Klimaatneutral

2.715 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Alu-Dibond bord berekenen

Product
Accessoires en toebehoren
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
  Werktekening voor Alu-Dibond bord

  Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


  Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
 • Product informatie
Vragen over het product?
Offerte op maat aanvragen
Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
Niet het product gevonden wat je zocht?
Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
Technische beschrijving
Formaat
Uit verschillende standaard formaten te kiezen.
Druk
Eenzijdig 4/0 full colour bedrukt. Steunkleuren zoals HKS of Pantone zijn niet 1:1 te drukken en moeten in full colour kleuren worden omgezet. Dit kan tot kleurverschillen tenopzichte van de gebruikte steunkleuren leiden.
Dikte
 • 3 mm
 • 4 mm
Materiaaleigenschappen

Elegante, lichte en zeer stevige Alu-Dibond platen. Beide zijden van hoogwaardige Wit gecoat aluminium plaatmateriaal voorzien . De kern bestaat uit een zwarte Polyetheen-Kern.

De eigenschappen en voordelen van het materiaal in een overzicht:

 • Licht gewicht
 • Hoge stevigheid - buigvast
 • UV-, roest en weersbestendig
 • Scheur een buigvast
 • Duurzaam
 • Helder, full colour drukweergave
 • Eersteklasse Product kwaliteit
 • Makkelijk te monteren door het bij te bestellen bevestigingsmateriaal
  uvm.

Toepassingen
 • Winkel en beurs opbouw
 • Reclameborden voor binnen en buiten
 • Naamborden
 • Wanddecoratie, zowel zakelijk als pivé
 • Schilderijen
  uvm.
Boorgaten in de hoeken
 • 4mm of 6 mm doorsnede
 • 8 mm – geschikt voor het gebruik van afstandhouders als bevestigingsmateriaal

Geef de stand van de boorgaten als afwijkende kleur in uw drukwerk aan.
Beschermlaag
Wij kunnen het drukwerk extra voorzien van een glanzende of matte beschermlaag.
Bevestigingsmateriaal
Wij bieden als exta accessoires voor de borden verschillende soorten bevestigingsmateriaal aan. Je kan zelf aangegeven welk, en hoeveel van het bevestigingsmateriaal je nodig hebt.

Technische wijzigingen voorbehouden!

Reclameborden uit aluminium composiet: de veelzijdige oplossing

Zoekt u een bord dat stabiel en elastisch is maar er ook nog goed uitziet? Dan hebben wij de perfect aanbieding voor u! Laat reclameborden drukken die zijn vervaardigd uit platen van aluminium composiet! Bedrijfsborden uit aluminium composiet zijn uiterst veelzijdig en nagenoeg universeel inzetbaar. Ze zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en slaan een goed figuur op beurzen en aan winkel- en bedrijfspanden. In onze onlineshop kunt u zelf uw eigen individuele borden ontwerpen - en dat tegen een absoluut onovertrefbare prijs! Uw borden drukken we in full colour op hoogwaardige platen van aluminium composiet, welke zich kenmerken door een laag gewicht en hoge stabiliteit. Borden van PRIMUS zijn gemakkelijk te bevestigen en u heeft er zeker lang plezier van, want met onze unieke service bent u ervan verzekerd dat uw bedrijfsborden ook daadwerkelijk in ieder detail aan uw verwachtingen voldoen. Bekijk ons assortiment op uw gemak en configureer bijzondere reclameborden die perfect bij u passen!

Reclameborden bedrukken volgens uw wensen

Bij het drukken van borden sluiten we geen compromissen, maar u krijgt geheel de vrije hand. Start onze handige online calculator op en stel uit talloze geweldige mogelijkheden uw persoonlijke droompakket samen. U kunt het beste beginnen met het uitkiezen van een geschikt formaat - wij hebben meerdere standaardformaten beschikbaar, maar we geven u ook de mogelijkheid om een eigen formaat te definiëren. Vervolgens ontwerpt u uw eigen motief. Wij drukken alle designs in full colour Euroscale; wanneer u liever een speciale drukkleur heeft, kunnen wij dit voor u converteren. Let op dat dit bij de kleurweergave tot lichte afwijkingen kan leiden. Indien u zich niet met de grafische details wilt bezighouden of daar gewoonweg geen tijd voor heeft, kunnen wij tegen een kleine meerprijs de gehele vormgeving van u overnemen. Ook kunt u tegen een kleine toeslag elk van uw borden van een eigen, individueel motief voorzien. Dat is bijzonder handig voor fotogalerijen of bewegwijzering op beurzen. Kies voor een materiaaldikte (3 of 4 mm) en leg vast of we uw reclameborden recht moeten snijden, met afgeronde hoeken of zelfs in een opvallende vorm. Ook voor de bevestigingswijze richten we ons naar uw wensen. U heeft vrije keuze uit eventuele geboorde gaten in de hoeken, afstandhouders en bevestigingsmateriaal. Ons enthousiaste serviceteam staat altijd voor u klaar bij vragen, speciale wensen of onzekerheden. We kijken uit naar uw ideeën!

Topservice, topprestaties - wij bieden meer dan alleen reclameborden

Staat u onder tijdsdruk en moet snel borden regelen? Dan bent u bij PRIMUS aan het juiste adres! Wanneer u bij ons uw borden bestelt, verloopt alles heel snel. Uw reclameborden drukken we direct na vrijgave en we leveren ze normaal gesproken binnen een week. U kunt meteen aan de slag met het ophangen en bevestigen en hoeft zich geen zorgen te maken over de montage, aangezien het bevestigen van al onze borden ook mensen zonder veel kluservaring gemakkelijk afgaat. Wanneer het bord eenmaal op zijn plaats hangt, hoeft u zich er verder niet meer mee bezig te houden. We drukken uw reclameborden op hoogwaardige platen van aluminium composiet, welke uit een zwarte kern van polyethyleen en twee draagplaten met witte laag bestaan en in hoge mate ongevoelig zijn voor uv-licht, corrosie en slecht weer. Bovendien bieden wij u nog een optionele beschermlaag in matte of glanzende uitvoering. U zult zien dat de reclameborden van PRIMUS u charmeren met hun kwaliteit en voordelige prijzen - want bij ons is ieder bord ook een 'uithangbord'!