Klimaatneutral

2.725 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Sticky notes Hardcover-setje berekenen

Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
 • Downloads
 • Werktekening voor Sticky notes Hardcover-setje

  Hier kan je een werktekening voor het opmaken van het gekozen product kostenloos downloaden. Je kan de layout naar eigen wens invullen en opmaken.

  De werktekening bevat een masker in de orginele grote van het drukwerk. Maak je eigen opmaak naar wens binnen dit aangegeven masker en sla dit onder een zelfgekozen bestandsnaam op. Het hiermee zelfgemaakte drukbestand kan je gelijk bij jou bestelling uploaden.


   Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


   Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
  Vragen over het product?
  Offerte op maat aanvragen
  Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
  wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
  Niet het product gevonden wat je zocht?
  Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
  Technische beschrijving
  Product
  Niet alleen voor notas maar ook voor het specificeren van belangrijke punten is deze compacte Hardcover-Sticky-notes-set een hoogwaardig relatiegeschenk voor de klanten. Maar ook in het bureau is het een handige allrounder met knallige strookjes om te highlighten een must have.
  • - Afmeting: 78 x 105 staand of liggend formaat
  • 72 x 100 mm und 50 x 72 mm
  • sticky notes, elk 50 blad, naar keuze bedrukt of onbedrukt
  • 5 x 20 strookjes in 5 velle kleuren
  • Liggend of staand
  • Materiaal Stickynote: 80 grs Offsetpapier wit
  • Materiaal strookjes: transparante kleurige folie
  • Materiaal omslag: Hardcover met glanslaminaat
  Opmaakservice
  Naar wens goedkoop mogelijk.
  Verwerking
  Kleefspoor op de achterkant (stand afhankelijk van de maat)

  Technische wijzigingen voorbehouden!

  Een gewoone markering word een communicatiemiddel

  Op zoek naar een nieuwe superlijm is eind jaren 60 een lijm ontstaan die op bijna alles kleeft maar ook zonder problemen verwijderbaar was. Het was niet de lijm waar ze eigenlijk naar op zoek waren - eerst was het een nutteloos randproduct van de wetenschap. Een collega van de ontwikkelaar had voor zijn gesangboek een mogelijkheid nodig om de bladwijzers beter te bevestigen en deed deze lijm op een bladwijzer. Het resultaat was uitstekend. Niet alleen dat de bladwijzers nu aan de gewensde plek bleven, je kon ze er ook weer zonder schade af halen. De sticky note was gebooren. Eerst werd het product dann exclusief onder richting en naam van het bedrijf, (Post-it® is een geregistreerde merknaam van 3M) zij hebben de lijm ontwikkeld, millioenvoudig verkocht. Sinds het patent is verlopen is het mogenlijk deze Sticky-notes van iedereen te laten produceeren. Maar er is bijna geen ander product wat zo zeer gebonden is aan de naam. Bij Primus-Print ben je aan het goede adres als het om sticky notes gaat. Als relatiegeschenk of ook voor je eigen medewerkers. Met je eigen opmaak heb je de ruimte voor reclame.

  Sticky notes met je eigen opmaak voor klanten en relaties

  Als relatiegeschenk zijn Sticky notes heel populair, omdat ze kleine helpers ind het alledaagse leven zijn. Boodschappenlijstje thuis, voor belangrijke notas op het werk, om structuuren in documenten voor school en studie te toonen of om gewoon een belangrijke informatie te onthouden: Het recept voor het succes van Sticky-notes is de veelzijdigheid van de inzetmogelijkheid, net zo veelzijdig zijn ook de namen. Van de klassieke Post-it, of plaketikett, tot aan Sticky of Sticky-note. Wij produceeren onze Sticky-notes in 6 verschillene Versies, als klassieke blok, blok met omslag, Softcover, of Softcover-Set, met vaste Cover, als Hardcover-Set. als gestansde blok in verschillende formen, of als stickynote mini. Ook zijn hier verschillende aantallen van bladen mogelijk 50 en 100 stuks.Naast de Sticky-notes produceeren wij ook nog veele andere producten.

  Sticky-notes met eigen opmaak bij Primus-Print

  Onze Sticky notes zijn op 70 grs Offsetpapier gedrukt. Een materiaal dat open porien heeft en hierdoor een bijzondere haptische touch, dit laat de opdruk beter verschijnen. Let op dat je bij het aanmaken van het drukbestand op de productietolerancien let en de afsneemarge van 2 mm rondom. Bij de gestansde formen hebben wij al een stans hier en hierdoor ontstaan dus geen verdere kosten. Een voorbeeld om het drubeeld op te maken vind je bij de downloads. Zet met Primu-Print op kwaliteit en snelle levering! Reclamemiddelen voor elke gelegenheid.