Klimaatneutral

2.725 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Rollup banner Mini berekenen

Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
 • Downloads
 • Werktekening voor Rollup banner Mini

  Hier kan je een werktekening voor het opmaken van het gekozen product kostenloos downloaden. Je kan de layout naar eigen wens invullen en opmaken.

  De werktekening bevat een masker in de orginele grote van het drukwerk. Maak je eigen opmaak naar wens binnen dit aangegeven masker en sla dit onder een zelfgekozen bestandsnaam op. Het hiermee zelfgemaakte drukbestand kan je gelijk bij jou bestelling uploaden.


   Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


   Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
  Vragen over het product?
  Offerte op maat aanvragen
  Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
  wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
  Niet het product gevonden wat je zocht?
  Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
  Technische beschrijving
  Druk
  1 zijdig 4/0 full colour bedrukt
  Materiaal
  175 µm Polyester-Folie
  • PET folielaag met satijn, hoog witte Inkjet- speciaal coating
  • Zilvere achterkant (tegen het doorschijnen van licht)
  • Door de hoge stevigheid en manier van weven zeer geschikt voor gebruikt bij Roll-ups
  • Hoge resolutie afdrukken
  • Uitstekende beeldscherpte
  Materiaal System
  Geanodiseerd aluminium - zilver
  Uitvoering
  De keuze tussen "Compleet systeem", "Alleen drukwerk" of "Alleen een systeem".
  Compleet systeem inclusief drukwerk kant en klaar gemonteerd.

  • Eenzijdig
  • Rolmechanisme voor het oprollen van het drukwerk
  • Drukwerk wordt boven en onder met een plakstrop bevestigd

  Technische wijzigingen voorbehouden!

  Mini roll-ups: de perfecte promotiedragers voor kantoor en vergaderruimte

  Een populair medium voor promotiedoeleinden zijn de zogenoemde mini roll-ups. Dat zijn reclamebanners in miniformaat, die u goed zichtbaar op uw bureau en op de vensterbank zet of als relatiegeschenk kunt weggeven. Hebt u een dienstverleningsbedrijf en een ontvangstruimte waar uw bezoekers even plaats nemen? Prima, want ook hier doen de mini roll-ups het uitstekend. Deze kleine roll-up banners zijn ook perfect als u een restaurant of hotel heeft: met uw actuele aanbiedingen bedrukt, zijn ze een goed alternatief voor de gewone menu- en prijskaarten. Uw gasten zien dan in één oogopslag welke aanbiedingen voor hen bijzonder interessant zijn. De mini roll-ups zijn dus bij uitstek geschikt om neer te zetten op een kleine plek en kunnen bijvoorbeeld dienen als wegwijzer, informatiebordje of welkomstbordje, maar ook om uw producten en diensten op een originele manier te promoten. Maar welke varianten en uitvoeringen zijn er bij zulke kleine reclamebanners mogelijk en waarop moet u over het algemeen letten bij het drukken van roll-ups? PRIMUS is gespecialiseerd in het bedrukken van alle soorten reclameartikelen en biedt u ook op het gebied van mini roll-ups een aantrekkelijke service. Wij adviseren u graag persoonlijk en helpen u bij het ontwerpen van de ideale roll-up voor uw toepassing.

  Mini roll-ups online bestellen: heel eenvoudig!

  Roll-up systemen bieden wij niet alleen in XXL-formaat aan, bijvoorbeeld als grootformaat reclamebanner of levensgrote display. Ook onze tafel roll-ups worden bij onze klanten steeds populairder. In onze webwinkel vindt u de zogenoemde mini roll-ups in zowel A3- als A4-formaat. Net als bij de standaard roll-ups kunt u bij deze roll-up displays in miniformaat zelf bepalen of u een compleet systeem inclusief bedrukte banner wilt of alleen het systeem zonder banner met opdruk wilt bestellen. Het onderstel is van hoogwaardig aluminim en geeft het geheel een luxe uitstraling. De banner zelf is gemaakt van polyesterfolie. Op dit materiaal komt uw drukwerk prachtig tot zijn recht dankzij de haarscherpe contrasten en briljante kleuren. Design-tip: let er bij de vormgeving van uw tafel roll-up altijd op dat onderaan een kleine strook van twee centimer wordt afgedekt door het profiel.

  PRIMUS: prima service, snelle levering

  PRIMUS is een van de toonaangevende onlinedrukkerijen in Europa en staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit en de blijvend lage prijzen. Als u kiest voor het drukken van een roll-up bij PRIMUS, dan krijgt u een gratis basischeck van uw drukbestand, waarbij de gegevens worden gecontroleerd op technische bruikbaarheid. Graag produceren wij uw individuele roll-up al vanaf een oplage van één exemplaar; bij ons bestaat geen minimum afnamehoeveelheid. U kunt echter ook meerdere producten aanmaken en deze telkens kenmerken met een eigen naam. Zo kunt u uw orders beter uit elkaar houden en verschillende varianten bestellen. De leveringstijd voor mini roll-ups bedraagt doorgaans vijf werkdagen na drukvrijgave. Uw kant-en-klare roll-up wordt dus al na korte tijd bezorgd. Mocht u een product toch sneller nodig hebben of duurt de standaardleveringstijd gewoon te lang, dan kunt u kiezen voor onze betrouwbare spoedlevering die ongeveer één tot twee dagen in beslag neemt. Hieronder hebben wij nog eens alle belangrijke producteigenschappen voor u samengevat.Tafel roll-ups van PRIMUS:
  • in A3 en A4 verkrijgbaar
  • als compleet systeem of alleen als bedrukte banner bestelbaar/li>
  • van geanodiseerd aluminium/li>
  • van hoogwaardige polyesterfolie/li>
  • franco thuisbezorging/li>
  • leveringstijd ca. vijf dagen na drukvrijgave
  Kunt u in onze onlineshop niet precies vinden wat u zoekt? Stuur ons dan gewoon een individuele aanvraag, want wij gaan uiteraard ook graag in op speciale wensen. We kijken uit naar uw bericht! Kortom: roll-ups drukken was nog nooit zo eenvoudig als bij PRIMUS. Overtuig uzelf van de veelzijdigheid van onze aanbiedingen, onze exclusieve service en onze billijke prijzen, niet alleen bij banners en mini roll-ups!