Klimaatneutral

2.725 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Rollup banner Exclusief berekenen

Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
 • Downloads
 • Werktekening voor Rollup banner Exclusief

  Hier kan je een werktekening voor het opmaken van het gekozen product kostenloos downloaden. Je kan de layout naar eigen wens invullen en opmaken.

  De werktekening bevat een masker in de orginele grote van het drukwerk. Maak je eigen opmaak naar wens binnen dit aangegeven masker en sla dit onder een zelfgekozen bestandsnaam op. Het hiermee zelfgemaakte drukbestand kan je gelijk bij jou bestelling uploaden.


   Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


   Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
  Vragen over het product?
  Offerte op maat aanvragen
  Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
  wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
  Niet het product gevonden wat je zocht?
  Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
  Technische beschrijving
  Formaat
  1 Drukdeel - boven ca. 10mm door het profiel afgedekt, onderaan ca. 150mm niet zichtbaar in de cassette
  Druk
  1 zijdig 4/0 full colour bedrukt
  Materiaal
  Uit 3 verschillende materiaal soorten te kiezen:

  • 500 g/m² PVC-Folie

   • Wit, PVC-Bannermateriaal
   • Voldoet aan de beste stabiliteit, treksterkte en is vlak.
   • mat
   • Watervast en afwasbaar
   • Brandvertragend (klasse B1) - met B1 certificaat. Zowel binnen als buiten te gebruiken/li>

  • 280 g/m² Polyester geweven

   • 100% Polyester
   • Kreukvrij
   • Duurzaam en anti-statisch
   • Brandvertragend (klasse B1) - met B1 Certificaat. Zowel binnen als buiten te gebruiken

  • 175 µm Polyester-Folie

   • PET folielaag met satijn, hoog witte Inkjet- speciaal coating
   • zilvere achterkant (tegen het doorschijnen van licht)
   • Door de hoge stevigheid en manier van weven zeer geschikt voor gebruikt bij Roll-ups
   • Hoge resolutie afdrukken
   • Uitstekende beeldscherpte
  Materiaal System
  Het Rollup systeem is van ganodiseerd aluminium in volgende kleuren verkrijgbaar: zwart en zilver
  Uitvoering
  De keuze tussen "Compleet systeem", "Alleen drukwerk" of "Alleen een systeem".
  Compleet systeem inclusief drukwerk- kant en klaar gemonteerd.

  • Eenzijdig
  • Stevige cassette met opslagmogelijkheid voor de telescoop stang
  • Rolmechanisme voor het oprollen van het drukwerk
  • Boven aan een klemsysteem voor het bevestigen van het drukwerk
  • Kwalitief hoogwaardig kliksysteem
  • Opbergtas
  • Afmetingen voor transport (1 stuk) ca. 21 x 12 x 96/111 cm

  Technische wijzigingen voorbehouden!

  Rollups drukken: exclusief reclamedrukwerk voor een groter zakelijk succes

  Rollups zijn een populair reclamemiddel dat vooral wordt ingezet op beurzen, tentoonstellingen en bedrijfsevenementen. Dankzij hun imposante hoogte van ongeveer twee meter zijn rollup-displays bijna niet over het hoofd te zien, zodat ze direct opvallen bij bezoekers en gasten. Wanneer u er uw reclameboodschap en logo in een mooie lay-out op plaatst, bent u nagenoeg verzekerd van succes. De kijker zal zich nog lange tijd herinneren wat hij heeft gezien. PRIMUS behoort tot de meest toonaangevende online drukkerijen van Europa en wij bieden u naast talrijke andere soorten drukwerk ook het drukken van hoogwaardige rollup-banners aan. Profiteer van een omvangrijk aanbod, met individuele vormgevingsmogelijkheden en een aantrekkelijk service-aanbod, en laat uw rollups drukken bij PRIMUS - uiteraard tegen een onovertrefbaar voordelige prijs.

  Rollups in diverse uitvoeringen: welke mag het zijn?

