Klimaatneutral

2.725 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Blikjes drinken berekenen

Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
 • Downloads
 • Werktekening voor Blikjes drinken

  Hier kan je een werktekening voor het opmaken van het gekozen product kostenloos downloaden. Je kan de layout naar eigen wens invullen en opmaken.

  De werktekening bevat een masker in de orginele grote van het drukwerk. Maak je eigen opmaak naar wens binnen dit aangegeven masker en sla dit onder een zelfgekozen bestandsnaam op. Het hiermee zelfgemaakte drukbestand kan je gelijk bij jou bestelling uploaden.


   Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


   Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
  Vragen over het product?
  Offerte op maat aanvragen
  Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
  wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
  Niet het product gevonden wat je zocht?
  Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
  Technische beschrijving
  Product

  Een drankje voor elke gelegenheid.

  Aandacht opwekkend en verfrissend tegelijkertijd. Het etiket omsluit zich als een tweede huid van onder tot bovenaan om het blikje. Of nu glanzend of mat is het geeft altijd een hoogwaardige uitstraling, voor uw verenigen, bedrijf of uw evenement. Je krijgt een bruisend product in een professionele verpakking.
  Voor een cool design gebruik je het transparante etiket. Dit laat de zilvere kleuren van het aluminium door op de plaatsen waar geen drukbeeld is. Alle gedrukte kleuren krijgen hierdoor een metallic effect.
  Moet er op een bepaalde plek echt wit worden gedrukt, kies dan de 5-kleuren druk.
  Zijn rijke kleuren gewenst selecteer dan het witte etiket. Het omvat volledig de zilver aluminium behuiting en de kleuren worden gedrukt zoals op wit papier.

  Druk
  Rondom volledig bedrukbaar. De bedrukking wordt in full colour digitaaldruk uitgevoerd.
  Materiaal
  Vanaf een hoeveelheid van 96 stuks produceren wij de blikjes met een Fullbody-etiketten. Deze zijn gemaakt van polyethyleen (PE) en worden om de aluminum blikjes heen gekrompen. Wat het mogelijk maakt ook de taps toelopende conische rand van het blikje te bedrukken.
  FullBody-Etiketten zijn kleurgelijk met het drukbeeld.
  FullBody-etiketten worden na het bedrukken “verzegeld” en zijn daarom volledig ongevoelig wat vocht aan gaat.
  De blikjes drinken komen er dan uit te zien zoals de de bedrukte/beschilderde blikjes die je kan vinden in de supermarkt. Het materiaal zorgt er voor dat fotorealistische lay-outs kan gebruiken.
  Eigenschappen

  Ingredienten van de dranken:

  Appelsap met prik Frisdrank Appelsap met prik (vruchtgehalte tenminste 50%) met koolzuurhoudend water
  Ingrediënten: appelsap uit appelconcentraat (50 %). Water, kooldioxide, citroensap, natuurlijk appelaroma. Koolzuurhoudend, gepasteuriseerd, koel en droog bewaren Houdbaarheidsdatum: Zie onderkant blik
  ICE-THEE Frisdrank met perziksmaak en thee extract en 51 % weipoeder, vruchtgehalte (2 %). Gepasteuriseerd.
  Ingrediënten: weipoeder (51%), water, suiker, perziksap van perzikconcentraat (2%), voedingszuur citroenzuur, thee-extract, gerstemoutextract, aroma. Houdbaarheidsdatum: Zie onderkant blik
  ENERGY DRINK Frisdrank met vitaminen. Met hoog cafeïnegehalte (30 mg/100 ml); gepasteuriseerd. Koolzuurhoudende, gepasteuriseerd, koel en droog bewaren.
  Niet aanbevolen voor kinderen. Diabetici, zwangere vrouwen en cafeïne gevoelige mensen. Gematigd gebruiken.
  Ingrediënten: water, suiker, dextrose, citroenzuur, koolzuur, zuurteregelaar (natriumcitraat), cafeïne (0,032 %), taurine (0,38 %), glucuronolactone (0,024 %), inositol, kleurstoffen (caramel, riboflavine), aroma‘s en vitamines (niacine, pantotheenzuur, vitamin B6 en B12)
  Houdbaarheidsdatum: Zie onderkant blik
  ISO SPORT DRINK Verfrissend drankje grapefruit lemon met 51% weiproducten, suiker en zoetstoffen. Gepasteuriseerd
  Ingrediënten: weipoeder (51%), water, fructosestroop, grapefruit, sinaasappel en citroensapconcentraat; kooldioxide, Zitroenzuur, zuurteregelaar: tripotassium en trinatriumcitraat; Calciumlactaat, citroenextract, magnesium, vitaminemengsel: vitamine C, niacine, vitamine E, pantotheenzuur, foliumzuur en biotine; zoetstoffen natrium en natrium saccharine; natuurlijk citrus aroma, stabilisator E410 (johannesbroodpitmeel).
  Houdbaarheidsdatum: Zie onderkant blik
  SECCO BIANCO Witte parelijn met natuurlijk koolzuur.
  Bevat sulfiet. Koud serveren. Geniet maar drink met mate. Geen alcohol < 18 jaar!
  Alc. 10,5% vol.
  Houdbaarheidsdatum: Zie onderkant blik
  HUGO "Gearomatiseerde wijncocktail
  Ingrediënten: mousserende wijn (60%), water, suiker, koolzuur, natuurlijk aroma, citroenzuur, Bevat sulfiet. Ijskoud serveren. Geniet maar drink met mate. Geen alcohol < 18 jaar!
  Alc. 6,5 Vol.%
  Houdbaarheidsdatum: Zie onderkant blik


