Klimaatneutral

2.293 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Chipkaarten berekenen

Entreekaart, betaalmiddel of deuropener: chipkaarten zijn de moderne oplossing voor allerlei zakelijke toepassingen. Bij ons vindt u chipkaarten die niet alleen technisch, maar ook visueel perfect bij u passen.
Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht

Verdere Info

 • Downloads
 • Werktekening voor Chipkaarten


  Hier kan je een werktekening voor het opmaken van het gekozen product kostenloos downloaden. Je kan de layout naar eigen wens invullen en opmaken.

  De werktekening bevat een masker in de orginele grote van het drukwerk. Maak je eigen opmaak naar wens binnen dit aangegeven masker en sla dit onder een zelfgekozen bestandsnaam op. Het hiermee zelfgemaakte drukbestand kan je gelijk bij jou bestelling uploaden.


   Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


   Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
  • Chipkaarten

   Technische beschrijving

   Product Chipkaarten met magneetstrip van creditcard kwaliteit.
   Formaat Afmeting ca. 85,6 x 54,0 mm (creditcard formaat). Lichte afwijkingen in het materiaal mogelijk.
   Druk Hoge kwaliteit Offsetdruk. Bij een aflopend drukbeeld graag 2 mm Afloop aanbrengen. Voor de mogelijke bedrukking verwijzen wij naar de calculator.

   De plaats voor de contactchip NIET in het bestand opnemen of vrijhouden.

   Wij leveren de Chipkarten ook BLANCO zonder druk.

   Uitvoering Er zijn twee verschillende chip soorten te kiezen.

   FM 4442 = Contactchip met 256 Byte opslag, vrije lees en schrijf toegang vie veiligheidscode (3 Byte + Error Counter), Onveranderbare schrijf bescherming van de eerste 32 Byte.

   FM 24C02 = contactchip mt 256 Byte opslag, vrije lees en schrijftoegang.
   Afwerking De chipkaarten worden aan beide zijden voorzien van een glanzende laklaag.
   Verwerking In eindformaat uitgestanst – De hoeken zijn afgerond.
   Technische wijzigingen voorbehouden!

  Offerte op maat aanvragen

  Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
  wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
  Niet het product gevonden wat je zocht?
  Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.

  Moderne chipkaarten bieden onbegrensde mogelijkheden

  Vandaag de dag worden chips nagenoeg overal gebruikt - als betaalmiddel bij banken of kredietinstellingen, bij gegevensopslag op zorgpasjes, verzekeringspasjes en rijbewijzen, of als sleutel op vip- en entreekaarten. Waarschijnlijk heeft u zelf ook al eens een chipkaart in het dagelijks leven gebruikt en deze als praktisch ervaren! Wij bieden u de mogelijkheid deze betrouwbare en praktische technologie ook voor uw eigen doeleinden in te zetten. Denk bijvoorbeeld aan een klantenkaart waarop u gemakkelijk alle gegevens van een specifiek klantprofiel kunt opslaan! Als u in de horeca werkzaam bent, kunt u dinerkaarten verstrekken, waarmee uw gasten zich zonder gedoe kunnen legitimeren voor de deelname aan buffetten en dergelijke. Parkeerkaarten, vip-kaarten en algemene toegangskaarten vergemakkelijken de organisatie van evenementen en maken een toegangscontrole zonder bureaucratische rompslomp mogelijk - omslachtige handmatige controles en lijsten zijn verleden tijd! Voorzie geselecteerde medewerkers van sleutelkaarten voor kluizen en beveiligde kasten, om zo in ieder opzicht te profiteren van professionele werkprocessen en op chip gebaseerde automatisering.

  Ontwerp zelf uw eigen chipkaarten

  Niet alle chipkaarten zijn hetzelfde. Op onze overzichtelijke shoppagina's vindt u talrijke mogelijkheden om een product samen te stellen dat op uw behoeften is afgestemd. Dat begint bij de visuele vormgeving, die u ofwel geheel zelf kunt ontwerpen of kunt uitbesteden aan ons designteam. In ieder geval zorgen wij ervoor dat uw chipkaarten er uiteindelijk precies zo uitzien als u het zich voorstelde. U hebt keuze uit verschillende extra's. Met een perforatie kan de kaart door u, uw klanten of uw medewerkers gemakkelijk aan een koord of clip worden bevestigd; een schrijfvak biedt plaats voor een handtekening die met elke normale balpen kan worden gezet zonder uit te vegen. Indien gewenst coderen wij de chip voor u aan de hand van uw instructies, zodat u de bedrukte en opgeleverde kaarten direct kunt gebruiken. Daarbij voorzien wij u graag van advies om ervoor te zorgen dat uw individueel vormgegeven chipkaarten ook probleemloos in uw bestaande systeem passen. Er is werkelijk bijna geen gelegenheid te bedenken waar een chipkaart niet de juiste keuze is. Als tegoedkaart biedt u hiermee uw klanten een bijzondere service bij tankstations, bioscopen, videotheken of stomerijen; hetzij als betaalmiddel voor eigen gebruik of als moderne variant van de cadeaubon.

  Premium kwaliteit tegen faire prijzen

  We produceren alle kaarten in samenwerking met gerenommeerde leveranciers in beproefde en betrouwbare kwaliteit. We bedrukken ze even zorgvuldig en schitterend als u bij klassiek drukwerk van ons gewend bent - en dat tegen de voordelige prijzen waar we om bekend staan. Zo verkrijgt u een product dat in ieder opzicht hoogwaardig is en dat u onbelemmerd kunt inzetten voor professionele toepassingen. Wij voeren uw opdracht doorgaans binnen enkele dagen uit en sturen de kaarten ook in kleine oplages veilig verpakt en direct gebruiksklaar naar het door u opgegeven adres. Indien u vragen of opmerkingen heeft, staan onze deskundige servicemedewerkers te allen tijde graag voor u klaar. Neem eenvoudigweg contact met ons op via het beschikbaar gestelde online contactformulier. Met individueel vormgegeven chipkaarten kunt u veel omslachtige administratieve procedures vereenvoudigen om tijd te besparen en tegelijkertijd op een unieke manier reclame maken. Chips zorgen voor extra beveiliging, vergemakkelijken identificatie en zijn uiterst geschikt als betaalmiddel - probeer het eens uit en u zult vaststellen dat er bijna geen betere tool bestaat voor een blijvende klantenbinding.