Klimaatneutral

2.715 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Muismat PVC berekenen

Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
 • Downloads
 • Werktekening voor Muismat PVC

  Hier kan je een werktekening voor het opmaken van het gekozen product kostenloos downloaden. Je kan de layout naar eigen wens invullen en opmaken.

  De werktekening bevat een masker in de orginele grote van het drukwerk. Maak je eigen opmaak naar wens binnen dit aangegeven masker en sla dit onder een zelfgekozen bestandsnaam op. Het hiermee zelfgemaakte drukbestand kan je gelijk bij jou bestelling uploaden.


   Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


   Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
  Vragen over het product?
  Offerte op maat aanvragen
  Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
  wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
  Niet het product gevonden wat je zocht?
  Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
  Technische beschrijving
  Product
  Hoogwaardige muismatten met een antislip bodem uit rubber.
  Druk
  4/0 bedrukt full colour
  Materiaal
  Afwasbare harde PVC-Folie bovenkant (250µ, doorzichtig). Daar onder een stabiel tussenstuk – daarover een 4/0 Full color bedrukte Flyer geplakt.
  De onderkant: 3 mm dikke, anti-slip laag uit rubber.
  Gelieve de functionaliteit met uw computermuis zelf vooraf te controleren. Latere klachten kunnen niet worden aanvaard.
  Uitvoering
  In verschillende stansvormen te kiezen.
  Opmaakservice
  Tegen meerkosten mogelijk.
  Verwerking
  Aan de hand van de gekozen vorm uitgestanst.

  Technische wijzigingen voorbehouden!

  Gepersonaliseerde muismatten als ideale reclame

  Denkt u dat muismatten van kunststof niets bijzonders zijn? Dan hebt u ons nieuwste model nog niet gezien! Een muismat die gegarandeerd bij u in de smaak zal vallen? U vraagt zich af waarom wij dat zo zeker weten? Omdat u deze zelf hebt ontworpen! In onze onlineshop kunt u uw muismatten geheel naar eigen wens laten bedrukken - met alles wat u er graag op wilt hebben en waarvan u denkt dat het uw klanten zal aanspreken. Individuele muismatten zijn ideaal om uw merk of bedrijf te promoten, want ze bieden uw klanten in de eerste plaats een praktisch en nuttig hulpmiddel. De muis is nog altijd het populairste apparaat om de computer te bedienen, maar ook nog altijd heel gevoelig als het bureaublad een ongeschikt oppervlak heeft. Maak het dagelijks werk van uw klanten eenvoudiger met een hoogwaardige muismat en zorg er tegelijkertijd voor dat dit comfort en gemak met u en uw bedrijf in verbinding wordt gebracht. Laat bij PRIMUS gepersonaliseerde muismatten voor uw klanten bedrukken, bijvoorbeeld met uw logo, een opvallende kreet of een mooie foto. Bied uw klanten voelbare meerwaarde met uw reclame - bedrukte muismatten maken het mogelijk!

  Muismatten bedrukken volgens uw wensen

  Vorm en inhoud van uw boodschap bepaalt u natuurlijk zelf, wij verzorgen de rest en streven er altijd naar uw ideeën zo goed mogelijk om te zetten. U hebt hiervoor een hele reeks mogelijkheden: onze muismatten van kunststof zijn een premiumproduct waar uw klanten dankzij de hoogwaardige afwerking nog heel lang plezier van zullen hebben. Het oppervlak van transparant pvc zorgt ervoor dat de muis altijd goed werkt en de cursor niet blijft hangen. De achterkant heeft een antislip-rubberlaag, zodat de muismat altijd goed op zijn plek blijft liggen. Daaronder lijmen wij zorgvuldig de flyer die wij volgens uw wensen full colour CMYK bedrukken. Voor uw gepersonaliseerde muismatten kunt u ons een eigen ontwerp in de vorm van een pdf-bestand dat geschikt is om te drukken sturen of tegen een redelijk tarief de hele opmaak laten verzorgen. In dat geval voeren wij natuurlijk nauw overleg met u om alles goed af te stemmen! Dat geldt niet alleen voor het drukken van de flyer, maar ook voor de vorm van de rubberen achterkant. Wilt u liever een ander formaat dan gewoon rechthoekig? Wat dacht u van rond design, een krakeling, bord of televisie? Is het dat ook niet helemaal? Stuur ons dan gewoon een individuele aanvraag. Wij zijn flexibel en kunnen bijna iedere vorm produceren en stansen. Ons ervaren team kijkt ernaar uit de details met u te bespreken en uw droomproduct te realiseren.

  Bedrukte muismatten tegen scherpe prijzen

  Gepersonaliseerde muismatten bieden u en uw klanten veel voordelen en hoeven helemaal niet duur te zijn. In onze webwinkel kunt u muismatten kopen die niet alleen overtuigen door de goede kwaliteit, maar ook door de voordelige prijsstelling. Dat is mogelijk dankzij onze geoptimaliseerde productieprocessen die u gepersonaliseerde muismatten garanderen tegen voordelige prijzen. Onze muismatten krijgt u in vorm gestanst en ze zijn meteen gebruiksklaar. U hoeft de zending alleen nog maar aan te nemen en uit te pakken. Bij de prijs inbegrepen is de voorbeeldige service die u van PRIMUS gewend bent. Wij controleren uw drukgegevens altijd met een basischeck, zodat u bij het eindproduct niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Als u uw muismatten bij ons koopt, zit u dus in ieder opzicht goed: u bespaart op de prijs, maar niet op de kwaliteit. De door ons gebruikte kunststof is hoogwaardig en niet schadelijk voor de gezondheid. Druk en afwerking vinden zorgvuldig plaats met het oog op een lange gebruiksduur. Want onze visie luidt: wij willen u en uw klanten en relaties altijd blij maken met onze producten. Gun ons vandaag nog die kans en bestel snel!