Klimaatneutral

2.715 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Kartonnen bekers voor drankjes berekenen

Product
Accessoires en toebehoren
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Suikersticks bestellen
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
 • Downloads
 • Werktekening voor Kartonnen bekers voor drankjes

  Hier kan je een werktekening voor het opmaken van het gekozen product kostenloos downloaden. Je kan de layout naar eigen wens invullen en opmaken.

  De werktekening bevat een masker in de orginele grote van het drukwerk. Maak je eigen opmaak naar wens binnen dit aangegeven masker en sla dit onder een zelfgekozen bestandsnaam op. Het hiermee zelfgemaakte drukbestand kan je gelijk bij jou bestelling uploaden.


   Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


   Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
  Vragen over het product?
  Offerte op maat aanvragen
  Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
  wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
  Niet het product gevonden wat je zocht?
  Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
  Technische beschrijving
  Product
  Verplichte etikettering voor drankbekers

  De EU-regels inzake plastic voorwerpen voor eenmalig gebruik hebben tot doel de impact van bepaalde plastic voorwerpen op het milieu, met name het mariene milieu, en de menselijke gezondheid te voorkomen en te verminderen.
  Vanaf 3 juli 2021 vereist de EU-uitvoeringsverordening (EU) 2020/2151 een & ldquo; PRODUCT BEVAT PLASTIC & ldquo; label voor drankbekers, ongeacht het percentage plastic.
  Deze richtlijn is van toepassing op ons hele assortiment drankbekers (koude kopjes, warme kopjes en espressokopjes) omdat ze een kleine hoeveelheid plastic bevatten.

  Alles wat belangrijk is in één oogopslag
  • De etikettering van bekers die vóór 4 juli 2022 op de markt worden gebracht, kan ook in de vorm van een sticker zijn
  • De verordening heeft betrekking op alle soorten niet-herbruikbare drankbekers. Voedselverpakkingen vallen niet onder de verordening, dus onze voedselbekers en ijscoupes hoeven niet te worden geëtiketteerd
  • Bekers die in Nederland op de markt worden gebracht, moeten vanaf 3 juli 2021 het etiket in de Nederlandse taal hebben.
  • Deze identificatie is gedrukt door Primus-Print. Zorg er bij het maken van uw afdrukgegevens voor dat er voldoende ruimte is voor het logo.
  Formaat

  De kartonnen bekers bieden wij in volgende maaten aan:

   Cold Cups
  • 300 ml, Ø boven 90 mm, Ø onder 60 mm, hoogte 110 mm
  • 400 ml, Ø boven 90 mm, Ø onder 60 mm, hoogte 135 mm
  • 500 ml, Ø boven 90 mm, Ø onder 60 mm, hoogte 150 mm

  • Hot Cups
  • 200 ml, Ø boven 80 mm, Ø onder 57 mm, hoogte 90 mm
  • 300 ml, Ø boven 90 mm, Ø onder 60 mm, hoogte 110 mm

  • Espresso Cup
  • 100 ml, Ø boven 63 mm, Ø onder 45 mm, hoogte 56 mm
  Materiaal
  Het is PE-bedekt bekerkarton
  Uitvoering
  Onze kartonnen bekers zijn in drie verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Onze ”Cold Cups voor koude drankjes, de ”Hot Cups voor warme drankjes en ook kleine Espressobekertjes.
  Verwerking
  De Cold Cup is een eenwandige kartonnen beker. Speciaal voor warme en heete drankjes hebben wij dubbelwandige Hot Cups of de Espressobeker ontworpen. Deze zijn bijzonder robuust en houden warme drankjes extra lang warm.
  Toebehoren (optioneel)
  Naar wens bieden wij bijbehorend bij de kartonnen bekers ook de toebehoorende deksel zoals roerstaafjes van hout aan.

  Technische wijzigingen voorbehouden!

