Klimaatneutral

2.725 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Zelfklevende folie berekenen

Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
  Werktekening voor Zelfklevende folie

  Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


  Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
 • Product informatie
Vragen over het product?
Offerte op maat aanvragen
Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
Niet het product gevonden wat je zocht?
Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
Technische beschrijving
Formaat
 • Verschillende standaard formaten om uit te kiezen

of

 • Een eigen wensformaat ingeven - met minimaal formaat: 20cm x 20cm Maximaal formaat: Korte zijde maximal 150 cm, lange zijde maximaal 1000 cm

  Grotere afmetingen op aanvraag mogelijk.
Druk
Voorkant 4/0 bedrukt.
Materiaal

Onze grootformaat zelfklevende folie wordt gemaakt van monomeer PVC-Folie. We gebruiken alleen hoogwaardig materiaal van gerenommeerde fabrikanten. De gemiddelde levensduur - ook bij buiten gebruik - beraagt 3 jaar.

Er kan gekozen worden uit 5 verschillende uitvoeringen:

 • 100µm, wit glanzend, permanent klevend
 • 100µm, wit mat, permanent klevend
 • 100µm, wit glanzend, weer afneembaar
 • 100µm, wit mat, weer afneembaar
 • 100µm, transparant glanzend, weer afneembaar

Alle zeflklevende folie voor binnen- en buitenbereik hebben een dikte van 100 µm. Door deze dikte kunnen de stickers eenvoudig worden verlijmd.

De applicatielaag is ongesneden.

Afwerking
Wij kunnen de zelfklevende folie voorzien van een beschermlaag. Dit zorgt voor een langere UV-bestendigheid.

De afwerking met bescherm laminaat wordt bij mat gestreken papier met een matte laminaat aangebracht. Handmatig brengen wij de gekozen beschermlaag voor glanzend gestreken papier met een glanzende laminaat aan.
Verwerking
Naar wens kunnen wij de zelfklevendefolie naar een eigen gewenste contourvorm binnen het gekozen formaat maken. De gewenste contourvorm mag niet groter zijn dan het gekozen formaat.

Leg de contour aan als een extra steunkleur "Contourvorm" aan, die je als alternatieve kleur van CMYK 0/100/0/0 defineert. Later moet de steunkleur compleet op overdruk (OPM1), anders wordt deze als witte lijn in het drukbeeld zichtbaar. De contour mag alleen uit een gesloten vector ruimte bestaan . Verwerk de contour al in het bestand, een apart bestand de contour kunnen wij niet verwerken.

Technische wijzigingen voorbehouden!

Laat stickers drukken en maak reclame in XXL-formaat

Er is nauwelijks een plek te noemen waar onze grote stickers niet goed voor de dag komen en een fantastische indruk maken. Etalagestickers uit onze webwinkel zorgen voor een uniek effect en zijn definitief een investering waard. Bij ons kunt u professionele stickers laten drukken die uw verwachtingen overtreffen en uw klanten versteld zullen doen staan. Onze raamstickers zijn volledig vervaardigd van hoogwaardig materiaal, waarbij wij ons geheel richten naar uw wensen en ideeën. Want bij PRIMUS bepaalt u helemaal zelf hoe uw stickers worden bedrukt: uw bestelling is voor ons de norm. Onze raamstickers kunnen heel makkelijk worden aangebracht en zien er overal goed uit, of het nu binnen of buiten is. Op muren, etalageruiten, op zuilen of waar u maar wilt. Bekijk ons assortiment op uw gemak, stel uw gewenste product samen en bestel uw gepersonaliseerde stickers om uw reclameboodschap onder de aandacht te brengen. Wij drukken uw raamstickers met passie en vakkundigheid. Probeer het uit en profiteer van onze jarenlange ervaring en competentie!

U weet wat u wilt, wij zorgen ervoor dat u het ook krijgt

Om uw stickers volgens uw wensen te drukken hebt u keus uit een hele reeks opties die u kunt selecteren via onze intuïtief bedienbare onlinecalculator. Kies uit een aantal genormeerde formaten uw favoriete maat, zoek een speciaal formaat uit of leg meteen uw eigen afmetingen vast. Belangrijk is ook de keuze van het materiaal: wij drukken uw stickers altijd op hoogwaardige pvc-folie in verschillende uitvoeringen. Of u nu liever een glanzende of matte variant hebt, een permanent hechtende of liever een weer afneembare sticker wilt bestellen, laten we helemaal aan u over. Wij bieden in onze onlineshop alle denkbare varianten en uitvoeringen aan in de beste kwaliteit, zodat u bij ons altijd vindt wat u zoekt. Gemiddeld kunnen de XXL-stickers ten minste drie jaar worden gebruikt, en dat betekent dat onze scherpe prijzen een investering zijn die zeker de moeite waard is. Juist voor stickers voor toepassing buiten raden wij een afwerking van uv-bestendig laminaat aan als extra bescherming. Als alternatief voor de gewone rechthoekige vorm van een sticker kunt u ook kiezen voor een zelfgedefinieerde contoursnede. Deze laat uw motief nog levendiger en intensiever uitkomen. Het door u gewenste product wordt bij ons altijd onderworpen aan een basischeck. Tegen een lage prijs voeren wij ook graag een professionele controle uit, waarbij ook gedetailleerde fouten aan het licht komen. U wordt hiervan onmiddellijk per e-mail op de hoogte gesteld. Als u de grafische vormgeving van uw XXL-stickers liever compleet aan ons overlaat, verzorgen wij dit graag voor een redelijk, vast tarief waarbij een dubbele correctie inbegrepen is. Voor alle andere vragen en bijzondere wensen kunt u altijd terecht bij ons deskundige serviceteam. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet!

Vertrouw op onze experts

Bij PRIMUS kunt u de allerbeste kwaliteit voor scherpe prijzen verwachten. De jarenlange ervaring in het vak, geoptimaliseerde productieprocessen en de meest geavanceerde techniek staan hier borg voor. Onze materialen zijn hoogwaardig en met een dikte van 100 µm in iedere uitvoering prima aan te brengen. Uw logo en tekst worden enkelzijdig in full colour opgedrukt. Uw stickers drukken wij zo snel mogelijk na ontvangst van uw bestelling en vrijgave van het desbetreffende drukbestand. U hoeft in de regel maar ongeveer vijf dagen te wachten voordat uw product wordt bezorgd. Wij leveren uw stickers trouwens altijd volledig gebruiksklaar. Wacht dus niet langer en laat uw eigen XXL-stickers drukken voor reclame die echt opvalt. Snel en eenvoudig bij PRIMUS!