  In onze onlineshop kunt u rollup-banners in verschillende uitvoeringen laten drukken. Als de voordelig geprijsde 'Standaard' variant u niet aanstaat, zijn onze rollups in 'Exclusief' model voor u misschien wel het juiste product, want deze overtuigen met een onovertroffen kwaliteit tegen een gunstige prijs. Voor de exclusieve rollups kunt u kiezen uit formaten van 85 x 200 en 100 x 200 centimeter en deze individueel vormgeven. De complete systemen beschikken over een uiterst stabiele sokkel waarin u desgewenst zelfs het telescoopstatief kunt opbergen. Elk model rollup leveren wij met een handige opbergtas, zodat u de reclamebanners gemakkelijk en veilig kunt transporteren - bijzonder praktisch voor iedereen die veel op reis is. Daarnaast zijn onze zogenaamde mini-rollups zeer geliefd, deze staan ook bekend als tafel-rollups. Dit zijn rollup-banners in miniatuurformaat, die op ieder bureau, iedere vensterbank en iedere ontvangstbalie passen. Deze mini-rollups zijn uitstekend geschikt als cadeau-idee voor zakenpartners en klanten, om een blijvende indruk op hen te maken. Het is uiteraard geheel aan u of u kiest voor de variant 'Standaard', de uitvoering 'Exclusief' of het 'Premium'-model, of misschien laat u alleen een mini-rollup drukken; dit hangt beslist af van uw gebruiksdoeleinde. Maar waar uw keuze ook op valt, bij PRIMUS kunt u er altijd op vertrouwen uitsluitend hoogwaardige producten van onberispelijke kwaliteit te ontvangen.

  Rollup-systemen met of zonder drukwerk voor binnen en buiten

  Afhankelijk van uw wensen en eisen kunt u bij ons ervoor kiezen een rollup-systeem zonder drukwerk te bestellen, alleen het drukwerk of een compleet bedrukt systeem. De meeste van onze klanten gaan voor een handig compleet systeem, aangezien dit alles biedt wat er nodig is voor een geslaagde verschijning op beurzen, een succesvolle presentatie of een overtuigende ontvangst van zakelijk bezoek. Wilt u uw bedrijf promoten op een evenement in de openlucht? Of volstaat een reclamebanner voor binnengebruik? Wat u ook nodig heeft - wij hebben voor u een passende oplossing! Bij PRIMUS beschikt u bij het drukken van rollups over drie verschillende materialen. De weerbestendige en afwasbare pvc-folie voldoet zelfs aan de hoogte eisen op gebied van productkwaliteit. Ook ons polyesterdoek is duurzaam en antistatisch, en daarnaast ook nog eens absoluut kreukvrij. Op polyesterfolie kunt u een sprankelende druk verwachten, dit materiaal is voorzien van een speciale zijdematte laag. Onze rollup-systemen worden enkelzijdig full colour bedrukt en worden u normaal gesproken binnen drie tot vier werkdagen toegestuurd. Uiteraard bieden wij u voor bijzonder spoedeisende opdrachten ook een betrouwbare overnight-verzending aan; ook kunt u zelfs opdracht geven tot een same-day-verzending wanneer u uw rollups online laat drukken. Dit op voorwaarde dat uw bestelling voor 10 uur bij ons ingaat. (NB: let op dat u bij deze verzendwijze enkel kunt betalen via Sofortüberweisung, creditcard of PayPal.) Hieronder hebben wij nog eens alle belangrijke producteigenschappen voor u samengevat die onze rollup-systemen in de uitvoering 'Exclusief' kenmerken.Rollups 'Exclusief':
  • verkrijgbaar in twee aantrekkelijke formaten
  • zeer stabiele afwerking
  • keuze uit drie verschillende materialen
  • wordt geleverd met handige bewaartas

  Waarom rollups drukken bij PRIMUS?

  Vraagt u zich af waarom u rollups bij PRIMUS moet laten drukken? Enerzijds verloopt het drukken van rollups bijzonder eenvoudig via onze onlineshop, daarnaast blijken onze klanten steeds weer opnieuw dol te zijn op onze talrijke keuzemogelijkheden en extra service. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld profiteren van voordelige lever- en betalingsvoorwaarden en uw voordeel halen uit aantrekkelijke prijsacties. Verder beschikt u bij ons over diverse betaalmogelijkheden. Als nieuwe klant betaalt u eerst per vooruitbetaling, maar vanaf de tweede bestelling kunt u al eenvoudig op factuur bestellen. Daarbij geldt een betaaltermijn van 60 dagen of u kunt kiezen om twee procent korting te krijgen door het factuurbedrag binnen 14 dagen over te maken. Overtuigd? Laat dan uw rollups bij PRIMUS drukken en profiteer van onze exclusieve diensten en speciale service.Kortom: wilt u onvergetelijke rollups laten drukken om aandacht te vestigen op uw bedrijf en uw aanbod? Dan heeft u in PRIMUS een betrouwbare partner gevonden, want wij behoren tot de voordeligste online drukkerijen van heel Europa en staan bekend om onze hoogwaardige producten. Wij drukken uw rollups in de hoogste kwaliteit tegen een absoluut voordelige prijs en verheugen ons op uw bestelling!