Klimaatneutral

2.293 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Dunne plastic visitekaartjes berekenen

Ze zijn slank, buigzaam en stevig: dunne plastic kaarten bieden alles waarmee normale kaarten uitblinken, maar nemen minder ruimte in. Ontwerp uw eigen veelzijdige dunne plastic kaarten in onze onlineshop!
Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht

Verdere Info

 • Downloads
 • Werktekening voor Dunne plastic visitekaartjes


  Hier kan je een werktekening voor het opmaken van het gekozen product kostenloos downloaden. Je kan de layout naar eigen wens invullen en opmaken.

  De werktekening bevat een masker in de orginele grote van het drukwerk. Maak je eigen opmaak naar wens binnen dit aangegeven masker en sla dit onder een zelfgekozen bestandsnaam op. Het hiermee zelfgemaakte drukbestand kan je gelijk bij jou bestelling uploaden.


   Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


   Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
  • Dunne plastic visitekaartjes

   Technische beschrijving

   Product Dunne plastic visitekaartjes van creditcard kwaliteit.
   Formaat Afmeting ca. 85,6 x 54,0 mm (creditcard formaat). Lichte afwijkingen in het materiaal mogelijk.
   Druk Uitstekende UV-Offsetdruk, beide zijdig 4 kleuren Full colour bedrukt. Bij aflopende druk zorgen voor 2 mm overlap.

   Achteraf nogmaals bedrukken (bijv met thermische transfer printer) niet mogelijk!

   Afwerking De plastic visitekaartjes worden aan beide zijden glanzend gelakt.
   Verwerking In de vorm uitgestanst – De hoeken zijn afgerond.
   Technische wijzigingen voorbehouden!

  Offerte op maat aanvragen

  Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
  wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
  Niet het product gevonden wat je zocht?
  Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.

  Dunne plastic kaarten zijn slanke alleskunners

  Iedereen kent plastic kaarten in creditcardformaat en ze zijn overal te vinden. Ze worden ingezet als reclamemiddel, visitekaartje, legitimatiebewijs of sleutel. Ondanks hun geringe afmetingen zijn veel kaarten in doorsnee nog relatief dik, wat vooral te merken is wanneer er meerdere exemplaren in een portemonnee moeten worden opgeborgen. Een dankbare oplossing voor dit probleem zijn dunne plastic kaarten uit pvc, die veel steviger zijn dan hun papieren tegenhangers, maar minder plaats innemen dan normale plastic kaarten. Dat is zeker de moeite waard wanneer u bijvoorbeeld dunne plastic kaarten als flyer wilt uitdelen, of wanneer u een visitekaartje met een bijzonder lange levensduur wilt hebben. Een dunne kaart laat in de portemonnee veel ruimte vrij voor andere dingen en wordt daarom ook niet zo snel eruit gehaald. Ondanks de geringe doorsnede profiteert u van een uitstekende kwaliteit en hoge functionaliteit. Ontwerp uw dunne plastic kaarten helemaal zoals u het wilt en verheug u op een reclamemiddel met maximale flexibiliteit, solide stevigheid en lange houdbaarheid.

  Ontwerp uw compacte alternatief voor traditionele plastic kaarten

  Het verschil tussen 0,76 mm en 0,5 mm is duidelijk te voelen - dunne plastic kaarten hebben niet in de laatste plaats om deze reden bijzonder veel succes als visitekaartje of reclamefolder. De buigzame kaartjes kunnen gemakkelijk achter ruitenwissers of tussen ramen of deuren worden gestoken. Bij het ontwerpen van uw dunne plastic kaarten beschikt u over bijna alle opties die de dikkere varianten ook bieden. Een belangrijke uitzondering daarop zijn chipkaarten. Om de chip in de kunststof te kunnen verwerken, is een bepaalde minimale dikte vereist. Dunne plastic kaarten zijn bijzonder geschikt voor een enkelzijdige opdruk, omdat we bij de productie dan minder lagen hoeven te gebruiken. Maar het is ook mogelijk om bij kaarten van extra dun plastic twee zijden te ontwerpen - voor een visitekaartje raden we aan om uw persoonlijke gegevens op de voorzijde te drukken en uw logo of een andere afbeelding op de achterzijde. Daarbij is het raadzaam de kaart niet met teveel elementen te overladen, aangezien het beoogde effect en daarmee uw boodschap anders snel verloren gaan. Leg de focus liever op de belangrijkste aspecten om hiermee geslaagd indruk te maken! Stuur ons het door u gewenste design toe als drukklaar bestand in hoge resolutie, of geef ons deskundige serviceteam de opdracht de complete vormgeving van uw kaartjes te realiseren. Uiteraard richten we ons daarbij exact naar uw wensen en zorgen we er in samenspraak met u voor dat uw kaarten precies het design krijgen dat u zich voorstelt.

  Kies voor dunne plastic kaarten van de hoogste kwaliteit

  Voor onze dunne plastic kaarten geldt dat minder vaak meer is - probeer het uit en ga voor dit slanke alternatief! Ook dunne plastic kaarten bedrukken we in full-colour in de hoogwaardige kwaliteit die u van ons gewend bent. Bovendien zijn er verschillende glanseffecten en extra's mogelijk. Bepaal zelf of u een veld voor handtekeningen, een bijzonder laminaat, een perforatie of streepjescode nodig heeft. Ondanks de geringe dikte zijn kaarten uit dun plastic ook geschikt als bijzonder verfijnde sleutel- of toegangskaart. Na het bevestigen van de opdracht voeren wij uw order al vanaf een kleine oplage binnen enkele dagen uit en sturen wij uw kaarten geheel verlijmd en gesneden, dus direct klaar voor gebruik, naar het door u opgegeven adres. Overigens vormt ons pvc geen enkel risico voor de gezondheid en voldoet het aan alle wettelijke voorschriften.