Klimaatneutral

2.090 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Meerblokmaandkalender 2021 berekenen

Een geheel jaar lang zonder extra werk direct bij een klant reclame maken? Onze kalenders maken dit mogelijk: Laat U maandkalender-meerblok online drukken en profiteer het heele jaar van dit reclamemiddel!
Product
Accessoires en toebehoren
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+16% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+16% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht

Verdere Info

 • Downloads
 • Werktekening voor Meerblokmaandkalender 2021


  Hier kan je een werktekening voor het opmaken van het gekozen product kostenloos downloaden. Je kan de layout naar eigen wens invullen en opmaken.

  De werktekening bevat een masker in de orginele grote van het drukwerk. Maak je eigen opmaak naar wens binnen dit aangegeven masker en sla dit onder een zelfgekozen bestandsnaam op. Het hiermee zelfgemaakte drukbestand kan je gelijk bij jou bestelling uploaden.


   Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


   Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
  • Meerblokmaandkalender 2021

   Technische beschrijving

   Product Handige meerblok maandkalender in 2 variaties.

   3-Maands-Meerblokkalender
   10-talen internationaal GB-F-D-I-E-NL-PL-RUS-TR-P
   Feestdagen Landcodes GB-IRL-F-D-CH-I-E-NL-B-PL-RUS-TR-P

   4-Maands-Meerblokkalender
   10-talen internationaal GB-F-D-I-E-NL-PL-RUS-TR-P
   Feestdagen Landcodes GB-IRL-F-D-CH-I-E-NL-B-PL-RUS-TR-P
   Druk Kalenderblokken in 2/0-kleuren zwart en HKS 14.
   Alle Reclamevlaktes 4/0-kleuren Fullcolour (Digitaaldruk)
   Materiaal Kalenderblokken: 70g Offsetpapier wit
   Kalenderrug: 355g Chromokarton
   Opmaakservice Naar wens goedkoop mogelijk..
   Verwerking Kalenderblokken enkel perforeerd
   Rugkarton om 3-/4-keer te kunnen vouwen gerillt
   Blokhouder Stans
   Ophangoog uit metaall
   Volledig gemonteerd (incl. Datumschuif rood)
   Toebehoren (optioneel)
   • Naar wens kann een witte B4 Envelop (350 x 250 mm) meegeleverd.
   Technische wijzigingen voorbehouden!

  Offerte op maat aanvragen

  Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
  wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
  Niet het product gevonden wat je zocht?
  Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.

  Gepersonaliseerde maandkalenders bij Primus-Print.nl

  Als elke dag wordt bepaald door de nodige afspraken, probeer dan maar eens het overzicht te houden. Dat lukt alleen met de praktische kalender van Primus-Print.nl heeft. Onze maandkalenders zijn onontbeerlijke hulpjes voor iedereen die, ondanks de vele verplichtingen, in geen geval het overzicht wil verliezen. Het is voor u ook een uitstekende gelegenheid om op een effectieve manier reclame te maken. Laat maandkalenders drukken die de gebruikers ook aan de naam van uw firma herinneren en niet alleen een overzicht geven van de dagen, weken en maanden. In onze webshop maakt u maandkalenders met een heel persoonlijk tintje. Voorkeurskwaliteit tegen voorkeursprijzen, die krijgt u wanneer u uw maandkalenders door onze professionele drukkers laat drukken. Kies voor uw maandkalenders het sjabloon dat u het beste bevalt en pas het aan uw eigen ideeën aan. Het resultaat zal u en uw klanten overtuigen! Probeert u maar!

  Ervaar de vele mogelijkheden die online laten drukken te bieden heeft.

