Klimaatneutral

2.715 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Cd Cover berekenen

Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
 • Downloads
 • Werktekening voor Cd Cover

  Hier kan je een werktekening voor het opmaken van het gekozen product kostenloos downloaden. Je kan de layout naar eigen wens invullen en opmaken.

  De werktekening bevat een masker in de orginele grote van het drukwerk. Maak je eigen opmaak naar wens binnen dit aangegeven masker en sla dit onder een zelfgekozen bestandsnaam op. Het hiermee zelfgemaakte drukbestand kan je gelijk bij jou bestelling uploaden.


   Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


   Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
  Vragen over het product?
  Offerte op maat aanvragen
  Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
  wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
  Niet het product gevonden wat je zocht?
  Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
  Technische beschrijving
  Druk
  Een of beide zijdig bedrukt - naar keuze in een of vier kleuren full colour.
  Papierkwaliteit
  135g gesatineerd MC (andere dikte op aanvraag mogelijk)
  Verwerking
  Cd-inlay tweezijdig:
  rondom schoongesneden.

  Cd-inlay vier pagina's als booklet:
  1-breuk gevouwen, rondom schoongesneden.

  Cd-rugblad 2 keer aan de zijde geperforeerd:
  links en rechts geperforeerd, rondom schoongesneden.


  Technische wijzigingen voorbehouden!

  Cd-inlays drukken om professioneel mee voor de dag te komen

  Cd's zijn nog steeds populair, ook al wordt de markt steeds meer overspoeld door mp3, streamingdiensten en digitale radiozenders. Toch worden de goede oude cd's ook vandaag de dag nog graag gebruikt als muziekmedium en gegevensdragers en zijn ze bijzonder voordelig te produceren. Als u cd's wilt verkopen of als relatiegeschenk wilt aanbieden, moet u er wel voor zorgen dat uw product de aandacht krijgt dat het verdient. Dat doet u door een professionele vormgeving, die tussen de concurrerende producten zeker opvalt. In onze onlineshop bieden wij alles wat u hiervoor nodig hebt. Door uw cd-inlays te bedrukken, zorgen wij voor het nodige hoogglanzende effect dat uw klanten aanspreekt en hen nieuwsgierig maakt. Een professioneel gemaakt printproduct bezit nog altijd een bijzondere aantrekkingskracht en onderscheidt zich duidelijk van zelf in elkaar gezette inlegvelletjes. Profiteer van de kennis van specialisten, laat uw persoonlijke cd-inlays bij ons drukken en verras uzelf en uw klanten met het overtuigende resultaat. We kijken uit naar uw bestelling en garanderen u de beste kwaliteit voor lage prijzen!

  Cd-inlays drukken volgens uw wensen

  Bij ons hebt u het voor het zeggen: vertel ons hoe wij uw cd-inlays moeten bedrukken, zodat het kant-en-klare eindproduct ook helemaal voldoet aan uw wensen en ideeën. Voor de basis hebben wij goed gezorgd: u kunt tweezijdige of vierzijdige cd-inlays maken en zowel de voor- als achterkant laten bedrukken, geheel naar wens in kleur of zwart-wit. Voor klassieke jewel cases bieden wij ook tweezijdige inlays met geperforeerde zijflap aan. Zo kunnen uw cd's goed in ieder cd-rek worden gesorteerd. Om ervoor te zorgen dat het lay-outen van cd-inlays zo makkelijk mogelijk is, stellen wij op onze productpagina's handige templates om te downloaden ter beschikking. Op basis hiervan kunt u uw inlay precies opmaken zoals u wilt. Uw cd-inlays worden precies volgens deze template gedrukt. Het resultaat is altijd een professioneel product, waarmee u zich van uw concurrenten onderscheidt en bij uw klanten een blijvende indruk zult achterlaten. Natuurlijk gaan wij ook graag in op bijzondere wensen: als u bijvoorbeeld liever booklets met meerdere pagina's wilt, drukken wij die uiteraard ook. Stuur gewoon uw aanvraag naar ons. Onze enthousiaste medewerkers reageren zo snel mogelijk om alle details met u door te nemen.

  Cd-inlays drukken in topkwaliteit tegen scherpe prijzen

  Bij PRIMUS stellen wij hoge eisen aan de kwaliteit, maar als het om de prijzen gaat zijn wij eerder bescheiden. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van drukwerk en de toepassing van krachtige offsetdrukmachines kunnen wij een uitstekende kwaliteit tegen voordelige prijzen aanbieden. Voor al ons drukwerk maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige grondstoffen en gaan wij geen compromis aan als het gaat om productiestandaards. Om uw cd-inlays te drukken, gebruiken wij luxe glanspapier dat geschikt is voor het drukken van scherpe foto's in briljante kleuren. Het eindproduct krijgt u gebruiksklaar geleverd: volledig glad gesneden, kant-en-klaar gevouwen en geperforeerd. Natuurlijk altijd op basis van de opties die u hebt gekozen. Via onze gemakkelijk te bedienen onlinecalculator hebt u trouwens heel veel keuzemogelijkheden: met slechts enkele muiskliks kunt u uw gewenste product heel eenvoudig samenstellen. Op ieder uur van de dag en wanneer u maar wilt, want onze webwinkel is 24/7 open. Nadat wij uw akkoord hebben ontvangen om te gaan drukken en als voor ons alles duidelijk is, gaat het heel snel. U krijgt uw nieuwe cd-inlays al binnen enkele dagen thuisbezorgd. Tip: in onze webwinkel kunt u niet alleen cd-inlays laten drukken, maar ook op maat gemaakte dvd-inlays. Natuurlijk in dezelfde superieure kwaliteit. Kijk zelf maar eens op de productpagina voor dvd-inlays!