  Technische wijzigingen voorbehouden!

  Een origineel reclame-idee: bedrukte blikjes

  Gemakkelijk mee te nemen, verfrissend van inhoud en goed recyclebaar: blikjes zijn nog steeds heel populair als verpakking voor dranken. Met persoonlijke bedrukte (fris-)drankblikjes kunt u op uw klanten grote indruk maken! Of het nu gaat om een energiedrankje als snelle dorstlesser, een verfrissend sportdrankje na het werk of een vino secco als stijlvol reclamemoment: bij ons kunt u diverse dranken in individueel vormgegeven blikjes bestellen. Welke drank hangt natuurlijk af van de smaak van uw doelgroep en waarvoor deze bedoeld is. Voor grote sportevenementen is een isotone sportdrank een goed reclamemiddel dat gretig aftrek zal vinden, op een gezellig barbecuefeest zult u met een lekkere dorstlesser vast en zeker goed scoren en bij een bedrijfsfeest in ongedwongen sfeer mag een fruitige Italiaanse schuimwijn in blik met persoonlijke opdruk niet ontbreken. Uw blikjes bedrukken wij met uw boodschap en zorgen er op die manier bij het sporten, bij feestjes en op kantoor voor dat uw reclame in het middelpunt staat. Bestel nu online drankblikjes met eigen opdruk en zorg met deze trendy give-aways voor een gegarandeerd reclamesucces.

  Uw reclame als dorstlesser: blikjes vormgeven en uitdelen

  Waar mensen elkaar ontmoeten zijn dranken in trek, vooral als het lekker weer is en de mensen het warm krijgen. In onze onlineshop kunt u niet alleen uw blikjes individueel vormgeven, maar ook kiezen uit bijzondere dranken als inhoud. Voor elke sportactiviteit adviseren wij onze New Energy Drink met guaranacafeïne. Die koelt en verfrist alleen al door de mooie blauwe kleur. Als u met zo'n inhoud een passende opdruk voor het blikje maakt, krijgt u een niet te evenaren combinatie van smaak en uitstraling waar uw klanten nog lang aan zullen terugdenken. Voor veel variatie bij de catering zorgt daarnaast onze fruitige wijn in individueel vormgegeven blikjes, die ook op een zakelijke bijeenkomst zeker een positief effect zullen hebben. Een echte attractie op feestjes thuis en buitenhuis is overigens ook ons kwaliteitsbier, dat zoals alle Duitse bieren is gebrouwen volgens het Duitse reinheidsgebod uit 1516. Als u voor dit bier speciale flesjes met eigen etiket vormgeeft, kunt u in een handomdraai uw eigen huismerk presenteren! Of het nu gaat om flesjes of drankblikjes, uw reclame bedrukken wij met een originele slogan, uw contactgegevens, een vrolijk motief of iets anders dat er graag op wilt hebben staan. Vul de bar van uw klanten en zakenpartners met een culinair visitekaartje door eigen flesjes of blikjes met een lekker drankje te laten bedrukken.

  Proost met PRIMUS: blikjes bedrukken en klanten winnen

  Uw drankblikjes bedrukken en vullen wij altijd volgens de hoogste kwaliteitsstandaards. Alle voorschriften worden uiterst nauwkeurig nageleefd en ingrediënten staan volledig vermeld. U kunt uw blikjes zelf vormgeven en ons het bestand met hoge resolutie sturen of gebruikmaken van onze uitstekende service. Onze ervaren grafisch vormgevers helpen u graag als het erom gaat uw blikjes volgens uw wensen en ideeën vorm te geven. Om uw blikjes te bedrukken, gebruiken wij uitsluitend moderne drukmachines. De fullbody- of halfbody-veredeling van hoogwaardig krimp-pvc zorgt er daarbij voor dat het product nauwelijks te onderscheiden is van blikjes van de grote professionele drankenproducenten. Bied uw klanten een lekkere dorstlesser of een goede wijn aan en laat persoonlijke drankblikjes bedrukken. Wij leveren zelfs kleine oplagen snel en betrouwbaar. Overtuig uzelf van ons aanbod en bestel nu online blikjes met eigen opdruk voor een reclamecampagne die gegarandeerd succes heeft!