Klimaatneutral

2.725 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Duimstokken Hout berekenen

Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
 • Downloads
 • Werktekening voor Duimstokken Hout

  Hier kan je een werktekening voor het opmaken van het gekozen product kostenloos downloaden. Je kan de layout naar eigen wens invullen en opmaken.

  De werktekening bevat een masker in de orginele grote van het drukwerk. Maak je eigen opmaak naar wens binnen dit aangegeven masker en sla dit onder een zelfgekozen bestandsnaam op. Het hiermee zelfgemaakte drukbestand kan je gelijk bij jou bestelling uploaden.


   Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


   Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
  Vragen over het product?
  Offerte op maat aanvragen
  Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
  wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
  Niet het product gevonden wat je zocht?
  Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
  Technische beschrijving
  Materiaal
  Wij gebruiken uitsluitend duimstokken; met de volgende materiaal eingschappen:

  • Beste kanthout uit lokaal gelverd beukenhout, van een gecontrolleerde kapbos
  • Omlijsting uit top kwaliteit
  • Erin verwerkte kwaliteitschanieren
  • Afgeronde eindkappen van metaal
  • Bij de duimstokken gaat het om een kant en klaar product. Hierdoor kan het tot productie gerelateerde tolleranties komen.
  Eigenschappen
  De duimstokken hebben de volgend meet eigenschappen:

  • EG nauwkeurigheidsklasse III.
  • Gradenindeling op het tweede deel
  Kleur
  Er is te kiezen tussen 9 verschillende grondkleuren. Alle duimstokken zijn tweemaal van een gekleurde grondlaag met daarover een lak op waterbasis(milieuvriendelijk) voorzien. De maat aanduiding is zwart.

  Om de zichtbaarheid van een houtnerf aan de uiteinden te voorkomen, zijn de afzonderlijk geschaaft en gelakt en zijn daarmee van uitstekende kwaliteit.
  Opmaakruimte
  Een- of beidezijdig volledig in 4 kleuren bedrukbaar. Tussen de latjes kunnen er lichte pray sporen van het te drukken beeld ontstaan. Voor de afmetingen van de opmaakruimte zie boven onder„Werktekeningen“.

  Technische wijzigingen voorbehouden!

  Houten duimstokken: met bedrukking een geraffineerd relatiegeschenk

  Vindt u houten duimstokken niets bijzonders? Overweeg dan eens een duimstok te laten bedrukken! In onze onlineshop bieden wij u individueel vormgegeven duimstokken tegen fantastische prijzen - daarbij kiest u zelf met welk motief wij uw duimstokken moeten bedrukken. Houten duimstokken genieten veel populariteit onder professionele vaklieden en gepassioneerde doe-het-zelvers, omdat het materiaal als natuurlijk en vertrouwd wordt gezien. Wanneer deze duimstokken bedrukt zijn, zijn ze bijzonder geschikt als relatiegeschenk dat voor zijn ontvanger echte meerwaarde vormt. Met gepersonaliseerde duimstokken uit hout van PRIMUS maakt u niet zomaar reclame - u doet uw klanten een groot plezier en verrijkt voor hen het dagelijks leven. Kom eens kleurrijk uit de hoek en laat een maatstok bedrukken om blijvend indruk te maken op uw klanten. Wij zijn voor u het ideale aanspreekpunt voor alles wat te maken heeft met slim reclamedrukwerk - snuffel op uw gemak door ons aanbod en ontdek de veelzijdigheid die onze hoogwaardige duimstokken van hout voor u in huis hebben!

  Bedrukte duimstokken volgens uw wensen

  U bepaalt niet alleen met welk motief uw duimstok wordt bedrukt, maar u bepaalt ook het type. Onze houten duimstokken zijn verkrijgbaar in twee maten. De 3 meter lange variant volstaat voor nagenoeg ieder doel, de zijkanten hiervan bieden bovendien bijzonder veel plaats voor uw individuele reclameboodschap. Onze tweede variant is weliswaar slechts 2 meter lang, maar kan wel in 9 verschillende basiskleuren worden geleverd - dat geeft flink veel kleur aan uw project! Hoewel onze duimstokken bedrukt zijn en vooral als reclamemiddel dienen, sluit dat niet uit dat ze in de praktijk goed bruikbaar zijn. De handige scharnieren sluiten precies op een hoek van 90 graden ineen om zo een betrouwbare meting mogelijk te maken! De overzichtelijke schaal op het tweede latje helpt u bij verdere hoekmetingen. De buitenste latjes zijn met afgeronde eindkapjes omsloten om een comfortabel gebruik te garanderen. Onze duimstokken kunt u ook gerust onder professionele vaklieden uitdelen. Alle modellen voldoen aan de strenge criteria van de EC-precisieklasse III en zijn daarmee geschikt voor professioneel gebruik. Met houten duimstokken van PRIMUS komt u dus overal goed voor de dag! Als u de door u gewenste optie niet vindt, kunt u eenvoudigweg contact opnemen met ons enthousiaste serviceteam. Wij verheugen ons op uw individuele aanvraag en doen ons best om een op maat gesneden oplossing te vinden voor uw wensen, zodat ook uw persoonlijke duimstokken zo snel mogelijk kunnen worden gedrukt.

  Duimstokken tegen een voordeelprijs drukken met PRIMUS

  Bij ons krijgt u de beste prijs en hoeft u toch niet in te leveren op kwaliteit. In tegendeel, wij gebruiken uitsluitend de beste materialen voor onze duimstokken. Ons hout stamt uit ecologisch verantwoorde productie. We gebruiken inheems beukenhout uit gecontroleerde bosbouw en verwerken uitsluitend verf en lak op waterbasis die geen gezondheidsrisico's met zich meedragen. De benodigde scharnieren worden vervaardigd uit kwaliteitsstaal uit Duitsland. We produceren voor u uitsluitend producten die we zelf ook zouden bestellen en gebruiken. Daarom hebben u en uw klanten zeker nog lang plezier van de duimstokken van PRIMUS. Maar PRIMUS staat niet alleen voor kwaliteit en lage prijzen, we staan ook bekend om onze snelle service. Na het drukken van uw duimstokken kunt u zeer snel uitkijken naar de levering, want alle duimstokken zijn bij levering direct klaar voor gebruik en uitdelen. Voor welke gelegenheid u de bedrukte duimstokken ook wilt weggeven - de ontvanger zal er zeker weten blij mee zijn!