Klimaatneutral

2.293 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

PVC pasjes met handtekeningveld berekenen

Onze kaarten met beschrijfbaar veld zijn een aantrekkelijk en voordelig alternatief voor gepersonaliseerde legitimatiebewijzen. Ontwerp uw eigen plastic kaarten met handtekeningenvak om voor een onmiskenbare persoonlijke noot te zorgen!
Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht

Verdere Info

 • Downloads
 • Werktekening voor PVC pasjes met handtekeningveld


  Hier kan je een werktekening voor het opmaken van het gekozen product kostenloos downloaden. Je kan de layout naar eigen wens invullen en opmaken.

  De werktekening bevat een masker in de orginele grote van het drukwerk. Maak je eigen opmaak naar wens binnen dit aangegeven masker en sla dit onder een zelfgekozen bestandsnaam op. Het hiermee zelfgemaakte drukbestand kan je gelijk bij jou bestelling uploaden.


   Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


   Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
  • PVC pasjes met handtekeningveld

   Technische beschrijving

   Product PVC pasjes met schrijfveld in creditcard kwaliteit
   Formaat Afmeting ca. 85,6 x 54,0 mm (creditcard formaat). Lichte afwijkingen in het materiaal mogelijk.
   Schrijfveld Schrijfveld op de achterkant, dekkend wit, 51 x 15 mm.
   Druk Hoge kwaliteit Offsetdruk. Bij een aflopend drukbeeld graag 2 mm Afloop aanbrengen. Voor de mogelijke bedrukking verwijzen wij naar de calculator.

   De plaats voor het schrijfveld NIET in het bestand opnemen of vrijhouden.

   Afwerking Beidezijdig voorzien van glanzend laminaat.
   Verwerking In de vorm uitgestanst – De hoeken zijn afgerond.
   Technische wijzigingen voorbehouden!

  Offerte op maat aanvragen

  Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
  wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
  Niet het product gevonden wat je zocht?
  Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.

  Kaarten met beschrijfbaar veld: plastic kaarten voor een betrouwbare legitimatie

  Een handtekening straalt waarde uit - daar brengen digitale vingerafdrukken of andere moderne identificerende kenmerken geen verandering in. Ook al zijn chequeboekjes van papier al lang vervangen door praktische plastic kaarten, moeten ook deze nog steeds ondertekend worden. Dat geldt natuurlijk ook voor alle soorten identiteitsbewijs. Als u voor zakelijke doeleinden uw klanten of personeel van gepersonaliseerde kaarten moet of wilt voorzien, weet u dat deze procedure al snel een dure grap wordt wanneer het machinaal wordt uitgevoerd. Onze kaarten met beschrijfbaar veld zijn hiervoor een voordelig alternatief dat u naar eigen wens kunt vormgeven. Iedere kaart kan één of meerdere velden bevatten die gewoon met een normale balpen kunnen worden ingevuld. Daarbij blijven de mogelijkheden niet tot een handtekening beperkt. Van ledenpas tot bonuskaart of betaalmiddel - onze kaarten met beschrijfbaar veld zijn universeel inzetbaar en bieden u de hoogst mogelijke prestaties tegen lage kosten. Daarbij zien ze er hoogwaardiger en professioneler uit dan eenvoudige papieren prints die in een transparante beschermhoes worden gestoken. Maak gebruik van dit voordeel om uw klanten, partners en medewerkers eersteklas kwaliteit te bieden!

  Ontwerp uw eigen plastic kaarten met beschrijfbaar veld

  Om uw kaarten beschrijfbaar te maken, drukken wij een schrijfveld met een standaardformaat van 70 x 10 millimeter op de beschermlaag.Dat zijn dezelfde afmetingen die u van uw pinpas of creditcard kent, wat voldoende plaats biedt voor een nette en onmiskenbare handtekening. Het toevoegen van het beschrijfbaar veld verandert niets aan de vormgevingsmogelijkheden van de pvc-kaarten! U kunt nog steeds uw eigen drukontwerp creëren of de vormgeving tegen een voordelige meerprijs aan ons serviceteam uitbesteden. Bovendien is het natuurlijk mogelijk het schrijfveld met andere speciale functionaliteiten te combineren. Vul de handtekening aan met een streepjescode, RFID-chip of een gestanste perforatie of kies voor een kaart uit extra dun plastic om ruimte te besparen. Desgewenst kunnen we de volledige achterzijde van uw kaart beschrijfbaar maken - zo heeft u in ieder geval voldoende plaats voor uitgebreide gegevens over het door u gekozen thema. Uiteraard bepaalt u helemaal zelf of dat persoonsgegevens zijn zoals een naam, telefoonnummer of adres, lotnummer of dienstnummer, of heel andere informatie die u met een balpen of potlood wilt invullen. Eventueel bedrukken we de velden ook met een tekst naar keuze, om het latere invullen met de hand te vergemakkelijken. Bovendien kunt u bepalen of het beschrijfbare veld wit, transparant of zwart moet zijn - deze drie varianten zijn elk even goed beschrijfbaar zonder dat het opschrift uitveegt bij veelvuldig gebruik van de kaart.

  Hoogwaardige pvc-kaarten tegen scherpe prijzen

  Kaarten met beschrijfbaar veld zijn in het dagelijks leven echt overal te vinden: als schoolpas of collegekaart, legitimatiepasje voor bibliotheken of sportscholen, als niet-overdraagbare cadeaubon, lot en nog veel meer. Ons pvc voldoet aan alle wettelijke voorschriften en vormt geen enkel risico voor de gezondheid. Dankzij de hoogwaardige uitstraling ziet het er meteen moderner en professioneler uit dan traditioneel papieren drukwerk, zodat de kaarten provisorische oplossingen geheel overbodig maken. Ga voor een representatieve indruk en bevorder uw klantenbinding met individueel vormgegeven kaarten met beschrijfbaar veld, welke we al vanaf kleine aantallen leveren in de hoogst mogelijke kwaliteit - binnen enkele dagen, veilig verpakt en direct klaar voor gebruik.