Klimaatneutral

2.725 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Raamfolie berekenen

Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
  Werktekening voor Raamfolie

  Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


  Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
 • Product informatie
Vragen over het product?
Offerte op maat aanvragen
Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
Niet het product gevonden wat je zocht?
Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
Technische beschrijving
Formaat
 • Verschillende standaard formaten om uit te kiezen

of

 • Een eigen wensformaat ingeven - met minimaal formaat: 20cm x 20cm Maximaal formaat: Korte zijde maximal 150 cm, lange zijde maximaal 1000 cm

  Grotere afmetingen op aanvraag mogelijk.
Druk
Voorkant 4/0 bedrukt.
Materiaal

Geperforeerde PVC-Folie -witte drukkant, zwarte achterkant.

Door de samenstelling van het materiaal levert het een uitstekend beeld van buitenaf gezien, door de zwarte achterkant, en is het mogelijk van binnenuit nog door de folie heen naar buiten te kijken.

De applicatielaag is ongesneden.

Verwerking
Naar wens kunnen wij de zelfklevende folie naar een eigen gewenste contourvorm binnen het gekozen formaat maken. De gewenste contourvorm mag niet groter zijn dan het gekozen formaat.

Leg de contour aan als een extra steunkleur "Contourvorm" aan, die je als alternatieve kleur van CMYK 0/100/0/0 defineert. Later moet de steunkleur compleet op overdruk (OPM1), anders wordt deze als witte lijn in het drukbeeld zichtbaar. De contour mag alleen uit een gesloten vector ruimte bestaan . Verwerk de contour al in het bestand, een apart bestand de contour kunnen wij niet verwerken.

Technische wijzigingen voorbehouden!

Raamstickers drukken en royaal reclame aanbrengen

Op etalageruiten, glazen deuren en autoruiten: alle glazen oppervlakken zijn bij uitstek geschikt om reclame op te maken en om ze te benutten hoeft u alleen maar de passende raamstickers te laten drukken! Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons krijgt u professionele etalagestickers voor uw winkel, maar ook hoogwaardige stickers voor op de ruit van uw bedrijfsauto's. In beide varianten zit precies de reclameboodschap die u wilt overbrengen. Uw raamstickers bedrukken wij uitsluitend volgens uw wensen, in schitterende kleuren en in het door u gewenste formaat. U maakt het printbeeld op en wij verzorgen de druk van uw raamstickers zo snel mogelijk. Daarmee bereikt u niet alleen een fantastisch effect, maar brengt tegelijkertijd ook nog eens een effectieve bescherming tegen inkijk aan. Onze raamstickers zijn voorzien van een speciaal gecoate pvc-folie waardoor de bedrukte voorkant er prachtig uitziet, terwijl u toch door de achterkant heen kunt kijken en dus het uitzicht naar buiten behoudt. Grote stickers van PRIMUS zijn momenteel hét promotiemiddel en trekken altijd de aandacht. Probeer het zelf maar eens uit!

Wij bieden u een heel scala van mogelijkheden

Uw raamstickers worden exact volgens uw eisen gedrukt. Kies een product en begin meteen met onze onlinecalculator waarin alle mogelijke opties met slechts een paar muisklikken ter beschikking staan. Voor uw etalagestickers kunt u kiezen uit meerdere genormeerde standaardformaten, een speciaal formaat uitzoeken of gewoon de afmetingen opgeven die u graag wilt. Alle raamstickers drukken wij op een geperforeerde pvc-folie, en wel op de daarvoor bedoelde witte printkant die uw full colour printbeelden optimaal tot hun recht laat komen. Natuurlijk kunt u de lay-out voor uw raamstickers ook zelf ontwerpen en ons als printklaar pdf-bestand sturen. Uw design komt heel plastisch en levendig over, als u de raamstickers na het drukken van een contoursnede laat voorzien. Lees hiervoor eerst de technische specificaties voor een optimaal resultaat. Klinkt ingewikkeld? Dat valt erg mee! Om onnodige fouten te vermijden, controleren wij uw drukbestanden altijd aan de hand van een basischeck waarmee we eventuele grove onjuistheden snel ontdekken. Voor een klein bedrag breiden we deze controle uit en halen we echt alle fouten uit het drukbestand. U wordt per e-mail op de hoogte gesteld. Hebt u geen tijd de vormgeving zelf te doen of vindt u grafische vormgeving best lastig? Wij helpen u graag. Voor een laag vast tarief maken wij het drukbestand snel en vakkundig voor u op. In nauw overleg met u verzorgen wij de volledige vormgeving van uw raamstickers, zodat het resultaat er uiteindelijk ook precies zo uitziet, zoals u zich dat had voorgesteld! Mist u een bepaalde optie die u toch graag wilt? Neem gerust contact met ons op. Onze vriendelijke servicemedewerkers staan klaar om u te adviseren en al uw vragen te beantwoorden.

Prachtig drukwerk tegen een zacht prijsje

Voor het bedrukken van uw raamstickers maken we uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen van gerenommeerde producenten. Voor de bewerking maken wij gebruik van moderne drukmachines, zodat de printresultaten voldoen aan de hoogste eisen. Aan dergelijk drukwerk hangt normaal gesproken wel een prijskaartje, maar bij ons vallen de kosten ontzettend mee. Onze jarenlange ervaring in de drukkerijbranche zorgt voor geoptimaliseerde productieprocessen en garandeert u topkwaliteit tegen unieke voorwaarden. Zodra u akkoord hebt gegeven voor het drukken, beginnen wij zo snel mogelijk met het drukken van uw raamstickers. Uw bestelde artikelen worden binnen enkele dagen al bezorgd. Natuurlijk klaar voor gebruik en in de kwaliteit die u van PRIMUS gewend bent. Desgewenst kunt u ook kiezen voor een volledig blanco verzending, dat wil zeggen zonder vermelding van uw naam en adres. U ziet het: service staat bij ons altijd voorop. Profiteer er zelf van en bestel snel!