Klimaatneutral

2.725 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Foamboard berekenen

Product
Accessoires en toebehoren
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
  Werktekening voor Foamboard

  Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


  Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
 • Product informatie
Vragen over het product?
Offerte op maat aanvragen
Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
Niet het product gevonden wat je zocht?
Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
Technische beschrijving
Formaat
Uit verschillende standaard formaten te kiezen.
Druk
Eenzijdig 4/0 full colour bedrukt. Steunkleuren zoals HKS of Pantone zijn niet 1:1 te drukken en moeten in full colour kleuren worden omgezet. Dit kan tot kleurverschillen tenopzichte van de gebruikte steunkleuren leiden.
Dikte
 • 5 mm
 • 10 mm
Materiaaleigenschappen

Zeer lichte platen.

De eigenschappen en voordelen van het materiaal in een overzicht:

 • Zeer licht gewicht
 • Niet bestand tegen luchtvochtigheid (kan uitzetten, krimpen)
 • UV-, corrosiebestendig
 • Helder, full colour drukweergave
 • Eersteklasse Product kwaliteit
 • Makkelijk te monteren door het bij te bestellen bevestigingsmateriaal
  uvm.

Toepassingen
 • Winkel en beurs opbouw
 • Reclameborden voor binnen en buiten
 • Naamborden
 • Wanddecoratie, zowel zakelijk als pivé
 • Poster
 • Schilderij
  uvm.
Verwerking

Wij kunnen de Forexplaten in verschillende vormen leveren:

 • Haakse hoeken
 • Afgerondehoeken
 • In eigen vorm uitgesneden

Optioneel kan het bord in een eigen gewenste vorm gemaakt worden.

Kies het formaat zo, dat de contour binnen het gekozen formaat past.

Let hierbij op, dat bij het door u gekozen ontwerp een minimale hoek afstand van 4 mm gekozen worden kan. Een kleinere hoekafstand is wegens technische redenen niet mogelijk. Hou een zekerheidsafstand van 4 mm aan tussen het te bedrukken opervlak en de uit te snijden contourvorm. De contourvorm kan licht afwijken.

Leg de contour aan als een extra steunkleur "Contourvorm" aan, die je als alternatieve kleur van CMYK 0/100/0/0 defineert. Later moet de steunkleur compleet op overdruk (OPM1), anders wordt deze als witte lijn in het drukbeeld zichtbaar. De contour mag alleen uit een gesloten vector ruimte bestaan . Verwerk de contour al in het bestand, een apart bestand de contour kunnen wij niet verwerken.

De contourvorm moet binnen het gekozen eindformaat liggen.

Bij een contourvorm zijn scherpkantige vormen niet uit te snijden. De hoekafstand moet minimaal 4 mm zijn. Let hier ook op bij het maken van het ontwerp. Wegens technische redenen kan de contourvorm afwijken.

Aanmaken van een contourvorm:
Leg de contour aan als een extra steunkleur "Contourvorm" aan, die je als alternatieve kleur van CMYK 0/100/0/0 defineert. Later moet de steunkleur compleet op overdruk (OPM1), anders wordt deze als witte lijn in het drukbeeld zichtbaar. De contour mag alleen uit een gesloten vector ruimte bestaan . Verwerk de contour al in het bestand, een apart bestand de contour kunnen wij niet verwerken.

Boorgaten in de hoeken
 • 4mm of 6 mm doorsnede
 • 8 mm – geschikt voor het gebruik van afstandhouders als bevestigingsmateriaal

Geef de stand van de boorgaten als afwijkende kleur in uw drukwerk aan.
Beschermlaag
Wij kunnen het drukwerk extra voorzien van een glanzende of matte beschermlaag.
Bevestigingsmateriaal
Wij bieden als exta accessoires voor de borden verschillende soorten bevestigingsmateriaal aan. Je kan zelf aangegeven welk, en hoeveel van het bevestigingsmateriaal je nodig hebt.

Technische wijzigingen voorbehouden!