  Marketing to go: kartonnen bekers met uw eigen reclameopdruk voor maximaal succes

  Kartonnen bekers zijn onmisbaar geworden in het dagelijks leven. Op het station, in de bus of in het café, op bedrijfsfeestjes, bij uitstapjes of congressen, in het voetbalstadion, fastfoodrestaurant of in de ijssalon - overal zijn er kartonnen bekers te zien in de meest uiteenlopende uitvoeringen. Er zijn kartonnen bekers met deksel, kartonnen bekers voor hete drankjes, kartonnen bekers voor coffee to go en in de zomer natuurlijk kartonnen bekers voor lekkere ijsjes. Kartonnen bekers worden in talloze handen gehouden en zijn overal aanwezig - en daarmee bijzonder aantrekkelijk als reclamedrager. Juist daarom loont het om kartonnen bekers te laten bedrukken met een onmiskenbaar motief naar keuze, voordelig en professioneel. Stel u eens voor, hele groepen mensen die allemaal een kartonnen beker met uw individuele drukwerk in de hand hebben! Dat is ultieme reclame die opvalt, indruk maakt en daarbij ook nog eens een hoge gebruikswaarde biedt. Bij ons zijn uw wensen leidend, want we voeren uw ideeën uit en helpen u bij het creëren van een heel persoonlijk product. Reik uw gasten en klanten niet alleen de hand, maar geef hen meteen een kartonnen beker - gevuld met iets lekkers, versierd met uw slogan.

  Individueel in plaats van alledaags: kartonnen bekers voor iedere gelegenheid

  Wanneer u uw eigen kartonnen bekers wilt laten bedrukken, hebben wij daarvoor een geschikt drukontwerp nodig. Dat kunt u zelf ontwerpen en ons toesturen in het juiste bestandsformaat met hoge resolutie, of u kunt ons ervaren designteam de opdracht geven een aantrekkelijk motief te ontwerpen. Maak het ontwerp voor uw kartonnen bekers zo kleurrijk als u maar wilt - wij brengen ook complexe designs tot in de puntjes over op het karton. Bepaal zelf voor welke toepasing u de kartonnen bekers nodig heeft. Wij leveren u talloze hoogwaardige varianten! Kartonnen bekers met deksel zijn ook geschikt om van te genieten bij het lopen, kartonnen bekers voor hete drankjes kunnen hoge temperaturen aan en kartonnen bekers voor coffee-to-go zijn tegenwoordig helemaal bon ton. U kunt uw kartonnen bekers bij ons al vanaf een kleine oplage laten bedrukken, indien nodig kunt u gewoon een nieuwe levering nabestellen - en wanneer u bijzonder veel haast heeft, kunt u voor een express-levering kiezen, dan wordt uw nieuwe voorraad al binnen enkele uren verzonden.

  Eersteklas reclame en reclame met klasse: hoogwaardige kartonnen bekers laten bedrukken

  Kwaliteit is voor ons een belangrijk criterium, waar we ook bij kartonnen bekers bijzonder veel waarde aan hechten - per slot van rekening worden er levensmiddelen uit deze reclamedragers genuttigd. Om een zo hoog mogelijke kwaliteitsstandaard te behalen, werken we samen met zorgvuldig geselecteerde leveranciers en maken we gebruik van de modernste druktechniek. U kunt naar lieve lust bonte kartonnen bekers ontwerpen, of kies voor een hoogwaardige kartonnen beker met deksel - wij leveren u uitsluitend betrouwbare producten die u met een gerust hart aan uw klanten, gasten en belangstellenden kunt overhandigen. Voor het uitvoeren van uw opdracht hebben we slechts enkele dagen nodig, waarna u de bekers zorgvuldig verpakt en direct gebruiksklaar ontvangt. En vergeet niet: wanneer het bijzonder dringend is, kunt u de kartonnen bekers laten bedrukken en per express-levering laten verzenden. Wij staan altijd voor u klaar - snel en betrouwbaar.