Klimaatneutral

2.725 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Muismat papier berekenen

Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
 • Downloads
 • Werktekening voor Muismat papier

  Hier kan je een werktekening voor het opmaken van het gekozen product kostenloos downloaden. Je kan de layout naar eigen wens invullen en opmaken.

  De werktekening bevat een masker in de orginele grote van het drukwerk. Maak je eigen opmaak naar wens binnen dit aangegeven masker en sla dit onder een zelfgekozen bestandsnaam op. Het hiermee zelfgemaakte drukbestand kan je gelijk bij jou bestelling uploaden.


   Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


   Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
  Vragen over het product?
  Offerte op maat aanvragen
  Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
  wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
  Niet het product gevonden wat je zocht?
  Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
  Technische beschrijving
  Omvang
  25 vel per muismat
  Materiaal
  80 grs. houtvrij wit offset
  Gelieve de functionaliteit met uw computermuis zelf vooraf te controleren. Latere klachten kunnen niet worden aanvaard.
  Verwerking
  Blok aan alle vier de hoeken verlijmd, maar vellen kunnen moeiteloos worden verwijderd. Hoeken fraai afgerond.
  Onderzijde
  hoogwaardig onderkarton met speciale antisliplaag.

  Technische wijzigingen voorbehouden!

  Bedrukte muismatten: effectieve reclame op de werkplek

  Natuurlijk weet u waar de meeste mensen aan denken bij een muismat: meestal een eenvoudige rechthoek van kunststof die op de werkplek dient als onderlegger voor de gevoelige muis. Een van de vele gewone dagelijkse voorwerpen dus. Deze beschrijving mag misschien van toepassing zijn op gewone muismatten, maar gegarandeerd niet op onze muismatten. Wij stoppen met saaie en gewone dingen en veranderen een alledaags voorwerp in iets bijzonders. Bij de gepersonaliseerde muismatten begint dat al bij het materiaal: in onze onlineshop kunt u niet alleen het klassieke model kunststof muismat kopen, maar ook muismatten die van papier zijn! Dat lijkt op het eerste gezicht wat ongebruikelijk, maar levert toch veel voordelen op: enerzijds zijn muismatten van papier heel milieuvriendelijk, en anderzijds hebben ze dubbel nut. Ze kunnen namelijk niet alleen worden gebruikt als onderlegger voor de muis die goed op zijn plek blijft liggen, maar ook als handig notitieblok. En omdat de velletjes van de muismat-blokken op een gegeven moment allemaal op zijn, hebt u telkens weer de mogelijkheid uw muismatten met een ander motief of een andere slogan te laten bedrukken, om klanten en relaties altijd up-to-date te houden en reclame voor u en uw bedrijf te maken. Op die manier zorgen individueel vormgegeven en bedrukte muismatten er op een handige manier voor dat uw doelgroep met u in contact blijft.

  Wij bedrukken uw muismatten volgens uw wensen

  Om ervoor te zorgen dat dit contact ook vruchten afwerpt, zetten wij alles op alles en bieden u een grote range aan mogelijkheden voor de vormgeving. Alle bedrukte muismatten die u bij ons kunt bestellen, bestaan in de eerste plaats altijd uit 25 vel hoogwaardig wit papier, dat aan de boven- en onderkant op een stevige rug van karton is gelijmd. Dit voorkomt lelijke ezelsoren als de muismat wordt gebruikt. De vellen kunnen ondanks de verlijming toch heel eenvoudig worden afgescheurd, mede dankzij de afgeronde hoeken die niet alleen vervelende snijwondjes in de vingers voorkomen, maar er ook nog elegant uitzien en het vastpakken van het papier vereenvoudigen. De eveneens witte kartonnen rug met speciale antislipcoating zorgt ervoor dat de muismat netjes blijft liggen en niet verschuift als u met de muis over het oppervlak van het blok gaat. Voor het bedrukken van uw muismatten maken wij gebruik van beproefde en voordelige inkt in full colour CMYK of van speciale hoogwaardige inkt. De keuze van het motief laten we natuurlijk helemaal aan u over. Wij kijken ernaar uit uw creatieve ideeën te mogen omzetten! Een makkelijk te begrijpen druktemplate stellen wij gratis als download ter beschikking. Het door u zelf gemaakte drukbeeld kunt u gewoon als high-res pdf-bestand uploaden. Weet u niet zeker hoe u uw muismatten kunt lay-outen of hebt u geen tijd om dat te doen? Ook dan helpen wij u graag! Tegen een voordelig tarief verzorgen wij de vormgeving voor u zodat u alleen nog maar uw gegevens hoeft in te vullen.

  Bedrukte muismatten tegen blijvend lage prijzen

  Als u muismatten bij PRIMUS koopt, dan kunt u er altijd van uitgaan dat twee dingen gegarandeerd zijn: u krijgt uw bedrukte muismatten in een fantastische kwaliteit en tegen voordelige prijzen. Dankzij onze jarenlange ervaring in de branche in combinatie met een zeer modern machinepark met offsetmachines, kunnen wij u premiumproducten aanbieden voor de allerlaagste prijzen. Probeer het uit! In onze onlineshop bieden wij u een uitgebreide en intuïtief te bedienen onlinecalculator waarmee u uw product precies zoals u wilt kunt samenstellen. Mocht u een bepaalde optie missen, dan kunt u ons altijd een individuele aanvraag sturen. Onze betrokken medewerkers zien uw bericht graag tegemoet! Bied uw klanten en relaties een bijzondere attractie met onze prachtig vormgegeven muismat-blokken. Kies een mooie foto die goed bij uw branche past en vul die aan met uw bedrijfslogo of een pakkende slogan, of houd de opmaak gewoon zakelijk en eenvoudig door alleen uw contactgegevens erbij te zetten. Iedere keer als uw klanten of zakenpartners aan de computer werken, zullen ze aan u denken, en iedere keer als ze snel iets moeten noteren, zullen ze blij zijn met de handige dubbele functie van de muismat als notitieblok. Maak gebruik van deze kans en bestel vandaag nog een absoluut trendy relatiegeschenk!