Klimaatneutral

2.715 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Placemats Papier berekenen

Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
  • Werktekening voor Placemats Papier

    Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


    Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
Vragen over het product?
Offerte op maat aanvragen
Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
Niet het product gevonden wat je zocht?
Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
Technische beschrijving
Materiaal
Te kiezen uit verschillende materiaalsoorten
Opmaakservice
Voor maar 39,– Euro excl. btw. Voeren wij de grafische opmaak voor de opmaakruimte uit. Niet in de prijs inbegrepen is het nieuw of het nabouwen van een Logo. Logo's, beelden en teksten moeten zelf worden aangeleverd.
Verwerking
Rondom schoongesneden, plano geleverd

Technische wijzigingen voorbehouden!

Papieren placemats zorgen voor flexibiliteit en hygiëne

Dat uw gasten bij het eten of drinken wel eens wat morsen valt niet te voorkomen. De moeite die u hierna moet doen het schoon te maken, kunt u wel beperken door uw tafels te dekken met de handige placemats uit ons assortiment! Dat geldt vooral wanneer u kiest voor papieren placemats. Die kunt u namelijk na gebruik gewoon samen met het opgevangen vuil wegwerpen. In onze onlineshop kunt u uw placemats zelfs laten bedrukken - geheel individueel, geheel volgens uw wensen. Het eenmalige gebruik vormt daarbij geen beperking, maar biedt u juist kansen. Reageer flexibel op alle omstandigheden en informeer uw gasten altijd over actuele acties en aanbiedingen in uw eetgelegenheid, zonder opdringerig over te komen. Wij reageren snel op al uw verzoeken en kunnen u doorgaans binnen enkele dagen een nieuwe set placemats met aangepast ontwerp leveren. Zorg voor afwisseling en presenteer uw gasten telkens weer iets nieuws! Zo werkt u niet alleen professioneel, maar kunt u uw gasten werkelijk meerwaarde bieden.

Placemats drukken: uw ideeën, onze expertise

Onze papieren placemats met full colour Euroscale-opdruk zijn bijzondere blikvangers; maar ook de variant in eenvoudig zwart-wit overtuigt met een eersteklas drukkwaliteit. U bepaalt wat het beste bij u past - op ons zuiver witte papier op A3-formaat komt ieder design goed tot zijn recht. Speciaal voor het drukken van foto's bieden wij u daarnaast de keuze uit verschillende diktes en speciale afwerkingen. Mat of glanzend, de papieren placemats van PRIMUS springen altijd in het oog! En om ervoor te zorgen dat uw gasten of medewerkers zich niet snijden aan scherpe randjes, ronden we alle hoeken af. Met welk design, motief of slogan u uw gasten wilt aanspreken, bepaalt u natuurlijk zelf - wij bieden u alleen de mogelijkheid uw ideeën in daden om te zetten. Stuur ons uw zelfgemaakte ontwerp toe als bestand met hoge resolutie (bij voorkeur in pdf-formaat) of kies voor ons praktische totaalpakket. Tegen een kleine meerprijs kunt u bij PRIMUS namelijk niet alleen aantrekkelijke placemats kopen, maar deze ook individueel laten vormgeven. Daarbij kunt u er uiteraard op vertrouwen dat wij uitsluitend in nauwe samenspraak met u werken en uw ideeën voor 100% daarin meenemen - tenslotte draait het om uw bedrijf en uw zakelijk succes! Gebruik onze handige online calculator om uw bestelling te berekenen of neem direct contact op met onze medewerkers om een individuele aanvraag te plaatsen voor het door u gewenste product.

Placemats tegen spaartarief

Hoge kwaliteit en lage prijzen sluiten elkaar niet uit - in ieder geval niet bij PRIMUS. Wij zorgen met een effectieve combinatie van jarenlange ervaring en krachtige offset-techniek voor producten van topkwaliteit tegen onovertrefbaar voordelige prijzen. Benut de hoge mate van flexibiliteit van papieren placemats en laat telkens weer kleine oplages met een nieuw ontwerp bedrukken. Onze beproefde service maakt het u zo gemakkelijk mogelijk - een basischeck voor uw drukbestand is altijd bij de prijs inbegrepen, zodat het resultaat u niet voor vervelende verrassingen stelt. Voor bijzonder gecompliceerde drukontwerpen bieden wij u daarnaast een gunstig geprijsde professionele controle - zo bent u ervan verzekerd dat het eindproduct ook daadwerkelijk in ieder opzicht aan uw verwachtingen voldoet. Indien u overigens geen gebruik wilt maken van wisselende ontwerpen en liever op een duurzame oplossing wilt inzetten, hebben wij met onze placemats uit kunststof voor u een passend alternatief. Deze placemats zijn afwasbaar en kunnen zo steeds opnieuw worden gebruikt - en natuurlijk kunnen wij ook dit soort placemats bedrukken, zodat u ook niet af hoeft te zien van een persoonlijke noot.