Klimaatneutral

2.725 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Duimstokken Kunststof berekenen

Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
 • Downloads
 • Werktekening voor Duimstokken Kunststof

  Hier kan je een werktekening voor het opmaken van het gekozen product kostenloos downloaden. Je kan de layout naar eigen wens invullen en opmaken.

  De werktekening bevat een masker in de orginele grote van het drukwerk. Maak je eigen opmaak naar wens binnen dit aangegeven masker en sla dit onder een zelfgekozen bestandsnaam op. Het hiermee zelfgemaakte drukbestand kan je gelijk bij jou bestelling uploaden.


   Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


   Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
  Vragen over het product?
  Offerte op maat aanvragen
  Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
  wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
  Niet het product gevonden wat je zocht?
  Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
  Technische beschrijving
  Materiaal
  Wij gebruiken alleen duimstokken van kwaliteit uit kunststof met de volgende eigenschappen:

  • Extreem felxibel, zonder dat de latjes vervormen of niet meer de orginele vorm aannemen
  • Watervast, voor werk met en zelfs onderwater.
  • Er in verwerkte schanieren

  De Mini-duimstokken als sleutelhanger zijn compleet functionerende duimstokken met de volgende materiaal eigenschappen:

  • Watervast, voor werk met en zelfs onderwater
  • Er in verwerkte schanieren
  • Als sleutelhanger met ring van metaal
  Eigenschappen
  De duimstokken hebben de volgende eigenschappen:

  • EG nauwkeurigheidsklasse III.
  • Vastklikken van de schanieren op exact 90 graden
  Kleur
  Er is te kiezen uit 9 verschillende grondkleuren, die passend bij de grondkleure van een witte of zwarte(zie afbeelding„Kleurmogelijkheden“), bedrukte maat aanduiding krijgen.
  Opmaakruimte
  Een- of beidezijdig volledig in 4 kleuren bedrukbaar. Tussen de latjes kunnen er lichte pray sporen van het te drukken beeld ontstaan. Voor de afmetingen van de opmaakruimte zie boven onder„Werktekeningen“.

  Technische wijzigingen voorbehouden!

  Bedrukte duimstokken van kunststof als bijzonder relatiegeschenk

  Wat dacht u van een bijzonder relatiegeschenk dat tegelijkertijd een nuttig gereedschap is? Een soort reclamegereedschap dat uw klanten anders ergens moeten kopen? Bedrukte duimstokken uit kunststof worden door uw klanten zeker niet als onnodig reclameproduct ervaren, maar als verrijking. Duimstokken, ook bekend als maatstokken of vouwmeters, zijn een onontbeerlijk gereedschap in ieder huishouden of klusbedrijf. Maak gebruik van deze omstandigheden en laat ons duimstokken bedrukken voor uw klanten, waarmee zij in één oogopslag aan u terugdenken. Onze hoogwaardige modellen uit kunststof zijn niet alleen zeer waterafstotend, maar ook bijzonder buigzaam - een handige eigenschap die vroegtijdige slijtage voorkomt. U kiest met welk motief wij uw duimstokken bedrukken, en u bepaalt zelf aan welke bijzondere noot men u of uw bedrijf kan herkennen. Wij zijn uw betrouwbare partner en zorgen ervoor dat het eindproduct geheel aan uw wensen voldoet. Zet in op kwaliteit, zet in op PRIMUS!

  Bedrukte duimstokken - reclame waar uw klanten gek op zullen zijn

  Uw duimstokken bedrukken wij volledig volgens uw wensen. Er is bijzonder veel ruimte voor het door u gekozen motief wanneer u kiest voor ons grootste model uit kunststof, de 2 meter lange duimstok. In ingeklapte toestand tonen de zijkanten van de duimstok uw logo, uw slogan of een ander ontwerp. Iedere keer dat uw duimstok wordt gebruikt, valt de blik van de gebruiker onvermijdelijk op uw design. Nuttig en informatief - zo hoort de ideale reclame eruit te zien. Wanneer u kiest voor het op een na kleinste model van 1 meter lang, kunt u daarnaast uit 9 levendige basiskleuren kiezen. Bovendien past dit formaat in nagenoeg iedere broekzak, iets waar zowel hobbymatige als professionele klussers blij mee zullen zijn. Onze derde duimstok uit kunststof is een echt highlight. Hij is slechts 0,5 meter lang en doet in ingeklapte toestand dienst als originele sleutelhanger. Een ideaal relatiegeschenk om op festivals, beurzen en bij overige campagnes uit te delen. Met deze kleine giveaway bereikt u gegarandeerd iedere sleutelbos! Onze uitvoeringen zijn kwalitatief hoogwaardig, handig in de praktijk en visueel een echt hoogstandje. Als u desondanks niet meteen kunt vinden wat u zoekt, zien wij uw individuele aanvraag graag tegemoet! Wij zullen er alles aan doen om u zo snel mogelijk een oplossing te bieden die precies aan uw wensen voldoet.

  Bedrukte duimstokken in topkwaliteit tegen topprijzen

  Kwaliteit is bij ons niet zomaar een welluidende reclamekreet. Voor het bedrukken van uw zelfontworpen maatstok zetten wij in op moderne druktechniek waarvan de resultaten aan de hoogste eisen voldoen. Overigens zijn al onze duimstokken in overeenstemming met de EC-precisieklasse III - wat ze kwalificeert voor professioneel gebruik. U kunt dit relatiegeschenk dus ook gerust onder professionele vaklieden uitdelen, zonder boze blikken te krijgen. Onze duimstokken van kunststof doen in geen enkel opzicht onder voor onze modellen van hout, integendeel: de hoge elasticiteit en waterafstotende eigenschappen geven hen een streepje voor op hun houten concurrenten. Toch laten wij u ook in dit opzicht vrij om te kiezen. Wanneer uw voorkeur uitgaat naar een houten duimstok, verwijzen wij u graag naar ons passende aanbod - bij PRIMUS kunt u voor ieder materiaal met een gerust hart uw slag slaan! Bovendien werken we niet alleen betrouwbaar, maar ook nog eens snel. Na het bedrukken van uw duimstokken worden deze meteen verzendklaar gemaakt en binnen enkele dagen bij u bezorgd, uiteraard direct klaar voor gebruik en verspreiding.