Klimaatneutral

2.725 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Maand omslag kalender 2025 berekenen

Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht
Verdere Info
 • Downloads
 • Werktekening voor Maand omslag kalender 2025

  Hier kan je een werktekening voor het opmaken van het gekozen product kostenloos downloaden. Je kan de layout naar eigen wens invullen en opmaken.

  De werktekening bevat een masker in de orginele grote van het drukwerk. Maak je eigen opmaak naar wens binnen dit aangegeven masker en sla dit onder een zelfgekozen bestandsnaam op. Het hiermee zelfgemaakte drukbestand kan je gelijk bij jou bestelling uploaden.


   Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


   Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
  Vragen over het product?
  Offerte op maat aanvragen
  Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
  wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
  Niet het product gevonden wat je zocht?
  Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.
  Technische beschrijving
  Omvang
  28 pagina's
  Druk
  Offsetdruk, Full colour bedrukt
  Materiaal
  U hebt de keuze tussen de volgende materialen:
  • 135g/m² mc mat of gesatineerd.
  • 170g/m² mc mat of gesatineerd.
  Andere papierdiktes op aanvraag leverbaar.
  Afwerking
  Door de afwerking wordt het drukwerk optisch verbeterd en beschermd tegen slijtage. De afwerking wordt gedaan door het aanbrengen van een druklak/persvernis.
  Opmaakservice
  Maak gebruik van onze voordelige ontwerpservice voor de maand omslag kalender.

  Stuur ons het ontwerp al drukklaar PDF bestand. We stellen de kalender in volgens uw wensen. Vraag naar ons aanbod. Bij vragen kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen.

  Wil je het logo van jouw bedrijf in de kalender laten zetten, stuur ons het logo dan al drukklaar pdf bestand toe en geef aan waar het logo geplaatst mag worden.

  Wil je het logo nieuwe gemaakt hebben of moeten wij het namaken, dan kunnen wij dit doen tegen extra kosten. Deze kosten worden aan de hand van het werk en tijd dat het kost berekend.

  Een correctie is kosteloos. Elke extra correctie kost 29,- Euro exclusief BTW.
  Verwerking
  Verwerkt als brochure met twee nietjes in de rug of als wire-o binding, met een ponsgat om de kalender op te hangen.

  Technische wijzigingen voorbehouden!

  Brochurekalenders drukken en succesvol reclame maken

  Een zeer luxe vorm van kalenders zijn onze brochurekalenders: kleine fotoboeken om op te hangen met op iedere pagina een maand en natuurlijk uw reclameboodschap! In onze webwinkel kunt u brochurekalenders laten drukken met een unieke kwaliteit en inhoud, want wij bieden u de mogelijkheid uw eigen persoonlijke brochurekalender vorm te geven. U zoekt voor iedere bladzijde een motief uit dat u leuk vindt en ontwerpt zo uw eigen kalender die zich dus echt onderscheidt van alle andere kalenders die verkrijgbaar zijn. Bied uw klanten een hoogwaardig en mooi product aan dat zeker graag zal worden gebruikt en maak op een stijlvolle manier reclame dankzij de unieke kwaliteit van PRIMUS! Om uw brochurekalenders te drukken verwerken wij alleen de beste grondstoffen en richten wij ons helemaal naar uw wensen. Bij ons bepaalt u zelf welk design op uw kalender mag pronken. Dit geschenk zal door uw klanten vast en zeker gewaardeerd worden en in de smaak vallen. Maak niet zomaar reclame, maar verras uw relaties met een maatwerk brochurekalender van PRIMUS!

  Ontdek de vele mogelijkheden en profiteer van onze kennis en ervaring

  In onze webwinkel maken wij het u zo gemakkelijk mogelijk. Daarom kunt u gebruikmaken van een handige onlinecalculator waarmee u heel eenvoudig uw persoonlijke brochurekalenders kunt vormgeven. U hebt 24/7 toegang tot alle opties en kunt geheel vrijblijvend de prijzen van verschillende configuraties laten uitrekenen. Wij bieden als basis twee maten aan die veel ruimte bieden voor foto's en andere motieven. Vierkant of dwars, 30 x 30 cm of A4, de keus is aan u en is alleen een kwestie van smaak. Uw brochurekalenders worden uitsluitend dubbelzijdig gedrukt in full colour CMYK op hoogwaardig papier. U hebt keus uit verschillende papierkwaliteiten en glanzend of mat papier. Ook bij de binding kunt u kiezen uit meerdere mogelijkheden: zowel de voordelige binding met nietjes als een wire-o-binding voeren wij zorgvuldig uit. Bij de wire-o-binding kunt u daarnaast de kleur van de spiraal kiezen: wit, zwart of zilver. Indien gewenst werken wij uw kalender bovendien af met een beschermende laklaag. Dat ziet er niet alleen mooi uit, maar verlengt ook de levensduur van uw kalender. Vindt u het moeilijk om uw brochurekalender zelf te ontwerpen? Gebruik dan het contactformulier en vertel ons wat u graag wilt. Ons enthousiaste serviceteam vindt altijd een oplossing! Bovendien vindt u op onze productpagina's handige schema's ter illustratie en zelfs een kalender als template die u gratis kunt downloaden.

  Kwaliteit en service hoeven niet duur te zijn!

  Om uw brochurekalenders te drukken, gebruiken onze experts uitsluitend hoogwaardige materialen van eersteklas productie. Jarenlange ervaring, een enorme passie voor drukwerk en de toepassing van moderne technieken zijn belangrijke kenmerken van onze hoge kwaliteit. Dat merkt u aan onze producten, en uw klanten zullen overtuigd zijn! Om ervoor te zorgen dat uw bestelling ook goed kan worden afgewerkt, controleren wij uw gegevens altijd met een basischeck. Voor een gering bedrag voeren wij ook graag een uitgebreide controle uit, waarbij wij zelfs de kleinste detailfoutjes meteen naar u terugkoppelen. Zodra u uw akkoord voor drukklaar hebt gegeven, gaat alles heel snel: uw brochurekalenders drukken wij doorgaans binnen een week, zodat u de kant-en-klare kalenders al na ongeveer tien werkdagen in huis hebt. U kunt de kalenders ook meteen verspreiden en verzenden, want wij leveren uw bestelling altijd volledig geconfectioneerd en handig verpakt. Profiteer van onze sterke kanten, maak uw klanten blij en win er nieuwe bij!