Borden ontwerpen voor stijlvolle aanwijzingen

Geen onoverzichtelijk woud van borden, maar een sterk signaal: bedrijfsborden en reclameborden van PRIMUS drukken betrouwbaar uit waar het werkelijk op neerkomt - uw boodschap! Voor het bedrukken van uw borden gebruiken we platen van zachtschuim die bijna zo licht als een veertje zijn en uitstekend geschikt voor indoor-gebruik. Maakt het uzelf niet onnodig moeilijk en laat borden drukken die er precies zo uitzien als u zich voorstelt en die daarnaast ook nog eens gemakkelijk te monteren zijn. Bij ons bepaalt u helemaal zelf wat wij produceren, zodat u precies de borden kunt ontwerpen die uw profiel goed naar voren laten komen en die bij uw boodschap passen. Het drukken van borden bij PRIMUS is altijd een statement met stijl! Voor beursstands, foto's voor aan de wand of op een tentoonstelling, posters of andere platen: onze hoogwaardige en individueel vormgegeven borden uit zachtschuimplaat zijn een echte visuele attractie. In onze onlineshop kunt u borden bestellen die precies volgens uw wensen worden vervaardigd - door echte professionals, in topkwaliteit tegen een topprijs.

Het ideale bord-design: laat uw fantasie de vrije loop!

Onze borden uit zachtschuimplaat zijn niet bestand tegen een wisselende luchtvochtigheid en daarom ongeschikt voor gebruik buiten. Behalve deze beperking is er haast grenzeloos ruimte voor al uw wensen. Onze handige online calculator geeft u een veelvoud aan opties waarmee u uw bedrijfs- en reclameborden kunt ontwerpen. Kies uit een van onze beproefde standaardformaten of definieer uw eigen ideale formaat. Let er bij het ontwerpen van uw borden op dat wij uw design alleen in full colour Euroscale kunnen drukken - gecompliceerde, speciale drukkleuren moeten worden geconverteerd en veranderen in tint. Uw drukbestand onderwerpen we in ieder geval aan een betrouwbare basiscontrole; tegen een kleine toeslag voeren we daarnaast een grondige, gedetailleerde check uit. Als dat voor uzelf teveel moeite is of als u te weinig tijd heeft, neemt ons deskundige team van professionals tegen een kleine meerprijs de gehele vormgeving van uw borden over - uiteraard altijd in nauwe samenspraak met u. We vinden het belangrijk dat u zich in het eindproduct kunt vinden en dat u de borden met plezier inzet. U bepaalt echter niet alleen het uiterlijk, maar ook de afwerking. Wij leveren uw borden recht uitgesneden, met afgeronde hoeken, of in een bijzondere vorm uitgesneden, om een opvallend ruimtelijk effect te bereiken. Voor het bedrukte bord bieden we u bovendien een optionele beschermende veredeling aan - kies daarbij uit een glanzende of matte beschermlaag, zodat uw bedrijfs- en reclameborden er nog beter uitzien en effectiever beschermd blijven.

Borden ontwerpen tegen een ongekend lage prijs

Goede reclame is altijd duur? Bij ons niet! Wanneer u voor PRIMUS kiest, hoeft u niet diep in de buidel te tasten om uw eigen borden te ontwerpen. Al onze producten zijn echt een koopje, want onze jarenlange ervaring op gebied van drukwerk maakt het samen met onze krachtige offset-machines mogelijk dat wij u altijd topkwaliteit kunnen bieden tegen een blijvend lage prijs. Uw opdracht voeren we snel en betrouwbaar uit - al binnen enkele dagen na drukvrijgave krijgt u de bestelling bezorgd. Voor de montage zijn verschillende bevestigingsmaterialen verkrijgbaar, waarmee het ophangen van uw borden kinderspel is. Daarbij kunt u kiezen voor in de hoek geboorde gaten en afstandhouders - u heeft ieder detail in eigen hand, zodat u uiteindelijk precies het product ontvangt dat aan uw eisen voldoet. Hoewel borden uit zachtschuim niet geschikt zijn voor buitengebruik, overtreffen zij binnenshuis toch alle verwachtingen. Ze wegen niet veel, hebben een bijzonder lange levensduur en kunnen dankzij hun lichte gewicht gemakkelijk getransporteerd en bevestigd worden. Borden uit zachtschuim van PRIMUS zijn een winstgevende aankoop - laat u overtuigen!