Klimaatneutral

2.672 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Ijsbekers berekenen

Product
Accessoires en toebehoren
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
 • Downloads
 • Werktekening voor Ijsbekers

  Hier kan je een werktekening voor het opmaken van het gekozen product kostenloos downloaden. Je kan de layout naar eigen wens invullen en opmaken.

  De werktekening bevat een masker in de orginele grote van het drukwerk. Maak je eigen opmaak naar wens binnen dit aangegeven masker en sla dit onder een zelfgekozen bestandsnaam op. Het hiermee zelfgemaakte drukbestand kan je gelijk bij jou bestelling uploaden.


   Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


   Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
  Vragen over het product?
  Offerte op maat aanvragen
  Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
  wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
  Niet het product gevonden wat je zocht?
  Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
  Technische beschrijving
  Formaat

  De bekers bieden wij in de volgende maaten aan:


  • 115 ml, Ø boven 66 mm, Ø onder 47 mm, hoogte 50 mm
  • 150 ml, Ø boven 85 mm, Ø onder 71 mm, hoogte 49,5 mm
  • 200 ml, Ø boven 95 mm, Ø onder 79 mm, hoogte 49,5 mm
  • 300 ml, Ø boven 105 mm, Ø onder 86 mm, hoogte 61 mm
  • 400 ml, Ø boven 105 mm, Ø onder 86 mm, hoogte 75 mm
  Materiaal
  Het is een PE-gecoate beker van allerhoogste kwaliteit
  Verwerking
  Onze Ijsbeker is een eenwandige kartonnen beker. Deze word geur een smaakneutraal bedrukt met levensmiddelechte kleuren
  Toebehoren (optioneel)
  Naar wens bieden wij hier ook de passende lepel bij aan Ijslepel van hout.

  Technische wijzigingen voorbehouden!

  Wij zijn een drukkerij voor Ijsbekers

  Ijs hoort bij de populairste traktaties van de wereld - helemaal in de hete zomermaanden word het graag als lekkere afkoeling trakteert. Vaak word dit in een handige kartonnen beker gedaan deze kan makkelijk in een hand gedragen worden. Natuurlijk kunt u het karton gewoon normaal in wit laten of een beker met een algemeen model kopen - U kunt van deze eenmalige aanbieding profiteeren en ijsbekers als reclame middel gebruiken. Dat is een goed idee - want zo een ijsbeker maakt groote touren en word veel gezien. Daar staan mensen samen en houden de ijsbeker in hun handen, gaan op een bankje zitten of blijven aan een tafel staan. Andere mensen gaan daar langs en de blik komt onbewusst bij het ijs terecht - en zo ook op jou reclame! Tijdens de trek in een ijsje meer word, verankerd het advertentiebericht zich in de gedachte en word geheel onbewusst met het ijs verbonden. Laat deze kans niet aan je voorbij trekken - bedruk nog vandaag jou ijsbekerreclame.

  Ijsbekers met eigen reclame

  Gepassioneerde ijsliefhebbers waarderen vooral de groote keuze aan ijssoorten. Ook bij u persoonlijke reclame laten wij de keuze aan u over: Ijsbekers bedrukken wij namenlijk met bijna alles wat u zich kunt voorstellen. Een hoogwaardige vier kleuren bedrukking met uw eigen slogan, logo of ander beeld - ook een ingrediëntenlijst is denkbaar. Wij als competente online-drukkerij voor ijsbekers doen ons best, om uw wensen waar te laten worden. Maak je eigen opmaak of design en stuur dit als hoge-resolutie-bestand in PDF-formaat naar ons toe of vraag ons toegewijd service-team om dit te doen. Tegen een kleine meerprijs maken wij het drukbestand naar u wensen op. Op onze overzichtelijke productpagina kunt u vrijblijvend en makkelijk uw project berekenen als de prijs bevalt kunt u ook gelijk bestellen. Door technische redenen is het alleen mogelijk een motief te kiezen per order.

  Hoogwaardige bekers voor lekker ijs

  Voor het drukken van de ijsbekers gebruiken wij stabiel karton, dat is aan de binnenzijde met een PE-laag bedekt en hierdoor perfecte hygiënische omstandigheden garandeert. U kunt vijf verschillende, handige maaten kiezen: 100 ml, 150 ml, 200 ml, 300 ml und 400 ml. Ze zijn allemaal handzaam en daarbij ideaal voor een opvallende maar niet opdringende bedrukking geschikt. Natuurlijk zijn onze bekers qua gezondheid volkomen ongevaarlijk en corresponderen met de geldige standaards: In uw drukkerij voor ijsbekers krijht u uitgekozen kwaliteit, voedselveilige zoals geurloos en smaakloor voor een goede prijs. Uw bestelling verwerken wij zo snell als mogelijk zodat wij de klaar bedrukte ijsbekers enkele dagen na dat wij alle benodigde bestanden hebben ontvangen en vrijgegeven. Mocht u nog verder vragen hebben horen wij dat graag! Gebruik hiervoor ons contact formulier op onze website of bel ons op.