Klimaatneutral

2.725 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

With compliment cards berekenen

Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
  • Werktekening voor With compliment cards

    Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


    Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
Vragen over het product?
Offerte op maat aanvragen
Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
Niet het product gevonden wat je zocht?
Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
Technische beschrijving
Druk
1 tot 4 kleuren op de voorzijde, de achterzijde is onbedrukt

Technische wijzigingen voorbehouden!

Compliment cards besparen veel tijd en moeite bij het organiseren

Iedereen kent de zegswijze ‘kort maar krachtig’. Dit principe is vooral van toepassing op reclame en allerlei slogans. Aan de andere kant kunnen berichten met te weinig tekst gemakkelijk leiden tot misverstanden. Daarom is het bij korte mededelingen en berichten essentieel om goed te letten op duidelijke taal en een nauwkeurige formulering. Dat geldt natuurlijk helemaal voor belangrijke zakenbrieven. Juist voor gestandaardiseerde mededelingen die alleen bedoeld zijn ter kennisgeving en niet om te worden bewaard, hebben overzichtelijke compliment cards hun waarde in de zakelijke omgeving bewezen. Ze lijken eerder op een memo dan op zakelijk briefpapier en kunnen snel worden ingevuld en verzonden of doorgegeven. Maar vooral in dergelijke situaties sluipen er snel foutjes in die wel heel onaangename gevolgen voor uw bedrijf of organisatie kunnen hebben. Dit probleem kunt u eenvoudig vermijden door professionele compliment cards te laten drukken. U hebt dan altijd een goed voorbeeld bij de hand waarop u alleen nog het hoogstnodige moet invullen. Ontdek het uitgebreide aanbod in onze shop en laat compliment cards drukken die precies zijn afgestemd op uw eisen en helemaal zijn toegesneden op uw behoeften.

Compliment cards maken die passen bij uw eisenpakket

Compliment cards behoren tot het zakelijk briefpapier, die meestal ter informatie als bijlage bij een ander document worden gevoegd. Normaal gaat het om voorgedrukte vellen waarop alleen een paar woorden of korte zinnetjes geschreven hoeven te worden. Vaak is het zelfs voldoende om een bepaalde tekst of zin aan te vinken. Bij de massaproducten die in de kantoorboekhandel verkrijgbaar zijn, komen de beschikbare opties op de kaarten natuurlijk niet altijd overeen met wat u verwacht van optimaal briefpapier. Wij kunnen en willen het beter doen: bij PRIMUS kunt u uw eigen briefpapier laten maken dat is afgestemd op uw eisen en uw werk aanzienlijk vereenvoudigt. Wij kunnen compliments cards drukken die volledig zijn vormgegeven op basis van uw individuele wensen, inclusief bedrijfslogo, voorgeformuleerde tekstvelden en zinnen om aan te vinken. Met ons briefpapier kunt u uw zakenbrieven vereenvoudigen en tegelijk professioneel voor de dag komen. Daarnaast voorkomt u dankzij duidelijk gestructureerde compliment cards onjuiste interpretaties en vermijdt u onnodige vragen. Plan voor de lange termijn en laat professionele compliment cards drukken!

Compliment cards laten drukken en productiever werken

Door het drukken van uw compliment cards leveren wij een bijdrage aan het verhogen van uw bedrijfssucces op de lange termijn. Compliment cards zijn een probaat middel om het werk beter te organiseren. Bij correct gebruik kunnen ze de communicatie en processen in uw bedrijf significant verbeteren. Wij bieden u de allerbeste kwaliteit: voor het drukken van uw briefpapier gebruiken wij alleen papier van hoogwaardige kwaliteit: wit en houtvrij, in twee gramsgewichten waaruit u kunt kiezen. Uw compliment cards zien er stukken beter uit dan een doorsnee kladblaadje of kattebelletje en zetten uw volledige zakencorrespondentie op een solide basis. Dankzij onze jarenlange ervaring in de drukkerijbranche zijn wij daarnaast in staat om een uitstekende kwaliteit tegen blijvend lage prijzen te produceren. Onze drukkerij maakt daarbij gebruik van krachtige offsetmachines die betrouwbare en professionele resultaten leveren. Natuurlijk is kleurgebruik ook heel belangrijk om uw compliment cards een mooie uitstraling te geven. Het oog wil tenslotte ook wat en een kleurrijke blikvanger wordt nu eenmaal niet zo snel over het hoofd gezien als een neutraal standaardbriefje zonder aantrekkelijke opmaak dat ondergaat in de massa van andere brieven. Uiteraard staan wij ook open voor persoonlijke wensen en ideeën: wij gaan graag in op al uw suggesties en doen ons best om precies de compliment cards te drukken die u graag wilt en van ons verwacht. Overtuig uzelf, wij kijken uit naar uw bestelling!