Klimaatneutral

2.706 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Bureau kalender staand individueel berekenen

Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
 • Downloads
 • Werktekening voor Bureau kalender staand individueel

  Hier kan je een werktekening voor het opmaken van het gekozen product kostenloos downloaden. Je kan de layout naar eigen wens invullen en opmaken.

  De werktekening bevat een masker in de orginele grote van het drukwerk. Maak je eigen opmaak naar wens binnen dit aangegeven masker en sla dit onder een zelfgekozen bestandsnaam op. Het hiermee zelfgemaakte drukbestand kan je gelijk bij jou bestelling uploaden.


   Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


   Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
  Vragen over het product?
  Offerte op maat aanvragen
  Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
  wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
  Niet het product gevonden wat je zocht?
  Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
  Technische beschrijving
  Omvang
  13-Kalenderbladen (12 Maanden + voorblad) plus staander
  of
  13-Kalenderbladen (voorblad + 12 maanden + extra blad) plus staander
  Druk
  Kalenderblad 4-kleuren Full colour
  Materiaal
  Te kiezen uit de volgende varianten (ander soort papier op aanvraag):

  • 170g houtvrij gesatineerd mc
  • 170g houtvrij mat mc
  • 250g houtvrij gesatineerd mc
  • 250g houtvrij mat mc
  Staander uit wit karton
  Opmaakservice
  Maak gebruik van onze goedkoope opmaakservice voor bureaukalenders.

  Stuur ons het ontwerp al drukklaar PDF bestand. We stellen de kalender in volgens uw wensen. Vraag naar ons aanbod. Bij vragen kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen.

  Wil je het logo van jouw bedrijf in de kalender laten zetten, stuur ons het logo dan al drukklaar pdf bestand toe en geef aan waar het logo geplaatst mag worden.

  Wil je het logo nieuwe gemaakt hebben of moeten wij het namaken, dan kunnen wij dit doen tegen extra kosten. Deze kosten worden aan de hand van het werk en tijd dat het kost berekend.

  Een correctie is kosteloos. Elke extra correctie kost 29,- Euro exclusief BTW.
  Verwerking
  Spiraalbinding bovenaan – Staander 1 maal in het midden gerillt, samen te vouwen. De spiraalbinding is standaard in de kleuren in zwart, wit en zilver te krijgen.

  Technische wijzigingen voorbehouden!

  Staande bureaukalender individueel bedrukken – zo maak je reclame in je eigen stijl

  Als een product onmiskenbaar is blijft het beter in de herinnering – is het dan nog praktisch, hebt u het perfecte reclamecadeau gevonden! Onze staande bureaukalender vervullen deze criterias allemaal en beloven een goed reclameeffect: Omdat de kalender individueel kan worden bedrukt hebt u een onmiskenbaar product welk de klant en interessenten al met de eerste oogopslag met u in verbinding kan brengen. Maakt niet uit welke individueele bureaukalender u met hulp van onze Online calculatie opstelld – U kunt ervan uitgaan dat wij deze met U opmaak alleen voor U drukken. Veredel deze met u Logo, Slogan of foto naar keuze en ontvang een exclusief model dat u doelgroep aanspreekt. Leg vast met welk motiev wij u bureaukalender moeten bedrukken en verbind de hooge gebruikswaarde van een typische planningshelper met uw persoonlijke reclameboodschap. Uw staande bureaukalenders drukken wij in eenmalige kwaliteit en voor een lage prijs – ontdek de verschillende mogelijkheiden en configureer zo nog vandaag u wensproject!

  Bij ons maakt u de keuze

  Voordat wij uw staande bureaukalenders individueel kunnen bedrukken, hebben wij nog exacte details en de gewenste leverdatum nodig. Op onze webpagina vind u talloze opties die kunnen worden selecteerd en combineerd op basis van uw persoonlijke voorkeur. Uw eerste beslissing heeft betrekking op et formaat waarin we uw kalenders moeten afwerken. Wij bieden verschillende DIN-formaaten – elk van deze biedt voldoende ruimte voor uw peersoonlijke reclame! De exacte afmeeting tonen de gekleurde, illustratieve diagrammen op onze wegpagina. Hier bieden wij bovendien het passende kalendarium gratis als download aan waarin u eenvoudig uw eigen afbeeldingen kunt plaatsen. Uw bureaukalenders zijn op een of beide zijden in een schaal van vier kleuren op het door u gewenste materiaal bedrukt – we hebben verschillende papierdiktes voor u, elk glanzen of mat verkrijgbaar. Het lichaam van de kalender is gemaakt van wit speciaal karton en zal uw motieven laten stralen. U weet niet welke opties het beste zijn voor uw project? Dan is onze ontwerpdienst precies goed voo u: Voor een kleine vergoeding neemen wij het volledige ontwerpen van uw kalender over! Als u uw eigen drukbeeld will aanleveren hebben wij dit als drukklaar PDF-bestand met een hoge resolutie nodig. Passend bij de opmaak kunt u de kleur van de wire-o binding als gekozen uitkiezen: zwart, wit of zilver. Op verzoek voorzien wij het eindproduct nog met een speciale coating ter bescherming, hierdoor wordt het optische effect verbeterd en de duurzaamheid verbeterd. Alle opties kunnen zonder enige verplichting worden bekeken in onze praktische gebruikersvriendelijke online configurator in verschillende combinaties. Mis je een optie of is een punt onduidelijk? Vraag gewoon om een individueel verzoek, wij zullen u snel en begrijperlijk antwoorden!

  Wij voeren elke bestelling professioneel uit

  Om uw staande bureaukalenders individueel te bedrukken, gebruit ons ervaren team van experts alleen hoofkwalitatief drukmateriaal van eersteklas oorsprong. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u altijd een kwalitatief hoogwaardig product ontvangt van ons dat is vervaardigd volgens de kwaliteitsnormen van ons huis. Een combinatie van vele jaren professionele ervaring en moderne druktechnologie zorgt ervoor dat wij u deze kwalitet tegen redelijke prijzen kunnen aanbieden. Normaal gesproken kunt u uw bestelling 10 werkdagen na goedkeuring van de order ontvangen – handig verpakt en klaar om te gebruiken. Mis niet de kans dit handige give away product te bestellen.