  Om uw gepersonaliseerde reclamekalenders te maken, heeft u op onze homepage 24/7 de beschikking over praktische software voor een vrijblijvende calculatie van het project dat u voor ogen staat. U besluit zelf welke kalendervariant u wilt laten drukken. Behalve kalenders met één blad per maand en kalenders met meerdere maanden op een blad, hebben wij ook strookkalenders. Verder kunt u bij iedere variant besluiten of het een kalender met drie maanden per blad moet worden of dat u liever vier of vijf maanden op een blad wilt zetten. Elk van deze varianten kunt u volgens uw eigen voorstellingen personaliseren. Uw maandkalenders bedrukken wij eenzijdig en u kunt uit wel vier kleuren kiezen in het voordelige Euroscala of in de duurdere spotkleuren. Maak op basis van onze downloadbare sjablonen het ontwerp voor uw kalender. Zorg voor een hoge resolutie. Dit bestand stuurt u ons vervolgens toe, bij voorkeur in het populaire pdf-formaat. Vanzelfsprekend, kunnen wij ook andere bestandsformaten verwerken. Heeft u weinig tijd, of bent u niet zo handig op grafisch gebied, dan kunt u ons opdracht geven het ontwerp te maken. Tegen een kleine vergoeding maken wij het ontwerp voor u. Natuurlijk houden wij ons daarbij heel nauwkeurig aan uw aanwijzingen! Besluit welke uitvoering u bevalt en uw klanten zal aanspreken.

  Topkwaliteit én voordelig

  Wij drukken steeds tegen faire voorwaarden en in een uitstekende kwaliteit. Daarvoor zorgen niet op de laatste plaats onze geoptimaliseerde productieprocessen. Hierbij komt nog de moderne techniek waarvan wij gebruik maken. Al onze maandkalenders zijn voorzien van een stevige kartonnen rug en worden gedrukt op topkwaliteit papier. Wij voeren uw opdracht binnen de kortstmogelijke tijd uit en sturen u de producten gemonteerd en gebruiksklaar toe Als u uw klanten de reclamekalenders per post wilt toesturen, adviseren wij u te kiezen voor de praktische, plaatsbesparende vouwkalender. Doe uw klanten een plezier met gepersonaliseerde kalenders die overtuigen door gebruiksgemak, topkwaliteit uitstraling en zorgvuldige verwerking.

  Waarom moet u uw drukwerk bij Primus-Print.nl laten drukken?

  Een keuze voor Primus-Print.nl drukwerk is altijd goed. Dankzij een decennialange ervaring op de markt en een goed internationaal netwerk van ons bedrijf, kunt u er zeker van zijn dat wij u tegen faire prijzen talloze varianten voor personalisering en een gratis basiscontrole van de gegevens bieden. Zo krijgt u geweldige resultaten, en niet alleen bij 3-maandskalenders. Tot ons brede assortiment producten telt alles wat bedrukt kan worden. Behalve flyers en visitekaartjes bedrukken wij ook muismatten, verkiezingsposters, etc. Een keuze voor Primus-Print.nl drukwerk is altijd goed, of u op zoek bent naar iets voor kantoor of reclamedrukwerk voor potentiële klanten. Ook op het gebied van de horeca kunt u bij ons terecht. Laat bijvoorbeeld bij ons uw kartonnen bekertjes of bierviltjes bedrukken.

  Milieuvriendelijke grondstoffen

  Voor optimale drukwerkresultaten zet Primus-Print.nl in op topkwaliteit en materialen die vrij zijn van schadelijke stoffen. Om de milieuvoetafdruk zo klein mogelijk te houden, zetten wij bovendien in op klimaatneutrale drukprocessen. Wij letten daarbij op een milieuvriendelijke winning van grondstoffen omdat we u met een goed geweten onze producten willen aanbieden.

  Eenvoudig bestelprocedure.

  Het bestelproces bij Primus-Print.nl is steeds uiterst eenvoudig, ongeacht of u een volledig gepersonaliseerd product wilt laten drukken of ons opdracht geeft een product voor u te ontwerpen. Op individuele productbladen kunt u de specificaties voor de lay-out en het bijpassende dialoogvenster in oorspronkelijke afmetingen downloaden. Met deze informatie kunt u uw ideeën omzetten en er zeker van zijn dat de uitvoering tot het gewenste product leidt.

  Als u vragen heeft kunt u terecht bij onze vakkundige en goed opgeleide klantenservice.