Klimaatneutral

1.876 kg
CO2 gecompenseerd

Persoonlijk advies
+ 31 (0) 53 7 44 00 38

Jaarplanners berekenen

Product
Prepress en bestandscontrole
Service
Productie en verzending
Totale kosten - Alle Prijzen zijn in Euro
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht (zonder verpakking) :
Opmerking leveringen: De prijzen gelden alleen voor levering binnen Nederland (aan een adres; meerdere leveradressen en/of levering op een eiland tegen meerprijs mogelijk). Wanneer je een levering buiten Nederland wenst, stuur ons dan een vrijblijvende prijsaanvraag.
Totale kosten
Druk incl. Materiaal
-5% Online-korting
Totaalbedrag excl. btw.
+19% btw.
Totaalbedrag incl. btw.
Papiergewicht

Verdere Info

 • Downloads
 • Werktekening voor Jaarplanners


  Hier kan je een werktekening voor het opmaken van het gekozen product kostenloos downloaden. Je kan de layout naar eigen wens invullen en opmaken.

  De werktekening bevat een masker in de orginele grote van het drukwerk. Maak je eigen opmaak naar wens binnen dit aangegeven masker en sla dit onder een zelfgekozen bestandsnaam op. Het hiermee zelfgemaakte drukbestand kan je gelijk bij jou bestelling uploaden.


   Aanwijzing voor InDesign-ontwerp: De voor de druk niet nodige elementen (bijvoorbeeld: Overvullingsmasker en informatieteksten) worden bij de export als PDF-Bestand automatisch verwijdert.


   Opmerking: Ondanks grote zorgvuldigheid bij het maken van de werktekeningen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  • Product informatie
  • Jaarplanners

   Technische beschrijving

   Kalender Kostenloos te downloaden
   Formaat Keuze uit:
   • A4 liggend - 29,7 cm x 21 cm "Makro"
   • A5 liggend - 21 cm x 14,8 cm "Piccolo"
   Materiaal Er kan gekozen worden tussen verschillende papiersoorten:
   • 120g/m² Houtvrij Offsetpapier, wit
   • 150g/m² Houtvrij Offsetpapier, wit
   • 90g/m² (alleen bij gesatineerd MC)
   • 135g/m² (bij gesatineerd of mat MC)
   • 170g/m² (alleen bij mat MC)
   • 250g/m² (alleen bij gesatineerd MC)
   • 300g/m² (alleen bij mat MC)
   Advertentieruimte Naar eigen wens op te maken
   Verwerking Rondom schoongesneden
   Technische wijzigingen voorbehouden!

  Offerte op maat aanvragen

  Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden?
  wij staan graag voor u klaar bel ons op: + 31 (0) 53 7 44 00 38
  Niet het product gevonden wat je zocht?
  Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zoeken voor u het juiste product.

  Jaarplanners drukken om het hele jaar met reclame te vullen

  Het jaar is vol afspraken en evenementen en het is niet altijd gemakkelijk om overzicht te houden. Dan komt het goed van pas dat u in onze onlineshop uw eigen jaarplanners kunt laten drukken. Onze jaarplanners voor 2017 zijn verkrijgbaar op klein formaat in de kleuren rood en blauw. Het vormgeven van de reclameruimte is daarbij geheel aan u - we drukken uw jaarplanners precies zoals u dat wilt. Als cadeau aan uw klanten zijn onze jaarplanners echt aan te raden, want kalenders worden altijd gebruikt, terwijl ze niet vaak zelf worden gekocht. Doe uw klanten een plezier en schenk hen orde en overzicht voor het hele jaar! Ook voor u loont deze kleine investering: dit soort promotie komt zowel u als uw klanten ten goede! Hoe wij dat zo zeker weten? Bij iedere blik op de behulpzame jaarkalender wordt de gebruiker aan u en uw aanbod herinnerd. Voor het laten drukken van uw eigen jaarplanners hoeft u overigens helemaal niet veel te doen. Er zijn slechts een paar muisklikken voor nodig - probeer het meteen vrijblijvend uit!

  Onze jaarkalenders zijn topproducten op maat

  Het reclamevlak van uw jaarplanners bedrukken we uitsluitend dubbelzijdig in full colour CMYK. Bij het creëren van uw design heeft u volledig de vrije hand - zodra uw ideale ontwerp af is, stuurt u het ons bij voorkeur als drukklaar pdf-bestand met hoge resolutie toe. Om ervoor te zorgen dat het samenstellen van uw persoonlijke project zo gemakkelijk mogelijk wordt, beschikt u op onze productpagina's over een gemakkelijk te bedienen online calculator. Ook vindt u er een gratis, professioneel vormgegeven calendarium dat u kunt downloaden. Hierop wordt niet alleen het complete kalenderjaar getoond, maar ook alle feestdagen en maancycli staan erop aangegeven. Deze worden vergezeld door een overzicht van het hele jaar. Wat betreft de papiersoort kunt u kiezen uit verschillende diktes, glanzend of mat, allemaal bijzonder geschikt voor het afdrukken van foto's. Eventueel kunnen we uw jaarplanners ook veredelen met een effectieve beschermlak die naast een mooi uiterlijk ook zorgt voor een langere levensduur. U wilt uzelf niet met de vormgeving belasten? Wij staan voor u klaar. Tegen een kleine vergoeding nemen wij het ontwerpen graag van u over, waarbij we uiteraard nauwkeurig naar uw wensen werken. Als gerenommeerde online drukkerij met traditie draait het bij ons allemaal om u en uw ideeën, daarom staan wij altijd open voor uw voorstellen. Indien u een bepaalde optie mist, hoeft u ons alleen maar vrijblijvend een individuele aanvraag te sturen. Deze beantwoorden wij deskundig en snel.

  Jaarplanners van topkwaliteit voor uw reclamevoordeel

  Voor het drukken van uw jaarplanners gebruiken wij uitsluitend grondstoffen van betrouwbare herkomst. We voeren uw opdracht zo snel mogelijk uit, zodat u de bestelling doorgaans 10 dagen na vrijgave van het drukbestand in ontvangst kunt nemen. Uw jaarplanners versturen we handzaam verpakt en direct klaar om te verspreiden, dus volledig uitgesneden. Onze tip: als u het jaar graag groots opzet, moet u eens onze kalenderposters bekijken. Daar vindt u bijvoorbeeld jaarplanners op A1-formaat en jaarplanners op A2-formaat, die bijzonder veel ruimte bieden voor afspraken en natuurlijk voor uw reclame! Terwijl onze jaarplanners op A4- en A5-formaat bijzonder goed in iedere tas passen, zorgen onze jaarplanners op A1-formaat en jaarplanners op A2-formaat ook op kantoor voor goed overzicht. Maar welke variant u ook kiest, alle modellen hebben één ding met elkaar gemeen: uw klanten zullen enthousiast zijn over deze professioneel en zorgvuldig vormgegeven reclameartikelen en worden bij gebruik maar al te graag herinnerd aan u en uw bedrijf!