Klimaatneutral

2.706 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Klapkaartjes uit karton berekenen

Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
  • Werktekening voor Klapkaartjes uit karton

    Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


    Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
Vragen over het product?
Offerte op maat aanvragen
Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
Niet het product gevonden wat je zocht?
Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
Technische beschrijving
Formaat
110 x 85 mm open
55 x 85 mm gesloten
Druk
Bij een aflopend drukbeeld graag 2 mm afloop aanbrengen.
Materiaal
Kunstdruk mat en glanzend gecoat, in 250g / m² en 300g / m²
Afwerking

Uw visitekaartjes worden standaard dubbelzijdig afgewerkt met een vuilafstotende matte coating.

Ook bieden wij verschillende laminaat soorten als afwerking aan.

  • glanzend laminaat
  • mat laminaat
  • Krasbestendig laminaat
  • Soft-touch-laminaat

Zo krijgt Uw visitekaartje een bijzonder edele look en touch.

Opmaakservice
Naar wens goedkoop mogelijk.
Verwerking
gegroefd, rondom schoongesneden, plano

Technische wijzigingen voorbehouden!

Waarom is het de moeite waard om dubbele visitekaartjes te laten drukken?

Wilt u graag professioneel voor de dag komen en u zo presenteren dat niemand u zo snel zal vergeten? Deel dan niet zomaar een visitekaartje uit, maar maak een statement - met onze unieke en luxe afgewerkte dubbele visitekaartjes, waarmee u gegarandeerd een maximaal effect bereikt! Ze bieden meer ruimte dan gewone visitekaartjes en er kan naast contactgegevens bijvoorbeeld ook een logo, een pakkende reclameslogan of iets persoonlijks op worden gedrukt. Dubbele visitekaartjes zijn daarmee de beste keuze om een blijvende, goede eerste indruk te maken. Bij ons kunt u uw eigen visitekaartjes vormgeven met veel ruimte voor uw tekst en foto's. Of u nu één type visitekaartje wilt hebben of meteen een hele set, wij zorgen ervoor dat u visitekaartjes kunt maken die exact zijn afgestemd op uw wensen en ideeën. Bekijk het grote aantal opties op uw gemak en ontwerp uw ideale visitekaartje dat u vervolgens met een paar muisklikken online bij ons kunt bestellen. Stel het niet langer uit en laat nu uw persoonlijke dubbele visitekaartjes drukken. Onze betrokken medewerkers nemen uw bestelling zo snel mogelijk in behandeling en zullen er alles aan doen om te voldoen aan uw verwachtingen.

Bij ons draait alles om u

Wij willen het u zo makkelijk mogelijk maken om zelf visitekaartjes te ontwerpen. Daarom stellen wij op onze informatieve productpagina's alles ter beschikking wat u hiervoor nodig heeft. Verklarende afbeeldingen geven de passende afmetingen aan, zodat u uw eigen printbeeld kunt uitlijnen. In onze intuïtief bedienbare onlinecalculator kunt u alle beschikbare opties vrijblijvend uitproberen en zo uw perfecte visitekaartjes maken. Leg vast of u één type visitekaartje wilt hebben of liever een set en kies een van de formaten: staand formaat, liggend formaat, lange of korte zijde gerild, de keus is aan u! Waar u de voorkeur aan geeft is enkel een kwestie van smaak en natuurlijk afhankelijk van het door u ontworpen design dat wij dubbelzijdig in full colour CMYK op uw visitekaartjes drukken. Laat uw fantasie de vrije loop en kies uw bedrijfslogo, een smaakvolle foto, een pakkende slogan of uw contactgegevens. Onze templates bieden volop ruimte voor alle combinaties, zodat u in ieder geval precies de dubbele visitekaartjes kunt drukken die u graag wilt. Mocht u er bij bepaalde punten niet helemaal uitkomen, dan staan onze vakkundige medewerkers u graag met raad en daad terzijde!

Exclusieve luxe voor een zacht prijsje

Als u hoogwaardige dubbele visitekaartjes laat drukken door ons professionele team, dan krijgt u de beste kwaliteit tegen voordelige prijzen. Dankzij jarenlange ervaring in het vak en geoptimaliseerde productieprocessen kunnen wij u scherpe prijzen bieden zonder dat de kwaliteit daaronder lijdt. Daarbij gebruiken wij alleen eersteklas materialen van bekende producenten en streven bij de uitvoering van uw order altijd naar de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Uw visitekaartjes worden standaard voorzien van een vuilafstotende en beschermende matte laklaag. U kunt uw dubbele visitekaartjes ook laten afwerken met een laagje laminaat. Hierdoor zien uw kaartjes er bijzonder exclusief uit en voelen ze aangenaam aan. Zo'n visitekaartje maakt dus niet alleen indruk als iemand het ziet, maar ook iedere keer als hij het aanraakt. Zodra u uw zelf vormgegeven visitekaartjes in onze onlineshop hebt besteld, duurt het in de regel maar enkele dagen voordat het product bij u wordt bezorgd. Natuurlijk mooi gesneden en direct klaar om uit te delen, zoals u dat van ons gewend bent.