Klimaatneutral

2.725 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Plexiglas bord berekenen

Product
Accessoires en toebehoren
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
  Werktekening voor Plexiglas bord

  Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


  Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
 • Product informatie
Vragen over het product?
Offerte op maat aanvragen
Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
Niet het product gevonden wat je zocht?
Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
Technische beschrijving
Druk

De druk vind plaats op de onderkant van het product en is door de voorkant te zien en wordt daarnaast van een witte achterdruk voorzien. Hierdoor onstaat een hoogwaardig en ruimtelijk drukbeeld

Gedeelte van het drukwerk, die op de plaat transparent moeten blijven, moeten als een extra steunkleur worden aangemaakt en in transparantie worden omgezet

Eenzijdig 4/0 full colour bedrukt. Steunkleuren zoals HKS of Pantone zijn niet 1:1 te drukken en moeten in full colour kleuren worden omgezet. Dit kan tot kleurverschillen tenopzichte van de gebruikte steunkleuren leiden.

Materiaal
Doorzichtig Plexiglas, 4mm
Materiaaleigenschappen
De bedrukking vind plaats op de achterkant van de plexiglasplaat, waardoor het een ruimtelijk een hoogwaardig uitziend effect krijgt..

De eigenschappen en voordelen van het materiaal in een overzicht:

 • Laag in gewicht
 • Stevig
 • Elegante uitstraling
 • Goede weersbestendigheid
Toepassingen
Doorzichtig Plexiglas wordt voornamelijk voor reclameborden, naamborden voor bedrijven en voor het drukken van beelden en foto's gebruikt. Door de goede weersbestendigheid zijn ze zowel voor binnen als buiten gebruik geschikt.
Verwerking

Optioneel kan het Plexiglas-bord van een eigen contour worden voorzien.

Kies hier het formaat van het bord zo uit, dat de contourvorm binnen het gekozen formaat uitgesneden worden kan.

Let hierbij op, dat bij het door u gekozen ontwerp een minimale hoek afstand van 4 mm gekozen worden kan. Een kleinere hoekafstand is wegens technische redenen niet mogelijk. Hou een zekerheidsafstand van 4 mm aan tussen het te bedrukken opervlak en de uit te snijden contourvorm. De contourvorm kan licht afwijken.

Leg de contour aan als een extra steunkleur "Contourvorm" aan, die je als alternatieve kleur van CMYK 0/100/0/0 defineert. Later moet de steunkleur compleet op overdruk (OPM1), anders wordt deze als witte lijn in het drukbeeld zichtbaar. De contour mag alleen uit een gesloten vector ruimte bestaan . Verwerk de contour al in het bestand, een apart bestand de contour kunnen wij niet verwerken.

Boorgaten in de hoeken
 • 4mm of 6 mm doorsnede
 • 8 mm – geschikt voor het gebruik van afstandhouders als bevestigingsmateriaal

Geef de stand van de boorgaten als afwijkende kleur in uw drukwerk aan.
Snijkanten
Er kan gekozen worden of de snijkanten van het Plexiglas-bord standaard haaks uitgesneden moeten worden of dat tegen een kleine meerprijs de hoeken gepolijst worden. Door het polijsten worden de scherpe kanten glad en glimmend.
Bevestigingsmateriaal
Wij bieden als exta accessoires voor de borden verschillende soorten bevestigingsmateriaal aan. Je kan zelf aangegeven welk, en hoeveel van het bevestigingsmateriaal je nodig hebt.

Technische wijzigingen voorbehouden!

