Klimaatneutral

2.715 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Poster strechers berekenen

Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
  Werktekening voor Poster strechers

  Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


  Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
 • Product informatie
Vragen over het product?
Offerte op maat aanvragen
Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
Niet het product gevonden wat je zocht?
Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
Technische beschrijving
Druk
1 zijdig 4/0 full colour bedrukt
Materiaal System
Geanodiseerd aluminium - zilver/grijs
Materiaal
ca. 10 mm profielbreedte und ca. 7 mm profieldikte
Uitvoering
De keuze tussen "Compleet systeem", "Alleen drukwerk" of "Alleen een systeem"
Compleet systeem inclusief drukwerk
 • Meegeleverde clis om het drukwerk op te spannen
 • Geschikt voor binnen gebruik
 • Makkelijk te monteren
 • Afmetingen voor transport (1 stuk A4) ca. 8 x 3,5 x 42 cm
 • Afmetingen voor transport (1 stuk A3) ca. 8 x 3,5 x 54 cm
 • Afmetingen voor transport (1 stuk A2) ca. 8 x 3,5 x 73 cm
 • Afmetingen voor transport (1 stuk B2) ca. 8 x 3,5 x 82 cm
 • Afmetingen voor transport (1 stuk A1) ca. 8 x 3,5 x 97 cm

Technische wijzigingen voorbehouden!

Hoogwaardige stretchlijsten van topkwaliteit voor posters en affiches

Metalen stretchlijsten zijn de moderne oplossing voor het binnenshuis ophangen van posters en affiches. Met deze slimme en technisch geraffineerde posterlijsten schitteren direct twee zijden zodat u veel belangstelling opwekt. Onze aluminium stretchlijsten zien er fantastisch uit en kunnen gemakkelijk worden bevestigd en behangen. Zo vormen ze de perfecte oplossing voor alle posters die niet meer in de wand wegvallen, maar in het midden van de ruimte als blikvanger dienen. Stretchlijsten met posters zijn een optisch uitroepteken voor etalages, of doen dienst als goed zichtbare wegwijzer naar trappenhuizen, zijsporen of aanbiedingen die niet over het hoofd mogen worden gezien. In onze onlineshop verkrijgt u niet zomaar een willekeurig product, maar een geheel persoonlijk pakket - zorgvuldig samengesteld en professioneel volgens uw wensen vervaardigd door ons enthousiaste team. Wij bieden u stretchlijsten in A4-formaat, stretchlijsten in A5-formaat en het bijpassende drukwerk, gedrukt in stralende kleuren en geproduceerd in de hoogste kwaliteit. Ontdek ons omvangrijke aanbod!

Stretchlijsten en posters naar uw smaak

Uw perfecte stretchlijst met poster is slechts een kwestie van enkele minuten! U beschikt op ieder gewenst tijdstip over onze handige, gebruiksvriendelijke online calculator, welke u alle nodige opties biedt om met enkele muisklikken uw ideale product te configureren. U bepaalt helemaal zelf wat u nodig heeft en wat u werkelijk wilt. We leveren u graag een compleet systeem inclusief drukwerk, wat u alleen nog met eenvoudige handelingen hoeft te monteren. Maar u kunt bij ons uiteraard ook alle componenten los bestellen. Wilt u uw drukwerk uitwisselen om het oude design door een nieuwe te vervangen? Kies daarvoor gewoon het juiste papier uit en stuur ons uw zelfgemaakte drukontwerp toe. Heeft u al toepasselijke posters, maar heeft u een nieuw systeem nodig? Wij leveren onze hoogwaardige stretchlijsten ook zonder drukwerk voor een voordelige prijs. Stretchlijsten en posters zijn in nagenoeg alle gangbare DIN-formaten verkrijgbaar, zodat wij in onze onlineshop zeker de juiste afmetingen voor u in ons aanbod hebben. Voor het vervaardigen van het drukontwerp kunt u uit diverse luxe materialen kiezen, die allemaal in verschillende diktes verkrijgbaar zijn. In de technische gegevens op onze overzichtelijke productpagina's vindt u hierover meer informatie. Heeft u weinig tijd of bent u niet bedreven in grafische vormgeving? Op aanvraag kunt u het drukontwerp ook compleet door onze specialisten laten ontwerpen! Tegen een kleine vergoeding nemen wij dan alle grafische taken van u over - u hoeft ons dan alleen nog de te gebruiken logo's en afbeeldingen te verstrekken. Profiteer van onze aantrekkelijke service-extraatjes, zodat u uiteindelijk precies het product in handen krijgt dat u zich voorstelde!

Snelle levering, hoogste kwaliteit, kleine prijs

Onze stretchlijsten voor posters worden gekenmerkt door een voortreffelijke kwaliteit en voordelige prijs. Dankzij onze jarenlange beroepservaring en de moderne druktechniek kunnen wij al onze topproducten tegen topprijzen aanbieden en u verzekeren van een uitmuntende service. Doorgaans kunt u uw stretchlijsten daarom al enkele dagen na drukvrijgave in ontvangst nemen - met alles wat daarbij hoort! Onze zilverkleurige en grijze lijsten uit geanodiseerd aluminium worden snel en gemakkelijk opgespannen met de bijgeleverde clips en kunnen desgewenst zelfs van twee posters worden voorzien. Wij bedrukken uw affiches weliswaar alleen enkelzijdig in full colour, maar door twee verschillende vellen te gebruiken voor voor- en achterzijde, kunt u de nieuwe stretchlijst toch direct met dubbele effectiviteit inzetten. Heeft u nog vragen of speciale wensen? Ons deskundige en enthousiaste serviceteam staat altijd voor u klaar - wij zien uw bericht graag tegemoet!