat er zowel aan de zijkanten als aan boven- en onderkant een klein deel van uw afbeelding wegvalt.

  Het drukken van rollups bij PRIMUS: waar moet u op letten?

  Bij PRIMUS staan we bekend om onze eersteklas service en ons gemakkelijke bestelproces. Zo kunt u in onze onlineshop al rollup-displays bestellen vanaf een enkel stuk; bij ons bestaat er geen minimale afnamehoeveelheid. Naast de standaardverzending, die ongeveer drie tot vier werkdagen in beslag neemt, heeft u ook de mogelijkheid om voor overnight- of same-day-verzending te kiezen. Bij same-day-verzending verlaat uw bestelling nog dezelfde dag ons pand - op voorwaarde dat u de bestelling voor 10 uur bij ons plaatst. (NB: let op dat u bij deze verzendwijze enkel kunt betalen via Sofortüberweisung, creditcard of PayPal.) Als u PRIMUS uitkiest als partner voor het drukken van uw rollups, kunt u bovendien profiteren van een gratis basischeck. Uw bestand wordt dan zorgvuldig gecontroleerd op technische bruikbaarheid.Kortom: laat hoogwaardige rollups drukken voor uw bedrijf en benut de voordelen van effectief reclamedrukwerk voor uw zakelijk succes. PRIMUS biedt u een veelzijdig assortiment met eersteklas service en een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding - laat u overtuigen en verheug u op exclusieve reclameproducten van de hoogste kwaliteit.