Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Acties

Laagste prijs garantie

De Laagste Prijs Garantie van Primus-Print.nl

Voor dat de order geplaatst is kan je aanpsraak maken op onze Laagste Prijs Garantie. Onze Laagste Prijs Garantie is alleen geldig als de andere offerte onder de gelijke voorwaarden is opgesteld:

  • Artikel, oplage, uitvoering, het drukmateriaal, de kleur van de opdruk, druktechniek, eindafwerking, productie- en levertijd, totaalprijs incl. verpakking, vracht en eventuele extra kosten bij de betaalmethode moeten gelijk zijn. Als laatst moet het een binnenlandse concurrent zijn met duitse productielocatie.

En zo gaat het:

Vind je tegen de verwachting in een andere online-drukkerij zoals Primus-Print.nl, welke een serieus en algemeen nog goedkopere offerte aanbied , dan kan je hiervan de link direct sturen naar prijsgarantie@primus-print.nl.

Wij controleren dan direct de goedkopere vergelijkbare offerte en waneer deze aan de voorgenoemde voorwaarden voldoet ontvang je

3% korting op de goedkopere vergelijkbare offerte!

Deze aanbieding is geldig voor alle online te bestellen artikel en prijzen. Bij speciale aanvragen en individuele calculaties naast onze online-offerte wordt dit per geval bekeken en door ons besloten.

primus-print.nl - de beste drukken online!