Klimaatneutral

1.612 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Koelkastmagneten

Magneetplaten


Papiergewicht berekenen

Bereken aan hand van onze papiergewicht rekenmodule handig en gemakkelijk het gewicht van het drukwerk.

Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?

Neem dan contact met ons op wij helpen je graag: + 31 (0) 53 7 44 00 38


Onze service en voordelen

Aanbiedingen & Oplages

Simpel zelf samenstellen

altijd de beste aanbieding

Vanaf 1 tot 20.000 exemplaren

in alle oplages mogelijk

Makkelijk oplages vergelijken

altijd de huidige prijs in één oogopslag

Bestandscontrole & verwerking

Optionele uitgebreide controle

door ons serviceteam van grafische specialisten

Instructies en werktekeningen

beschikbaar voor jouw drukwerk

Kostenloze standaard controle

en optimalisatie van de bestanden

Aannemen en verwerken

van PDF- , JPEG- of TIFF-bestanden

Bestellen & Betalen

Flexible betalingsmethoden

inclusief kopen op rekening

Online bestelbaar

24 uur per dag / 7 dagen in de week

Verzenden & Leveren

Gratis verzending

bij standaard levering

Neutrale verpakking

met jouw adres als afzender


Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
Niet het product gevonden wat je zocht?
Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.

Magneten bedrukken om reclame te maken op de koelkast van uw klanten

Normaal gesproken is bij een koelkast vooral de inhoud interessant - maar daar komt al snel verandering in met de koelkastmagneten van PRIMUS. Hiermee staat u met uw reclameboodschap ongetwijfeld in het middelpunt! Laat nu magneten bedrukken, om zo een uniek relatiegeschenk te creëren dat altijd weer de aandacht van uw klanten zal trekken. Ook aantrekkelijk vormgegeven magnetische borden voor op de auto zijn effectieve visitekaartjes die u zonder al te veel moeite op al uw bedrijfswagens kunt bevestigen en stijlvol presenteren. Voor particulier gebruik zijn fotomagneten met een leuk kiekje van de afgelopen vakantie, van het gezamenlijk huisdier of van een geliefd familielid een leuke gimmick. Via onze onlineshop kunt u uw eigen magneetborden laten bedrukken - met elk gewenst motief! Bovendien zijn er koelkastmagneten beschikbaar in verschillende vormen die het door u gekozen design benadrukken om zo het positieve effect enorm te versterken. Het maakt niet uit of u magnetische borden of magneten wilt laten bedrukken: bij ons ontvangt u het product naar keuze in een weergaloze kwaliteit en tegen een ongeëvenaard voordelige prijs.

Breng uw magneten in vorm - ons aanbod mag gezien worden

Het materiaal en de afmetingen heeft u zelf in de hand. Onze eenvoudig te gebruiken online calculator biedt u deze en nog vele andere keuzemogelijkheden, zodat u precies die koelkastmagneten en magnetische borden kunt laten drukken die u in gedachten heeft. Vooral het kiezen van de juiste vorm voor uw fotomagneten is van belang. Naast klassieke geometrische figuren zoals cirkel, vierkant, zeshoek of rechthoek, zijn er bijzondere uitvoeringen beschikbaar die zowel grappig als mooi zijn. Denk bijvoorbeeld aan kopjes, telefoons, bestelwagens, stenen, cadeaus of snoepjes. Uiteraard kunt u ook een eigen figuur laten snijden - let daarbij wel op de technische informatie op onze productpagina. In combinatie met een passende afbeelding bereikt u een zichtbaar effect, waardoor de magneten een graag gebruikt reclameproduct zijn om uit te delen. Voor uw koelkastmagneten bedrukken we een glanzende of matte laag van wit pvc, die we stevig op de magneetlaag bevestigen. Daarbij bieden we u twee verschillende diktes aan, die ook invloed hebben op de hechtkracht van uw product. Het design dat we op uw magneten drukken, kunt u zelf ontwerpen en als pdf-bestand in hoge resolutie aan ons toesturen. Ook kunt u deze taak tegen een kleine meerprijs aan ons delegeren, wij voeren de order deskundig en in nauw overleg met u uit.

Blikvanger op straat: magneetborden op auto's

Auto's zijn dankzij hun wijde verkeersradius een ideale reclamedrager - als men ze als zodanig kan inzetten. Om dit mogelijk te maken, bedrukken wij passende magneten voor u, die gemakkelijk op uw auto kunnen worden bevestigd. Op bedrijfs- of privéauto, met de persoonlijke en professioneel vormgegeven magneetfolie van PRIMUS wordt iedere autorit een reclamespot. Niet alleen auto's maar ook andere metalen oppervlakken kunt u bijzonder gemakkelijk van onze bedrukte magneten voorzien. Uw magneten bedrukken we zo snel mogelijk na drukvrijgave; doorgaans heeft u het professioneel vervaardigde wensproduct zo al enkele dagen na de bestelling in huis. Eventueel veredelen we uw magnetische borden en magneten met een speciale beschermlaag, voor een betere bescherming tegen uv-straling en een langere levensduur van uw product. Met name voor gebruik in de open lucht wordt deze afwerking aanbevolen. Ongeacht de door u gekozen opties kunt u altijd rekenen op de bewezen kwaliteit van PRIMUS. Indien u vragen of speciale wensen heeft, voorziet ons enthousiaste team van ervaren medewerkers u graag van advies - wij verheugen ons erop om met u in gesprek te gaan!