Klimaatneutral

2.715 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Placemats Kunststof berekenen

Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
  • Werktekening voor Placemats Kunststof

    Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


    Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
Vragen over het product?
Offerte op maat aanvragen
Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
Niet het product gevonden wat je zocht?
Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
Technische beschrijving
Product
Kunststof placemats – veelzijdig bruikbaar en duurzaam.
Formaat
420 x 297 mm A3, liggend
Druk
Hoogwaardige, 4-kleuren digitaaldruk achterkant van de doorschijnende placemats . Het drukwerk schijnt dan aan de voorkant door. De voorkant van het product is onbehandeld en daarmee tot zekere hooget watervast en afwasbaar.

Bij een aflopend drukbeeld graag 2 mm Afloop aanbrengen.
Materiaal
Hoogwaardig Kunststof, 0,4 mm dik, afwasbaar.

Let op: Kunststof is – dat geld ook voor deze PVC placemats – gevoelig voor warmte. Bij contact met warmte/hitte kan de placemat op plaatsen vervormen. Een klacht indienen aan de hand van wamte en hitte werking is niet mogelijk.

Afwerking
De placemats krijgen na het drukken een witte deklaag op de achterkant. Dit garandeerd de uitstekende weergave van het drukbeeld.
Verwerking
De hoeken van de placemats worden rond afgerond.

Technische wijzigingen voorbehouden!

Placemats van kunststof: blikvanger met herkenningswaarde

Hygiëne staat voorop, dat geldt vooral voor locaties waar gegeten en gedronken wordt. Zorg ervoor dat uw gasten zich prettig voelen bij u en altijd een schone plek aantreffen - en dat geheel zonder veel moeite! In onze onlineshop bieden wij u hiervoor hoogwaardige placemats uit kunststof die niet alleen een optimale hygiëne waarborgen, maar er ook bijzonder decoratief uitzien. Daarbij komt nog dat de placemats eenvoudig kunnen worden afgewassen en een lange levensduur hebben. En er is zelfs nog een pluspunt. Bij ons heeft u namelijk de mogelijkheid de placemats geheel naar eigen wens te ontwerpen! U bepaalt de kleur en vorm, wij voeren uw ideeën vakkundig uit en staan u bij uw persoonlijke ontwerp graag met raad en daad bij. Dagmenu, slogan of logo - wij vinden gegarandeerd de perfecte oplossing voor uw boodschap. Met individueel vormgegeven placemats verleent u uw bedrijf een bijzonder tintje en spreekt u uw gasten onopdringerig en direct aan. Probeer het eens uit, het zal zeker lonen!

Zelf placemats ontwerpen is heel eenvoudig bij PRIMUS

Om ervoor te zorgen dat uw gasten zich prettig bij u voelen en graag nog eens terugkomen, zult u hen een onvergetelijke ervaring moeten bieden. Placemats van kunststof zijn hiervoor uiterst geschikt - vooral wanneer deze handige onderleggers uw unieke huisstijl weerspiegelen. Via onze onlineshop kunt u uw placemats laten bedrukken zoals u ook uw eetgelegenheid inricht. Gaat uw voorkeur uit naar een ander design dan ons rechthoekige standaardontwerp met licht afgeronde hoeken? Dat kan! Vertel ons simpelweg wat voor design u zich voorstelt - met onze flexibele stansvormen kunnen wij nagenoeg iedere gewenste vorm voor u vervaardigen. Diezelfde vrijheid heeft u bij het kiezen van een drukontwerp. Een foto van uw zaak, een compleet dagmenu, een vermelding van bijzondere specialiteiten of gewoon een kleurenspel dat bij uw interieur past - wij drukken wat u wilt. Ongeacht het door u gekozen design blijven de typische voordelen uiteraard overeind. Al onze placemats van kunststof zijn afwasbaar en bijzonder robuust, zodat er niets meer in de weg staat voor een lange levensduur. Zo zullen zowel u als uw gasten nog lang plezier hebben van de individueel bedrukte placemats.

Wij bieden placemats tegen bijzonder voordelige prijzen

Wist u dat u bij ons altijd van onovertrefbaar voordelige prijzen profiteert? Ook wanneer u individueel bedrukte placemats koopt, hoeft u daarvoor niet diep in de buidel te tasten. In tegendeel: dankzij onze jarenlange ervaring en door het gebruik van krachtige offset-machines hebben wij ons productieproces zodanig geoptimaliseerd dat wij u telkens de allerbeste prijs kunnen bieden - en dat bij even hoge kwaliteit en een eersteklas service! Onze placemats worden vervaardigd uit hoogwaardig transparant pvc zonder gezondheidsrisico's. Het klapstuk: wij drukken uw ontwerp alleen op de onderzijde, zodat het volledig beschermd onder de doorzichtige kunststoflaag zit. Zo maakt het niet uit hoe vaak u onze placemats reinigt, het motief blijft altijd goed zichtbaar. Daarbij bepaalt u helemaal zelf hoe wij uw placemats bedrukken. Tegen een kleine meerprijs nemen we zelfs de vormgeving van u over. Bent u nieuwsgierig geworden? Gebruik dan meteen onze handige online calculator en laat u overtuigen van onze uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Tip: als u naast onze langdurig bruikbare placemats van kunststof ook eens tijdelijke acties wilt promoten, dan raden wij u onze voordelige placemats van papier aan. Deze papieren placemats kunt u ook met individuele reclame laten bedrukken en na gebruik eenvoudig wegwerpen - effectief, praktisch en voordelig tegelijk!