Klimaatneutral

2.725 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

DVD Cover berekenen

Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
 • Downloads
 • Werktekening voor DVD Cover

  Hier kan je een werktekening voor het opmaken van het gekozen product kostenloos downloaden. Je kan de layout naar eigen wens invullen en opmaken.

  De werktekening bevat een masker in de orginele grote van het drukwerk. Maak je eigen opmaak naar wens binnen dit aangegeven masker en sla dit onder een zelfgekozen bestandsnaam op. Het hiermee zelfgemaakte drukbestand kan je gelijk bij jou bestelling uploaden.


   Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


   Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
  Vragen over het product?
  Offerte op maat aanvragen
  Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
  wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
  Niet het product gevonden wat je zocht?
  Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
  Technische beschrijving
  Druk
  Een of beide zijdig bedrukt - naar keuze in een of vier kleuren full colour.
  Papierkwaliteit
  135g gesatineerd MC (andere dikte op aanvraag mogelijk)
  Verwerking
  Dvd-inlay tweezijdig:
  rondom schoongesneden.

  Dvd-inlay vier pagina's als booklet:
  1-breuk gevouwen, rondom schoongesneden.

  Dvd-omslag:
  rondom schoongesneden.


  Technische wijzigingen voorbehouden!

  Dvd-inlays drukken voor een sterke reclameboodschap

  De dvd heeft gezorgd voor een revolutie in de videomarkt, dat is bepaald geen overdrijving. Beeldkwaliteit en bedieningscomfort bevinden zich sinds hun introductie op een nieuw level. Wij vinden dat zo'n luxe product ook een gepaste verpakking verdient! Daarom bieden wij u voor uw dvd-project de professionele omlijsting die past bij de stijl van uw bedrijf, en uw klanten aanspreekt. Verkoop uzelf en uw werk niet onder zijn waarde, maar kom professioneel voor de dag! Onderscheid uzelf van de concurrenten en laat dvd-inlays drukken die precies zijn afgestemd op uw wensen. Bij PRIMUS gaan we geen compromissen aan en leveren we geen standaardoplossingen, maar maatwerk! Vertel ons hoe u uw drukwerk wilt hebben en wij realiseren het: professioneel, voordelig en snel. Of uw dvd nu een relatiegeschenk is of gewoon verkocht wordt: wij zorgen ervoor dat uw product de aandacht krijgt die het verdient en uw boodschap goed overkomt. Wij bieden u diverse mogelijkheden, dus maak er gebruik van!

  Wij drukken dvd-inlays geheel naar uw wensen

  Voor ons is glashelder dat niemand zijn klanten en zijn project zo goed kent als u. Dit pluspunt willen wij benutten en uw vakkundigheid zo goed mogelijk laten uitkomen. Op onze overzichtelijke productpagina's stellen wij u praktische templates om te downloaden ter beschikking. U kunt deze prima als basis gebruiken voor uw eigen opmaak. U bepaalt zelf hoeveel ruimte u nodig heeft: hebt u genoeg aan een een- of tweezijdige inlay? Of wilt u liever een uitgebreid booklet met vier pagina's? Beide varianten passen in alle gangbare dvd-cases. Voor een optimale eerste indruk zorgen onze dvd-covers, die u gewoon tussen buitenfolie en case kunt schuiven. Denk eraan dat cover en rug bij dvd's een grote invloed hebben op de koopbeslissing! De spine met opschrift maakt het opbergen praktisch en is voor verzamelaars een belangrijk criterium. Alle inlays en covers worden volledig op basis van uw wensen bedrukt. Voor transparante kunststof cases adviseren wij een dubbelzijdig bedrukte cover. Een mooie opmaak op de binnenkant komt bijzonder stijlvol over zodra uw klanten de case openen. Hete door u opgemaakte drukbeeld kunt u ons het best als pdf-bestand toesturen. In onze onlinecalculator kunt u zien welke bestandsformaten tevens mogelijk zijn om uw drukwerk samen te stellen. Uw dvd-inlays drukken wij op hoogwaardig glanspapier, enkel- of dubbelzijdig, in eenvoudig zwart-wit of full colour CMYK. Mochten onze standaardopties niet helemaal voldoen aan uw eisen, dan zien wij uw speciale aanvraag graag tegemoet. Wij nemen deze snel en zorgvuldig in behandeling.

  Dvd-inlays drukken tegen scherpe prijzen: dat kan alleen bij PRIMUS!

  Welke opties u ook kiest, de kwaliteit is gegarandeerd, want wij gebruiken alleen hoogwaardige grondstoffen om uw dvd-inlays te drukken, en dat tegen voordelige prijzen! Een basischeck van uw drukbestand is altijd bij de prijs inbegrepen. Tegen een redelijk tarief voeren wij daarnaast een uitvoerige controle uit, waarvan de resultaten naar u teruggekoppeld worden. Uiteraard wordt uw bestelling altijd gebruiksklaar bezorgd. Alle inlays en covers zijn glad gesneden en indien gewenst gevouwen. Zo kunt u meteen beginnen met het inleggen van de inlays en covers en verliest u geen kostbare tijd. Tip: als u uw klanten liever cd's in plaats van dvd's aanbiedt, hebben wij die natuurlijk ook. Onze cd-inlays voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaards en zijn verkrijgbaar tegen uiterst voordelige prijzen. De productpagina voor cd-inlays is slechts een muisklik verwijderd. Kijk dus snel verder!