Klimaatneutral

2.293 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Pasjes met magneetstrip berekenen

Ze dienen als deuropener, betaalmiddel of legitimatie: magneetkaarten zijn overal te vinden - en binnenkort ook bij u. In onze onlineshop vindt u individueel vormgegeven kaarten voor uw eigen gebruiksdoel!
Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht

Verdere Info

 • Downloads
 • Werktekening voor Pasjes met magneetstrip


  Hier kan je een werktekening voor het opmaken van het gekozen product kostenloos downloaden. Je kan de layout naar eigen wens invullen en opmaken.

  De werktekening bevat een masker in de orginele grote van het drukwerk. Maak je eigen opmaak naar wens binnen dit aangegeven masker en sla dit onder een zelfgekozen bestandsnaam op. Het hiermee zelfgemaakte drukbestand kan je gelijk bij jou bestelling uploaden.


   Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


   Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
  • Pasjes met magneetstrip

   Technische beschrijving

   Product Pasjes met magneetstrips in creditcard kwaliteit.
   Formaat Afmeting ca. 85,6 x 54,0 mm (creditcard formaat). Lichte afwijkingen in het materiaal mogelijk.
   Druk Hoge kwaliteit Offsetdruk. Bij een aflopend drukbeeld graag 2 mm Afloop aanbrengen. Voor de mogelijke bedrukking verwijzen wij naar de calculator.

   De plaats voor de magneetstrips NIET in het bestand opnemen of vrijhouden.

   Wij leveren de pasjes met magneetstrip ook BLANCO zonder druk.

   Uitvoering Er zijn twee soorten magneetstrippen te kiezen.

   LoCo 300 Oe = Low Coercivity (lage magnetisatie*), bruin, ongecodeert. Boven aan het pasje geplaatst.

   HiCo 4000 Oe= High Coercivity (hoge magnetisatie*), zwart, ongecodeert. Boven of onderaan te plaatsen.

   *) Hoe zwakker de magnetisatie, hoe hoger het risco op het verliezen van gegevens.

   Afwerking De pasjes met magneetstrips worden aan beide zijden voorzien van een glanzende laklaag.
   Verwerking In de vorm uitgestanst – De hoeken zijn afgerond.
   Technische wijzigingen voorbehouden!

  Offerte op maat aanvragen

  Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
  wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
  Niet het product gevonden wat je zocht?
  Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.

  Magneetkaarten als hoogwaardige allround-oplossing

  Onze magneetkaarten kunnen haast alles. In de eerste plaats fungeren ze als betrouwbare deuropeners voor gevoelige ruimtes zoals bijvoorbeeld vip-ruimtes, hotelkamers, sportscholen, kleedruimtes, parkeergarages, magazijnen of zorginstellingen - eigenlijk overal waar alleen bepaalde personen toegang mogen hebben. Daarnaast zijn ze ook uitstekend geschikt als klantenkaart, waarbij alle gegevens van het gebruikersprofiel opgeslagen en opgevraagd kunnen worden. Bovendien helpen kaarten bij het identificeren van de kaarthouder, waardoor ze perfect kunnen worden ingezet als bezoekerspas, toegangskaart, clubkaart of soortgelijke legitimatiepas. Binnen uw firma kunnen magneetkaarten de toegang tot bedrijfsruimtes regelen en de urenregistratie van uw personeel vergemakkelijken. Waar vroeger onhandige bonnenboekjes werden uitgedeeld, geeft u tegenwoordig een moderne cadeaukaart uit die altijd het actuele saldo van de gebruiker kent. Verder helpen magneetstrips bij een moeiteloos betaalverkeer. Net als banken of kredietinstellingen kunt ook u uw klanten hiermee een praktische, girale betaalmogelijkheid met optioneel bonussysteem bieden. Daarbij is iedere individueel vormgegeven magneetkaart ook nog eens een ideaal uithangbord. Bij gebruik springt uw reclame in het oog en blijft zo in herinnering!

  Onze druk, uw design: de keuze is aan u

  Het praktische nut van een magneetkaart ligt voor de hand, maar toch krijgt u bij ons nog veel meer. Wij zorgen ervoor dat u precies de kaart ontvangt die u zich voorstelt. Ontwerp een grafisch design volgens uw ideeën en vertrouw ons de uitvoering toe! Uiteraard staat ons enthousiaste team u waar nodig bij met raad en daad om u ervan te verzekeren dat het resultaat aan uw wensen voldoet. Ook staan alle overige opties voor u open. Zo kunt u kiezen voor een bijzonder lichte en handzame kaart uit extra dun plastic of voor een model met perforatie, dat gemakkelijk aan een koord of houder kan worden bevestigd. Bovendien bieden we u een nagenoeg vrij definieerbaar beschrijfbaar veld, dat de ontvanger van uw magneetkaart kan invullen met een normale balpen. Het is zelfs mogelijk de magneetstrip-technologie te combineren met onze krachtige opslagchips om zo te profiteren van de voordelen van twee beproefde opslag- en leesmethodes tegelijkertijd. Op onze overzichtelijk gestructureerde shoppagina's vindt u de belangrijkste informatie over de mogelijkheden en kunt u alle mogelijke configuraties vrijblijvend bekijken. Bepaal zelf of wij uw magneetkaarten in full-colour moeten bedrukken of dat uw voorkeur uitgaat naar een witte blanco kaart die u met uw eigen kaartenprinter van een opschrift kunt voorzien. Uiteraard kunnen onze deskundige technische medewerkers de magneetstrips ook volgens uw wensen voor u coderen.

  Hoge kwaliteit tegen een lage prijs

  Het gebruik van magneetkaarten verleent uw bedrijf meer professionaliteit en is als geen ander middel geschikt voor een langdurige klantenbinding. Onze magneetkaarten worden vervaardigd in samenwerking met betrouwbare leveranciers en voldoen in ieder opzicht aan de hoge kwaliteitseisen van onze drukkerij. We bedrukken iedere magneetkaart met moderne offset-machines die u een duurzaam professioneel product garanderen. Tijdens het gehele project staan onze enthousiaste servicemedewerkers voor u klaar om u van advies te voorzien; aarzel niet om bij vragen of speciale wensen direct contact met ons op te nemen! Voor het uitvoeren van uw bestelling hebben we doorgaans slechts enkele dagen nodig, zodat u de gebruiksklare levering al snel in ontvangst kunt nemen - ongeacht de grootte van de oplage!