Deurborden van luxe plexiglas: voor een stijlvolle entree

U bent niet zomaar iemand en uw bedrijf heeft een goede reputatie. Dat moet voor iedereen ook duidelijk blijken uit uw deurbord, want dat is tenslotte vaak het eerste wat toekomstige klanten van uw bedrijf te zien krijgen. Als experts op het gebied van het drukken van deurborden adviseren wij voor een optimaal effect deurborden van plexiglas. Deurborden van plexiglas zijn enorm hoogwaardig en zorgen voor een indrukwekkend ruimtelijk effect. Daarnaast zijn ze ook nog eens bijzonder duurzaam. In onze webwinkel kunt u individueel vormgegeven deurborden bestellen, die volledig zijn afgestemd op uw wensen en prima fungeren als visitekaartje voor uw bedrijf. Reclameborden van plexiglas voldoen zelfs aan de hoogste eisen en zijn vanwege de hoge weerbestendigheid bij uitstek geschikt voor buiten. Voor bedrijven en praktijken, maar ook voor foto's en kunstwerken zijn plexiglasplaten een uitstekende keuze die u en uw klanten lang blij zal maken. Laat borden drukken die het profiel van uw bedrijf onderstrepen en u professioneel voor de dag laten komen - in de bekende topkwaliteit van PRIMUS!

Deurborden van plexiglas in een hoogwaardig design

Omdat reclameborden buiten worden aangebracht, is een goede eerste indruk heel belangrijk. In onze webwinkel stellen wij alles ter beschikking om heel eenvoudig zelf uw borden te maken, waarmee u meteen op het eerste gezicht een positieve indruk maakt. Onze handige onlinecalculator biedt u alle opties voor het samenstellen van het product dat u graag wilt. Ontwerp uw eigen lay-out in full colour die op de achterkant van het bord wordt gedrukt met een extra laagje wit achter de kleur. Hierdoor komen kleuren en transparante delen van het oppervlak veel beter tot hun recht en er ontstaat een indrukwekkend diepte-effect. En als u ook nog kiest voor het uitsnijden van de contouren dan komt uw bord helemaal tot leven! Klinkt ingewikkeld? Wij helpen u natuurlijk graag: tegen een redelijk tarief verzorgen wij de volledige opmaak voor u! Plexiglasplaten zien er niet alleen hoogwaardig uit, maar zijn daarnaast ook breukvast, weerbestendig en eenvoudig in het gebruik. Dat geldt trouwens ook voor de montage: kies de manier van bevestigen die het best bij u past. Op onze overzichtelijke productpagina's wordt alles precies met tekst en foto's uitgelegd. Of u nu een bord voor binnen of buiten wilt, plexiglas is altijd een goede keus als u veel waarde hecht aan een hoogwaardige en luxe uitstraling van uw bedrijf of organisatie.

Borden van bedrukt plexiglas van PRIMUS

Voor het bedrukken van uw borden maken wij uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Wij verwerken deze zorgvuldig en vakkundig dankzij onze jarenlange ervaring in het vak. Uitgekiende productieprocessen zorgen ervoor dat wij individueel vormgegeven borden tegen scherpe prijze kunnen aanbieden, maar natuurlijk wel met volledige service! U hebt keus uit verschillende standaardformaten die wij precies volgens uw wensen en ideeën bedrukken en daarna afwerken. Bij de basisprijs is altijd een korte check van uw bestand inbegrepen. Tegen een redelijk tarief controleren wij uw design ook uitgebreid tot in de kleinste details. Al in de basisuitvoering krijgt u een luxe product dat wij desgewenst nog voorzien van een mooie afwerking. Wat dacht u van een speciale beschermende laag laminaat, mat of glanzend, die uw bord nog duurzamer maakt? Wij bieden beide varianten aan. Houdt u niet van scherpe randen? Tegen een geringe meerprijs polijsten wij alle hoeken mooi rond. Houdt u misschien van afwisseling? Kies dan voor ieder bord een eigen motief. Hoeken voorzien van gaten, afstandhouders, montagemateriaal: wij denken aan alle details! Kunt u een motief, formaat of andere optie niet vinden? Neem gerust contact met ons op. Ons team van enthousiaste medewerkers staat klaar om u te adviseren en al uw vragen te beantwoorden!