Klimaatneutral

2.293 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Standaard PVC pasjes berekenen

Handzaam, praktisch en modern: plastic kaarten zijn ideaal als ledenpas, klantenkaart of naambadge. Bij ons kunt u persoonlijke plastic kaarten laten drukken - maatwerk van topkwaliteit voor ieder doeleinde!
Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht

Verdere Info

 • Downloads
 • Werktekening voor Standaard PVC pasjes


  Hier kan je een werktekening voor het opmaken van het gekozen product kostenloos downloaden. Je kan de layout naar eigen wens invullen en opmaken.

  De werktekening bevat een masker in de orginele grote van het drukwerk. Maak je eigen opmaak naar wens binnen dit aangegeven masker en sla dit onder een zelfgekozen bestandsnaam op. Het hiermee zelfgemaakte drukbestand kan je gelijk bij jou bestelling uploaden.


   Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


   Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
  • Standaard PVC pasjes

   Technische beschrijving

   Formaat Afmeting ca. 85,6 x 54,0 mm (creditcard formaat). Lichte afwijkingen in het materiaal mogelijk.
   Druk Hoge kwaliteit Offsetdruk. Bij een aflopend drukbeeld graag 2 mm Afloop aanbrengen. Voor de mogelijke bedrukking verwijzen wij naar de calculator.
   Afwerking De standaard plastickaartjes worden naar keuze aan beide zijden van glanzend of mat laminaat voorzien. De glanzende laag zorgt voor de uitvoering in creditcard kwaliteit..
   Verwerking In de vorm uitgestanst – De hoeken zijn afgerond.
   Technische wijzigingen voorbehouden!

  Offerte op maat aanvragen

  Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
  wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
  Niet het product gevonden wat je zocht?
  Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.

  Plastic kaarten drukken voor een professionele uitstraling

  Herinnert u zich de tijd nog dat rijbewijzen in Nederland uit dun karton bestonden en spottend 'papieren vodje' werden genoemd? Vandaag de dag liggen de kleine plastic kaarten veel beter in de hand, ze maken een hoogwaardige indruk en gaan bijzonder lang mee. Deze voordelen bieden we ook aan u! In onze onlineshop kunt u nu plastic kaarten laten drukken die geheel gericht zijn op wat u nodig heeft. Ze kunnen op veel manieren worden ingezet. Onze standaard plastic kaarten zijn geschikt voor alle vormen van legitimatie; u kunt ze bijvoorbeeld uitdelen aan medewerkers, vip-klanten of leveranciers. Ook onze gepersonaliseerde barcodekaarten slaan de plank niet mis en bevorderen een langdurige klantenbinding. Onze RFID-kaarten maken het gemakkelijk om de gebruiker onmiskenbaar te identificeren en kunnen worden gebruikt als sleutelkaart of betaalmiddel. Houdt u van meer verfijning? Onze bijzonder dunne plastic kaarten nemen weinig ruimte in terwijl ze dezelfde hoge kwaliteit van materiaal en verwerking bieden. Uw klanten zullen onder de indruk zijn van de professionele manier waarop u zich presenteert!

  Ontwerp zelf uw eigen plastic kaarten - wij realiseren uw wensen!

  Op onze productpagina's bent u altijd slechts enkele muisklikken van uw droomartikel verwijderd. Loop alle opties vrijblijvend na, tot het totaalpakket precies aan uw wensen voldoet. Voorzie standaard plastic kaarten van uw eigen grafische opdruk of laat ons een design creëren volgens uw eisen. Ook in het tijdperk van digitale chips kan een handtekening soms nog nodig zijn - onze kaarten met beschrijfbaar veld zijn daarvoor zeer geschikt. Uw klanten of medewerkers kunnen het veld met een normale balpen invullen, zodat de handtekening zelfs bij veelvuldig gebruik van de kaart niet uitveegt. De afmetingen van het veld kunt u zelf definiëren. Indien gewenst voorzien we uw kaarten van een perforatie, zodat ze gemakkelijk als legitimatie of herkenningsteken kunnen worden bevestigd zonder de drager in de weg te zitten. Indien u de kaarten als betaalmiddel of bonussysteem wilt gebruiken, bieden we u verschillende leesmethoden. Onze barcodekaarten beschikken over een unieke streepjescode die helemaal aan uw eisen wordt aangepast. Onze RFID-kaarten zijn uitgerust met een moderne, kleine chip die alle belangrijke gegevens kan opslaan. Heeft u zelf een kaartenprinter? Onze blanco kaarten in wit kunt u daarmee naar believen zelf bedrukken! Bijna al deze opties kunt u ook uitkiezen voor onze dunne plastic kaarten van topkwaliteit. Let er wel op dat er voor het gebruik van elektronische chips een bepaalde minimale dikte vereist is.

  Omvangrijke service tegen een voordeelprijs in onze onlineshop

  Voor het drukken van uw individuele plastic kaarten vertrouwen wij op een beproefde combinatie van moderne druktechniek en hoogwaardige materialen. Onze geoptimaliseerde productieproces geeft ons een kostenvoordeel waar wij u graag van laten profiteren. Het maakt niet uit of u kiest voor kaarten met beschrijfbaar veld, kaarten met perforatie of heel eenvoudig voor blanco kaarten in wit. U ontvangt altijd beproefde kwaliteit en dat al vanaf kleine oplages. We bedrukken uw plastic kaarten doorgaans binnen enkele dagen en versturen ze zorgvuldig verpakt en direct gebruiksklaar naar het door u opgegeven adres. Vertrouw op onze professionaliteit en knowhow, en laat met het speciaal voor u ontwikkelde kaartsysteem niets aan het toeval over!