Klimaatneutral

2.715 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Briefpapier berekenen

Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
  • Werktekening voor Briefpapier

    Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


    Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
Vragen over het product?
Offerte op maat aanvragen
Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
Niet het product gevonden wat je zocht?
Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
Technische beschrijving
Druk
Bedrukt aan de voor- en/of achterkant in Full colour of in steunkleuren – Pantone of HKS – mogelijk . Bij een drukbeeld dat tot aan de rand loopt graag 2 mm Afloop aanbrengen.
Afleggaten
Er kan gekozen worden uit twee mogelijkheden:
  • zonder opberggaten
  • met opberggaten

Technische wijzigingen voorbehouden!

Briefpapier laten maken en duurzaam effect bereiken

Wilt u uw zakenbrieven de nodige aandacht geven? Dan moet u zich onderscheiden van de massa en uw eigen briefpapier laten drukken! Laat uw correspondentie eruit springen door uw briefpapier een mooie, luxe afwerking te geven. Wij van PRIMUS zijn specialisten op dat gebied: bij ons kunt u briefpapier laten drukken dat veel meer is dan alleen een vel papier met tekst. Wij maken van uw zakelijke correspondentie een statement voor uw bedrijfsfilosofie. Breng uw boodschap opvallend en positief over, op een manier die klanten en zakenpartners meteen aantrekt. Bij PRIMUS kunt u briefpapier bestellen dat zorgvuldig en volledig op basis van uw wensen is vormgegeven. Denk eraan: iedere zakenbrief is ook een visitekaartje dat de verzender vertegenwoordigt. Vermijd een verkeerde indruk en laat zien dat u professioneel en goed georganiseerd bent. Dat gaat het makkelijkst als wij u helpen: wij kunnen het briefpapier drukken waarmee uw bedrijf een blijvend positieve indruk achterlaat. Ontdek ons uitgebreide aanbod en overtuig uzelf!

Stijlvolle zakenbrieven versturen

Een goede stijl is een pluspunt en vooral in de zakenwereld een absolute must. In de zakelijke omgeving spelen betrouwbaarheid en deskundigheid immers een doorslaggevende rol. Bij PRIMUS kunt u daarom briefpapier laten maken dat precies deze eigenschappen goed overbrengt. Win het vertrouwen van uw klanten en zakenpartners door professioneel en met een eigen stijl voor de dag te komen. Laat persoonlijke briefpapier drukken dat uw klanten aanspreekt en uw eigen identiteit goed neerzet. U bepaalt natuurlijk helemaal zelf precies wat u wilt: vertel ons uw ideeën en wensen, wij zetten ze graag om! Wilt u graag briefpapier bedrukt met uw bedrijfslogo? Geen punt! Stuur ons de template en wij drukken uw eigen briefpapier! Wilt u briefpapier in uw eigen bedrijfskleuren? Ook dat kan bij ons! Kortom: het gemotiveerde team van PRIMUS drukt ieder briefpapier dat het verschil maakt tussen u en uw concurrenten. Wij stellen geen vragen als om stijl gaat, maar geven antwoorden, natuurlijk altijd in nauw overleg met u!

Briefpapier bestellen tegen voordelige prijzen

Alles heeft zijn prijs, maar bij PRIMUS is die wel heel scherp. U profiteert namelijk niet alleen van onze jarenlange ervaring, maar ook van een zeer efficiënt werkende offsetdrukkerij, zodat wij uw briefpapier tegen bijzonder voordelige prijzen kunnen drukken. Ons papier voldoet zelfs aan de hoogste eisen: zuiver wit, houtvrij en in twee gramsgewichten, naar keuze met of zonder perforatie. Wij bedrukken uiteraard voor- en achterkant in dezelfde kwaliteit, in voordelig CMYK of in speciale luxe kleuren. Een professioneel product voor dagelijks gebruik behoort net zo goed tot onze sterke punten als een opvallende en extravagante blikvanger. U vraagt, wij draaien! Wij behandelen natuurlijk iedere bestelling van ieder artikel uit ons assortiment met evenveel zorgvuldigheid en passie, maar briefpapier is een van onze oudste producten en daarom ons paradepaardje. Probeer dus eens een echte “specialiteit van het huis” en laat het briefpapier drukken dat uw huisstijl echt helemaal compleet maakt. In onze handige gekleurde schema's krijgt u alles uitgelegd wat u over het lay-outen van uw eigen briefpapier moet weten. Mocht u toch nog vragen over de prijs of het product zelf hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met onze vriendelijke klantenservice.